Xiaomi

Elscootrar av högsta klass till bästa möjliga pris!

Contact Us

All Products

Xiaomi Elscootrar

Xiaomi är ett företag från Hongkong som grundades 2010. Deras primära fokus och expertis ligger inom olika typer av smart teknologi och hemelektronik. Du känner säkert igen logotypen eller varumärket, men kanske inte har superkoll på hela deras utbud eller vad de har att erbjuda. Xiaomi tillverkar allt från smarta hemprodukter till mobiltelefoner och framförallt, riktigt jäkla bra Elscooters. Xiaomi är varumärket för dig som söker en billig elscooter med hög kvalité. Den bästa kombinationen tycker vi. Läs mer om Xaomi och ta en titt på deras produkter nedan, vi har även med dem på flera av våra topplistor och bäst i test!

Om Electricscooters.se

Electric Scooters är din nya go-to webbsida för jämförelser av elscooters och andra eldrivna fordon och produkter. Vi jobbar hårt för att hålla oss uppdaterade med nyheter, jämförelser, rabatter och erbjudanden från de olika leverantörerna, så att du ska slippa leta själv efter den bästa elscootern till bäst pris.

Vi granskar ett brett utbud av elsparkcyklar och annat – och jämfört med många andra så går vi på mer än bara priset.
Electric Scooters försöker göra allt jobb åt dig i förväg, där vi tittar på konstruktion, prestanda, kundrecensioner, kundservice, reparations- och servicemöjligheter, batteritid, och mycket mer!

Är du osäker på vilken modell som passar dig bäst? Ingen fara – läs vår Elscooterguide eller ta en titt på våra bäst-i-test jämförelser. Om du redan har benkoll på vilken elscooter du vill ha, så ta en titt på våra produktsidor och hitta det bästa priset som finns på internet eller i din lokala butik!

Ett exempel på hur vi recenserar elscootrarna är hur vi har tittat på märket Xiaomi. Dessa populära modeller har vi gått igenom från topp till botten, från de billigaste mindre modellerna, till de större dyrare. Vi har tittat på allt från deras fina design och grymma motorer till deras batterilivslängd och laddningstid. Dessutom har vi samlat äkta kundrecensioner och utvärderat Xiaomis kundsupport och servicealternativ. Och givetvis, så jämför vi vilka återförsäljare som erbjuder dig bäst pris och villkor.

Xiaomi Scooter

Xiaomi Scooters är både effektiva och eleganta, samt otroligt enkla att underhålla och hantera. Koppla en Xiaomi elscooter till Mi Home-appen, och få full koll och kontroll direkt i mobilen. Här kan du enkelt hålla koll på hur långt du har kört eller se återstående batterinivå. Vi är säkra på att du kommer att älska känslan av frihet när du glider fram längs vägarna på en elscooter från Xiaomi.

I deras breda sortiment hittar du modeller som Mi Electric Scooter 3, Mi Electric Scooter PRO2 Nordic Edition och Mi Smart Electric Folding Bike. För att göra din körupplevelse komplett rekommenderar vi att du kompletterar med deras populära Flash Helmet – säkerhet i stil, som gör att ingenting kan stoppa dig.

Behöver du reservdelar till din elscooter? Inga problem, det finns också att köpa. Allt detta med den fantastiska servicen som Xiaomi erbjuder direkt via dem själva, eller via din valda återförsäljare.

10 anledningar att välja Mi Electric Scooters

Xiaomi, eller Mi Electric Scooters som de även kallas, har verkligen en hel del som talar till deras fördel när vi jämför elscooters på svenska och europeiska marknaden. Här har vi samlat 10 anledningar att välja Mi Electric Scooter när du köper din första, eller uppgraderar, din elscooter.

 1. Effektivitet: Mi Electric Scooters är designade för smidig och relativt lång körning per laddning.

 2. Elegans: Modern och stilren design som gör dig till en trendig förare. Det är såklart viktigt att din elscooter är snygg, eller hur?

 3. Enkel Hantering: Lätta att styra, perfekta för alla, från nybörjare till erfarna användare.

 4. Smart Teknologi: Koppla din Mi Electric Scooter till Mi Home-appen och ha full koll på din körstatistik och batteristatus direkt i mobilen.

