NIU

Marknadsledare inom Elscootrar i Skandinavien

All Products

NIU Elscootrar

Etablerad 2014 i Norge som E-Wheels Norge AS, står E-Wheels idag som en av Nordens ledande återförsäljare inom små elektriska fordon. Som pionjärer inom det gröna skiftet har dem introducerat och populariserat e-mobilitet i Skandinavien.

Genom nära samarbete med E-Wheels Norge AS sträckerdem nu sina tjänster över hela Skandinavien, där dem förutom våra signaturproduktserier E-Wheels och Momas även erbjuder andra typer av varumärken i olika prisklasser.

E-wheels delar vår filosofi med att leverera kvalitetsprodukter från världsledande tillverkare till bästa möjliga pris.

För att säkerställa en förstklassig kundupplevelse har dem också egen verkstad, vilket garanterar att du snabbt får hjälp om behov uppstår.

Om Electricscooters.se

Electric Scooters, i samarbete med E-Wheels, presenterar en omfattande plattform för jämförelser av elscooters och andra eldrivna fordon. Vår målsättning? Att ge dig en problemfri upplevelse när du letar efter det bästa inom eldriven mobilitet, till bästa möjliga pris.

Vi tar oss an utmaningen att granska och jämföra ett brett spektrum av elsparkcyklar och relaterade produkter. Med E-Wheels expertis och marknadsinsikt går våra recensioner långt bortom enkel prissättning. Vi tittar noggrant på varje aspekt – konstruktion, prestanda, kundomdömen, batteritid, kundservice, reparationsmöjligheter och mycket mer.

Osäker på vilken elscooter som skulle vara bäst för dig? Vår utförliga Elscooterguide och våra bäst-i-test recensioner kommer definitivt att hjälpa dig. Och om du redan vet vad du söker? Utforska våra produktsidor och dra nytta av de bästa erbjudandena, antingen online eller i fysiska butiker, särskilt från vår samarbetspartner E-Wheels.

Med insikter från E-Wheels har vi också kunnat inkludera autentiska kundrecensioner och bedömningar av deras kundsupport. Och självklart jämför vi priser och erbjudanden från ledande återförsäljare, med särskild fokus på E-Wheels exklusiva erbjudanden.

NIU EV Scooter

Här på Electric Scooters har vi en särskild förkärlek för E-Wheels egna produktserie, särskilt stjärnorna EV2 och EV2 Lite. Dessa elscootrar kombinerar banbrytande teknik med en elegant design, vilket gör dem till ideala val för både nybörjare och erfarna användare.

EV2-serien erbjuder inte bara enastående prestanda och hållbarhet, utan även ett prisvärt alternativ för dem som är ute efter kvalitet utan att tömma plånboken.

Vi har testat och jämfört ett stort antal elscooters på marknaden, men E-Wheels EV2 och EV2 Lite fortsätter att imponera på oss med sin pålitlighet, komfort och överlägsna körupplevelse.

Det är tydligt att E-Wheels inte bara säljer produkter, utan skapar verkliga innovationer inom elscooterbranschen. Vi kan helhjärtat rekommendera dessa modeller till vår läsekrets, oavsett om du pendlar till jobbet eller bara vill ha något roligt för helgturerna.

10 anledningar att välja NIU EV Scooters

E-Wheels, som snabbt blivit en stor aktör på den skandinaviska marknaden, erbjuder en elscooterserie som imponerar på flera fronter. Här listar vi 10 skäl att överväga en E-Wheels elscooter, vare sig du är ny på elscooter-marknaden eller funderar på att uppgradera.

  1. Effektivitet: E-Wheels scootrar är konstruerade för att erbjuda smidig körning med en imponerande räckvidd per laddning.

  2. Elegans: E-Wheels design kombinerar modernitet med stil, så att du kan röra dig med både komfort och klass.

  3. Enkel Hantering: Med intuitiv styrning är E-Wheels idealisk för alla från nybörjare till veteraner inom elscootervärlden.

  4. Innovativ Teknologi: Med E-Wheels smarta koppling kan du övervaka din körstatistik, batterilivslängd och mycket mer direkt i din smartphone.

