NIU KQi3 Pro black

NIU

NIU KQi3 Pro

Perfekt pendlingsscooter!

Rabatter finns, se nedan!

 • Elscootrarnas SUV
 • Perfekt pendlingsscooter
 • Mycket hög kvalitet
Få det bästa priset här

Produktbeskrivning

Elscootern NIU KQi3 Pro från NIU framstår som en SUV bland elscootrar, idealisk för daglig pendling. Den förenar sex kärnelement som är avgörande för den moderna användaren: omfattande räckvidd, effektiv hastighet, överlägsen komfort, enkel hopfällning, app-anslutning och avancerad säkerhet.

Räckvidd:

NIU KQi3 Pro är utrustad med ett kraftfullt 486 Wh batteri som erbjuder en imponerande räckvidd på hela 50 km per laddning. Dessutom är den försedd med regenerativ bromsning, en teknik hämtad från lyxbilar, som hjälper till att återladda batteriet vid inbromsning.

Hastighet:

Med en toppfart på 25 km/h och en motor på 350 W, är KQi3 Pro byggd för att smidigt och snabbt ta dig fram, även i backar med upp till 20 graders lutning. Fyra olika körlägen – E-save, Sport, Custom och Pedestrian, som gör det möjligt att anpassa hastighet och körförhållanden efter behov.

Komfort:

Designad för optimal komfort, har KQi3 Pro en rymlig plattform, ett brett styre samt stora däck, vilket förstärker dess SUV-liknande känsla.

Enkel ihopfällning:

Tack vare NIU:s patenterade ihopfällningsteknik kan du enkelt fälla ihop eller fälla upp elscootern. Med detta system klickar styret fast ovanför bakdäcket, vilket gör elscootern enkel att bära eller förvara.

App-anslutning:

KQi3 Pro kan anslutas till din app, så att du kan hålla koll på hastighet och batterinivå. Körläget kan även styras direkt i appen.

Säkerhet:

För att säkerställa en trygg körning är NIU KQi3 Pro utrustad med dubbla skivbromsar, både fram och bak och är effektiva även i vått väder. För mörkerkörning finns kraftfull LED-belysning fram och bak samt reflexer på sidorna. En mekanisk ringklocka och flygplansklassad aluminiumkonstruktion med patenterat batteriskyddssystem bidrar ytterligare till säkerheten.

*OBS: NIU KQi3 Pro överstiger de lagliga begränsningarna för motorstyrka och toppfart för elscootrar på allmän väg. Användning av denna modell ska därför begränsas till inhägnade områden.

Få det bästa priset här

Specifikationer

Namn

NIU KQi3 Pro

Motor

350 W (peak 700 W)

Batterikapacitet

486 Wh

Topphastighet

Upp till 25km/h

Räckvidd

50 km

Vikt

20.3 kg

Maxvikt

100 kg

Däcktyp

Pneumatiska gummidäck

Mått

117x17x120 cm

Hjulstorlek

9,5″

Hopfällbar

Ja

Liknande Produkter

Liknande produkter som NIU KQi3 Pro

Med varje år som passerar dyker det upp nya och spännande elscooters på marknaden, riktade mot alla åldrar och i skiftande modeller. Hos Electric Scooters utför vi noggranna granskningar, tester och recensioner av dessa nya lanseringar. En av de elscooters som verkligen sticker ut i mängden är NIU KQi3 Pro, uppskattad av såväl våra kunder som i försäljningsstatistik. Den utmärker sig med sin innovativa design och topprestanda, vilket gör den till en av de mest populära elscootrarna på marknaden idag. NIU KQi3 Pro har etablerat sig som ett ledande alternativ inom sin klass. Vi rekommenderar dig att utforska dess unika egenskaper och jämföra den med andra liknande elscooters för att se om just denna modell kan vara något för dig!

NIU KQi3 Pro Frågor och Svar

Vad är NIU KQi3 Pro elektrisk skoter känd för?