 5. Anpassade för Svenska Väglag: Mi electric scooters är designade för att klara av Sveriges unika väderförhållanden, från regniga dagar till snöiga gator.

 6. Följer Svensk Lagstiftning: Mi Electric Scooters är byggda enligt den kravställning som ställs av svensk lag, vilket garanterar en säker och laglig körning. Du behöver inte oroa dig för att bryta några regler, vilket kan uppkomma när man köper en elsparkcykel från mindre kända varumärken.

 7. Underhåll och Reservdelar: Enkla att underhålla, och med tillgängliga reservdelar när du behöver det. Alla våra återförsäljare erbjuder reservdelar och givetvis garanti och service.

 8. Säkerhet i Fokus: Med deras Flash Helmet och inbyggda belysning är du alltid synlig och säker på vägen.

 9. Fri Support och Snabb Leverans: Du har alltid garanti och fri support direkt via mi eller via din valda återförsäljare.

 10. Lång Batteritid: Mi Electric Scooters erbjuder en grym räckvidd för priset, något andra budgetmodeller tummar på.

Scroll down to product block 2

Xiaomi Elscooter reservdelar

Om du äger en Xiaomi elscooter så kan du räkna med att du valt både trygghet och kvalitet. Om något skulle gå sönder eller behöva bytas ute, som kanske inte täcks av försäkring eller garanti, är det viktigt att man enkelt ska kunna få tag i reservdelar eller kunna lämna in sin elscooter på service.

Till skillnad från många okända märken och budgetmodeller, där reservdelar kan vara svårt eller till och med omöjligt att få tag i, så har Mi electric scooter möjligheten att ta in din elsparkcykel på reparation, eller skicka ut reservdelar direkt eller via din återförsäljare.

Om något har hänt med elscootern, kanske ett fabriksfel eller något som är utom din kontroll, så har du också en grym garanti och service direkt via Mi.

Givetvis är alla garantiärenden helt kostnadsfria för dig som kund, och reservdelar finns tillgängliga för en billig peng om det är så att du skulle vilja beställa hem direkt!

Billig Elscooter
Elscooter

Mi Electric scooter bäst i test

Mi Electric Scooters finns med på en hel del av våra topplistor och bäst i test artiklar, ofta ligger de t.om. på en pallplats baserat på en rad olika faktorer jämfört med andra elscootrar i samma klass. När vi tittar på en elscooter och gör en bedömning, så försöker vi jämföra med andra elscooters i samma prisklass och samma effekt.

Det är såklart inte rättvist att jämföra specifikationerna av en elscooter för 2000kr med en för 12000kr, men även i de mer öppna recensionerna där vi inte fokuserar så mycket på pris, utan kanske på effekt eller hur många km/h de går, så tar sig Mi rätt högt upp på listan ändå! Trots att de klassas som ett budgetalternativ.

Xiaomi Pro 2

Kör längre och mer bekvämt med Mi Electric Scooter PRO 2! Denna toppmoderna elscooter har ett kraftfullt batteri som klarar upp till 45 km på en enda laddning och är utrustad med en imponerande kapacitet på 474 Wh. Den borstlösa DC-motorn på 300 W säkerställer en smidig och kraftfull körning.

Älskar du design och portabilitet? Denna scooter har en elegant, hopfällbar design och en lätt men robust aluminiumkaross, perfekt för dig som är ständigt på språng.

Med slitstarka däck med halkskydd, stötdämpare och ett dubbelt bromssystem, är säkerheten prioriterad. Mi Electric Scooter PRO 2 har även farthållare och ett energieffektivt KERS-system.

Dessutom, håll dig uppkopplad och informerad med den stora LED-skärmen och Mi Home-appen, som låter dig övervaka din hastighet och batterinivå direkt från din smartphone. Är du redo för en förstklassig körupplevelse?
Klicka dig vidare för att läsa den fullständiga recensionen och få reda på mer om denna fantastiska elscooter från Xiaomi!

Xiaomi Pro 2 ->

XIAOMI MI 3 NORDIC

Mi Electric Scooter 3 Nordic kombinerar prestanda, säkerhet och bärbarhet i en snygg design. Med en maximal effekt på 300W tar denna scooter dig smidigt till jobbet, skolan eller fikastunden med vänner, och har en topphastighet på 20 km/h.