  5. Anpassade för Nordiska Väglag: E-Wheels scootrar är byggda för att tåla Skandinaviens varierade och ofta utmanande klimat.

  6. Följer Lokal Lagstiftning: E-Wheels tar rättssäkerhet på allvar, och deras scootrar uppfyller alla svenska och nordiska regelverk.

  7. Underhåll och Reservdelar: Med enkelt underhåll och lättillgängliga reservdelar genom E-Wheels nätverk kan du vara säker på lång livslängd för din elscooter.

  8. Säkerhet Först: E-Wheels prioriterar säkerhet med kvalitetsbelysning och andra tillägg som ser till att du förblir synlig och säker.

  9. Förstklassig Support och Snabb Leverans: Med E-Wheels garanteras du snabb leverans och dedikerad kundsupport, vare sig du vänder dig direkt till dem eller genom en auktoriserad återförsäljare.

  10. Hållbar Batteritid: E-Wheels står ut med sin batterikapacitet, vilket ger dig mer körsträcka för dina pengar jämfört med många andra märken på marknaden.

Med dessa punkter i åtanke blir valet av E-Wheels som din nästa elscooter nästan självklart!

Scroll down to product block 2

NIU Elscooter reservdelar

Om du äger en elscooter från E-Wheels, har du definitivt valt både pålitlighet och kvalitet. Skulle något gå snett eller något behöver bytas ut som kanske inte omfattas av försäkring eller garanti, är det essentiellt att man smidigt kan få tag på reservdelar eller kunna lämna in sin elscooter för service.

I kontrast till många okända varumärken och budgetalternativ, där reservdelar kan vara utmanande eller till och med omöjliga att spåra, erbjuder E-Wheels en enkel lösning. De kan antingen ta in din elscooter för reparation, eller skicka ut nödvändiga reservdelar direkt till dig eller via din lokala återförsäljare.

Om din elscooter lider av något oväntat, kanske ett fabriksfel eller något annat som ligger utanför din kontroll, kan du räkna med en omfattande garanti och service direkt från E-Wheels.

Självklart är alla garantiärenden helt kostnadsfria för dig som kund. Dessutom håller E-Wheels ett omfattande lager av reservdelar, som är redo att skickas ut till fördelaktiga priser, ifall du skulle vilja fixa något på egen hand!

Billig Elscooter
Elscooter

NIU elsparkcykel bäst i test

E-Wheels EV-serien gör regelbundet framträdanden på våra topplistor och “bäst i test” artiklar. Ofta ser vi dem på en framstående position, baserat på en mängd olika faktorer, i jämförelse med andra elscootrar i samma kategori. När vi granskar en elscooter från EV-serien, gör vi det genom att jämföra den med andra elscootrar som har samma prispunkt och effekt.

Det vore inte rättvist att ställa specifikationerna för en EV-scooter som kostar 2000kr mot en som kostar 12000kr. Men även i de bredare recensionerna, där vårt fokus kanske skiftar från pris till effekt eller topphastighet, ser vi fortfarande att E-Wheels EV-serie regelbundet tar en topplacering. Detta är imponerande, särskilt med tanke på att de ofta betraktas som ett mer prisvärt alternativ inom marknaden.

NIU KQI3 PRO

E2S V2 Lite har tagit marknaden med storm, och med rätta. Denna modell, utsedd till “Bästa elsparkcykeln 2021” av flera olika recenserare, oss inkluderat.

E-wheels har inte bara lovat en kraftfullare motor – de har levererat. Denna elsparkcykel gör backar till en lek och står som en obestridlig mästare när det kommer till prisvärdhet, kraft och räckvidd. Trots dess rimliga pris erbjuder E2S V2 solid kvalitet och prestanda som möter de mest krävande pendlarnas behov.

Dess smarta accelerator, utrustad med en “non zero start”-funktion, säkerställer att den inte rullar iväg oavsiktligt, vilket adderar ett lager av säkerhet. Dessutom är E2S V2 Lite helt laglig i Sverige med en hastighet på 20 km/h, perfekt för alla åldrar.