KQi3 Pro elscooter är känd för sin exceptionella prestanda, snygg design och imponerande sortiment. Det är ett populärt val bland pendlare och urbana ryttare på grund av dess avancerade funktioner och bekvämlighet.

Vad är den maximala hastigheten för NIU KQi3 Pro elcykel?

KQi3 Pro elektrisk skoter kan nå en maximal hastighet på upp till 25 km/h, vilket gör den lämplig för att navigera genom stadens gator och förorter.

Är NIU KQi3 Pro scooter vikbar för enkel förvaring och transport?

Ja, KQi3 Pro scooter har en vikbar design som gör det bekvämt att lagra och transportera. Dess kompakta form vid vikning säkerställer att den lätt kan passa i trånga utrymmen eller transporteras med kollektivtrafik.

Vilken typ av motor använder NIU KQi3 Pro elcykel?

KQi3 Pro elektrisk skoter är utrustad med 350 W (peak 700 W) motor som ger en smidig och lyhörd ridupplevelse, oavsett om du accelererar eller kryssning.

Finns det olika ridlägen tillgängliga på NIU KQi3 Pro scooter?

Ja, KQi3 Pro scooter erbjuder vanligtvis flera ridlägen.

Vilken typ av däck kommer NIU KQi3 Pro scooter med?

KQi3 Pro elektriska skoter är vanligtvis utrustad med 9.5″ däck.

Har NIU KQi3 Pro scooter inbyggda lampor för nattkörning?

Ja

Att tänka på innan du köper en elscooter

Letar du efter en elscooter som är både pålitlig och effektiv för stadskörning eller snabba turer till jobbet? Då finns det flera aspekter att beakta, från hur långt du kan köra till hur snabbt du kan färdas, plus säkerhetsfunktioner och pris. NIU KQi3 Pro kan vara det du söker – en toppmodern elscooter som förenar imponerande prestanda med enastående säkerhet och användarvänlighet. I vår guide nedan utforskar vi de viktigaste aspekterna att tänka på när du väljer den perfekta elscootern, och hur NIU KQi3 Pro utmärker sig som ett framstående val. Vi guidar dig till att göra ett välinformerat och genomtänkt köp som matchar dina unika behov och din livsstil!

 1. Räckvidd:

  • Kontrollera hur långt elscootern kan köras på en laddning.
  • NIU KQi3 Pro har en räckvidd på upp till 50 km, vilket gör den idealisk för daglig pendling.
 2. Maxhastighet:

  • Överväg vilken hastighet som passar dina behov.
  • NIU KQi3 Pro har en maxhastighet på 25 km/h
 3. Vikt och Portabilitet:

  • Om du behöver bära scootern, kolla vikten och hur lätt den är att fälla ihop.
  • NIU KQi3 Pro väger endast 20.3 kg och är enkelt hopfällbar, vilket underlättar transport och förvaring.
 4. Säkerhetsfunktioner:

  • Kolla efter belysning, reflexer och effektiva bromsar.
  • NIU KQi3 Pro har fram- och bakljus, omfattande reflexer och ett effektivt bromssystem för ökad säkerhet.
 5. Maximal Bärkapacitet:

  • Kontrollera maxvikten som scootern kan hantera.
  • NIU KQi3 Pro har en maximal lastkapacitet på 100 kg, vilket är tillräckligt för de flesta vuxna användare.
 6. Garanti och Kundservice:

  • Kontrollera vilken garanti som erbjuds och hur bra tillverkarens kundservice är.
  • NIU KQi3 Pro kommer med en ettårig garanti, med sex månader på batteriet, vilket ger dig trygghet efter köpet.
 7. Pris och Värde:

  • Jämför pris och funktioner för att se om du får valuta för pengarna.
  • NIU KQi3 Pro erbjuder en rad högpresterande funktioner till ett konkurrenskraftigt pris, vilket gör den till ett prisvärt val för många användare.