Den klarar dessutom av att köra i backar med upp till 16% lutning. Batteriet är intelligent designat; om nivån sjunker under 30% och scootern inte används på cirka 10 dagar, går batteriet i viloläge för att förlänga dess livslängd. 

Ramen, tillverkad av höghållfast flygplansmaterial i serie 6 aluminiumlegering, kombinerat med luftdäck, gör scootern både stabil och komfortabel att köra, samtidigt som den är lätt (13,2 kg) och enkel att fälla ihop och transportera.

Den stora LED-skärmen och kompatibilitet med Mi Home-appen för både Android och iOS gör det enkelt att hålla koll på din körning direkt i mobilen. 

XIAOMI MI 3 NORDIC ->

Xiaomi MI Essential

Mi Electric Scooter Essential – din pålitliga partner i vardagen. Klassificerad som cykel enligt Transportstyrelsen, så du kan köra lagligt och säkert. Med en borstlös DC-motor på 250W och en batterikapacitet på 187 Wh, försäkrar denna scooter dig en smidig och kraftfull färd, samtidigt som dess smarta batteriövervakningssystem håller dig på vägen längre.

Trots dess kraft är Mi Electric Scooter Essential överraskande lätt och portabel. Med en vikt på endast 12 kg och en kaross i aluminiumlegering, kan du enkelt ta med den på tunnelbanan eller i bilen – perfekt för den moderna pendlaren.

Körning är säkert och stabilt året runt, tack vare elscooterns dubbla bromssystem och pneumatiska däck med halkskydd och stötdämpare. Dess unika KERS-system omvandlar även bromsenergi till användbar drivkraft, vilket gör din resa ännu effektivare.

Och glöm inte komforten av att ha all nödvändig information direkt i din smartphone. Koppla din Mi Electric Scooter Essential till Mi Home-appen och håll koll på hastighet och batterinivå vart du än är.

Xiaomi MI Essential ->

All Products

Alla Mi Electric Scooters

Här kan du se alla Mi Electric scooters som idag är aktuella för oss att rekommendera och recenserade via vår sida. Klicka in dig på enskilda produkterna och hitta det bästa priset och bästa villkoren för köp!

Elscooterguide - Innan du köper en Xiaomi Elscooter

Elscooters, eller elsparkcyklar, drivs av en elektrisk motor och ett batteri. Du styr sparkcykeln genom ett styre, och acceleration och inbromsning hanteras oftast via reglage på handtagen. Motorerna varierar i storlek och effekt, vilket påverkar prestanda och hastighet. När du ska välja en Elscooter finns det ett par olika saker att tänka på. Dels så du inte ska slösa pengar i onödan på effekt och funktioner som inte kommer till användning, men också att du har just rätt Elscooter för det du ska använda den till.

Lagstiftningen i Sverige

I Sverige klassas elscooters som cyklar och måste följa samma trafikregler. De får inte köras fortare än 20 km/h på cykelbanor eller gångvägar. Hjälm är inte lagstadgad för vuxna, men rekommenderas. Barn under 15 år måste dock bära hjälm. Det är inte tillåtet att köra sparkcykeln på motorvägar eller i mörker utan ordentlig belysning och reflexer. Alla elsparkcyklar du hittar rekommenderade av osss här på Electric Scooter följer givetvis svensk lagstiftning.

Vad man ska tänka på

När du använder en elscooter bör du vara medveten om din omgivning och följa trafikreglerna. Parkering kan vara ett problem i städerna, så se till att parkera på angivna platser så att du inte blockerar gångvägar.

Olika Effekter

Elscooters har både positiva och negativa effekter. De är ett miljövänligt alternativ till biltransport i städerna och kan minska trängseln. Dock har det även rapporterats om ökad risk för olyckor, samt problem med felaktig parkering och nedskräpning.

Laddningstider

Laddningstiden för en elscooter varierar beroende på batteriets storlek och laddarens kapacitet. I genomsnitt tar det mellan 4 och 8 timmar att ladda ett helt urladdat batteri. Vissa modeller kan ha snabbladdningsfunktioner som minskar den tiden.