Dess stora luftfyllda hjul och alternativet för punkteringsfria däck erbjuder en smidig körupplevelse oavsett terräng. Kort sagt, om du söker den optimala kombinationen av pris, prestanda och pålitlighet i en elsparkcykel, så är E2S V2 Lite valet för dig.

NIU KQI3 PRO ->

All Products

Alla NIU Elscootrar

Läs mer om alla E-Wheels elscootrar under deras egna varumärke här. Vi ser till att du alltid har bästa  möjliga pris och aktuella rabatter.

Elscooterguide - Innan du köper en NIU Elscooter

Elscooters, eller elsparkcyklar, drivs av en elektrisk motor och ett batteri. Du styr sparkcykeln genom ett styre, och acceleration och inbromsning hanteras oftast via reglage på handtagen. Motorerna, inklusive de från populära märken som E-wheels, varierar i storlek och effekt, vilket påverkar prestanda och hastighet. När du ska välja en Elscooter finns det ett par olika saker att tänka på. Dels så du inte ska slösa pengar i onödan på effekt och funktioner som inte kommer till användning, men också att du har just rätt Elscooter för det du ska använda den till.

Lagstiftningen i Sverige

I Sverige klassas elscooters som cyklar och måste följa samma trafikregler. De får inte köras fortare än 20 km/h på cykelbanor eller gångvägar. Hjälm är inte lagstadgad för vuxna, men rekommenderas. Barn under 15 år måste dock bära hjälm. Det är inte tillåtet att köra sparkcykeln på motorvägar eller i mörker utan ordentlig belysning och reflexer. Alla elsparkcyklar, inklusive de från E-wheels, som du hittar rekommenderade av oss här på Electric Scooter följer givetvis svensk lagstiftning.

Vad man ska tänka på

När du använder en elscooter från E-wheels eller andra märken bör du vara medveten om din omgivning och följa trafikreglerna. Parkering kan vara ett problem i städerna, så se till att parkera på angivna platser så att du inte blockerar gångvägar.

Olika Effekter

Elscooters har både positiva och negativa effekter. De är ett miljövänligt alternativ till biltransport i städerna och kan minska trängseln. Dock har det även rapporterats om ökad risk för olyckor, samt problem med felaktig parkering och nedskräpning.

Laddningstider

Laddningstiden för en elscooter, inklusive de från E-wheels, varierar beroende på batteriets storlek och laddarens kapacitet. I genomsnitt tar det mellan 4 och 8 timmar att ladda ett helt urladdat batteri. Vissa modeller kan ha snabbladdningsfunktioner som minskar den tiden.

Vad som skiljer dem åt

Olika elscooters, särskilt de från E-wheels, kan skilja sig åt i många avseenden, såsom:

Hastighet: Vissa modeller är snabbare än andra. Räckvidd: Beroende på batteriets storlek kan räckvidden variera betydligt. Design: Designen kan variera mellan sportig och mer avslappnad stil. Pris: Priset på elscooters varierar beroende på funktioner och kvalitet. Vikt: Lättare modeller kan vara enklare att bära med sig, medan tyngre kan vara mer stabila. Elscooters, inklusive de av märket E-wheels, har blivit ett populärt transportmedel i städerna, särskilt i Sverige. De erbjuder ett miljövänligt och effektivt sätt att ta sig runt, men användare måste vara medvetna om lagar, säkerhet och etikett. Med en rad olika modeller på marknaden kan användare välja en som passar deras specifika behov och preferenser.

NIU Bäst i Test

Ta och se vart E-Wheels hamnar i vår bäst i test lista.Spoiler Alert – De är oftast i toppen av alla variationer av listor 🙂

Elscooter Bäst i Test

Senaste nytt

Senaste nytt om Elscooters

Här kan du hitta våra enskilda artiklar om Elscooters, inte bara om E-wheels varumärken och alla möjliga nyheter ute på marknaden, inklusive eventuella regelförändringar, lagändringar och saker du kan behöva tänka på när du ska välja en elscooter!