Vad som skiljer dem åt

Olika elscooters kan skilja sig åt i många avseenden, såsom:

 • Hastighet: Vissa modeller är snabbare än andra.
 • Räckvidd: Beroende på batteriets storlek kan räckvidden variera betydligt.
 • Design: Designen kan variera mellan sportig och mer avslappnad stil.
 • Pris: Priset på elscooters varierar beroende på funktioner och kvalitet.
 • Vikt: Lättare modeller kan vara enklare att bära med sig, medan tyngre kan vara mer stabila.

Elscooters har blivit ett populärt transportmedel i städerna, särskilt i Sverige. De erbjuder ett miljövänligt och effektivt sätt att ta sig runt, men användare måste vara medvetna om lagar, säkerhet och etikett. Med en rad olika modeller på marknaden kan användare välja en som passar deras specifika behov och preferenser.

Läs allt om Elscooters här!

Mer om Xiaomi Elscooters

Grundat 2010 i HongKong, Har Xiaomi snabbt blivit en av världens största tillverkare av smartphones, smarta hemprodukter och elscooters. Med en unik prisstrategi, där företaget lovar att inte ta ut en högre vinstmarginal än 5% på försäljningen av sin hårdvara, har Xiaomi omvänt konkurrenslandskapet och noterades framgångsrikt på Hong Kong-börsen 2018.

Xiaomi har satt en standard för kvalitet och pålitlighet med sina elscooters, som Mi Electric Scooter Essential och Mi Electric Scooter 3 Nordic. Dessa scooters är populära i Norden och globalt, vilket är en bekräftelse på Xiaomis engagemang för hållbar, användarvänlig och prisvärd mobilitet.

Utöver elscooters erbjuder Xiaomi en bred och ständigt växande produktportfölj, från smarta TV-apparater och aktivitetsarmband till innovativa köksredskap. För den svenska marknaden fortsätter detta utbud att expandera, vilket understryker företagets vision att erbjuda högkvalitativ teknologi till överkomliga priser.

Xiaomi – Teknik för alla, med omsorg och precision

Billig Elscooter
Elscooter

Mi Electric bäst i test

Det finns också Elscooter i Barnmodeller hos Mi Electric scooters! Xiaomi har tagit fram scootrar med lägre hastighet och mindre ram som passar även de mindre elsparkcykelentusiasterna! Ta en titt på Xiaomis sortiment och jämför bästa priser på elscooter barn.

Det finns också Elscooter i Barnmodeller hos Mi Electric scooters! Xiaomi har tagit fram scootrar med lägre hastighet och mindre ram som passar även de mindre elsparkcykelentusiasterna! Ta en titt på Xiaomis sortiment och jämför bästa priser på elscooter barn.

Button Link

Xiaomi pro 2

Det finns också Elscooter i Barnmodeller hos Mi Electric scooters! Xiaomi har tagit fram scootrar med lägre hastighet och mindre ram som passar även de mindre elsparkcykelentusiasterna! Ta en titt på Xiaomis sortiment och jämför bästa priser på elscooter barn.

Det finns också Elscooter i Barnmodeller hos Mi Electric scooters! Xiaomi har tagit fram scootrar med lägre hastighet och mindre ram som passar även de mindre elsparkcykelentusiasterna! Ta en titt på Xiaomis sortiment och jämför bästa priser på elscooter barn.

Button Link

Mi Electric scooter

Det finns också Elscooter i Barnmodeller hos Mi Electric scooters! Xiaomi har tagit fram scootrar med lägre hastighet och mindre ram som passar även de mindre elsparkcykelentusiasterna! Ta en titt på Xiaomis sortiment och jämför bästa priser på elscooter barn.

Det finns också Elscooter i Barnmodeller hos Mi Electric scooters! Xiaomi har tagit fram scootrar med lägre hastighet och mindre ram som passar även de mindre elsparkcykelentusiasterna! Ta en titt på Xiaomis sortiment och jämför bästa priser på elscooter barn.

Button Link
Nanrobot Electric Scooters

Senaste nytt

Senaste nytt om Elscooters

Här kan du hitta våra enskilda artiklar om Elscooters och alla möjliga nyheter ute på marknaden, inklusive eventuella regelförändringar, lagändringar och saker du kan behöva tänka på när du ska välja en elscooter!