NIU KQi3 Pro black

NIU

NIU KQi3 Pro

Perfekt pendlingsscooter!

Rabatter finns, se nedan!

 • Elscootrarnas SUV
 • Perfekt pendlingsscooter
 • Mycket hög kvalitet
Få det bästa priset här

Produktbeskrivning

Elscootrarnas SUV! Den perfekta pendlingsscootern. Elscooter NIU KQi3 Pro från NIU har de 6 komponenter som du behöver i din vardag, räckvidd, hastighet, maximal komfort, enkel ihophällning, app connect och säkerhet.

Räckvidd

Det kraftfulla batteriet med 486 Wh kapacitet ger dig en räckvidd på upp till 50 km (!) på en laddning. Dessutom är elscootern utrustad med regenerativ bromsning som laddar batteriet när du trampar på bromsen. Det är samma teknik som används i premiumsportbilar.

Hastighet

Toppfarten på 25 km/h i kombination med motorns kapacitet på 350 W gör att du snabbt och enkelt tar dig dit du vill. Backar med en lutning på upp till 20 grader är inga problem för NIU KQi3 Pro.

Elscootern är utrustad med 4 körlägen, E-save, Sport, Custom och Pedestrian, som gör att du kan anpassa hastigheten och körsättet enkelt.

Komfort

NIU KQi3 Pro är designad för maximal komfort. Med dess breda plattform och styre samt de stora däcken är det lätt att förstå varför denna kallas för elscootrarnas SUV. 

Enkel ihopfällning

Den NIU-patenterade ihopfällningstekniken är både säker och enkel. Fäll ihop eller fäll upp i en enkel rörelse. Styret klickas fast ovanför scooterns bakdäck och scootern blir då enkel att ta med sig i bilen, tåget eller att förvara under skrivbordet.

App connect

Koppla elscootern till din app och håll där koll på hastighet och batterinivå. Du kan även styra körläget direkt i appen.

Säkerhet

Dubbla skivbromsar, fram och bak, som fungerar utmärkt till och med i blött väder. Åker du i mörker har NIU KQi3 Pro kraftfulla LED-lampor  både fram och bak samt reflexer på sidorna. Scootern kommer även utrustad med en mekanisk ringklocka. Utöver allt detta är NIU KQi3 Pro tillverkad med flygplansklassad aluminium och har ett patenterat batteriskyddssystem.

*OBS: För att få framföra en elscooter på allmän väg får motorstyrkan vara max 250W och toppfarten högst 20 km/h. Eftersom denna elscooter har prestanda som överstiger detta så skall denna elscooter endast framföras på inhägnat område. 

Få det bästa priset här

Specifikationer

Namn

NIU KQi3 Pro

Engine

350 W (peak 700 W)

Battery capacity

486 Wh

Topphastighet

Upp till 25km/h

Räckvidd

50 km

Vikt

20.3 kg

Maxvikt

100 kg

Däcktyp

Pneumatiska gummidäck

Mått

117x17x120 cm

Hjulstorlek

9,5″

Hopfällbar

Ja

Mi Electric Scooter 3 Specifikationer

Liknande Produkter

Liknande produkter som NIU KQi3 Pro

Trender kommer och går, varje år kommer det ut nya lansering av elscooters för alla åldrer och i olika modeller. Vi granskar, testar och recenserar dessa i takt med att de kommer ut, och givetvis så tar vi på Electric Scooters reda på vilka våra kunder tycker bäst om, och vilka som säljer bäst där ute på marknaden!Här kan du se några av de mest populära Elscooters just nu! Ta gärna och kika hur de ställer sig mot andra Elscooters i samma klass i våra Bäst i Test listor!

NIU KQi3 Pro Frågor och Svar

Vad är NIU KQi3 Pro elektrisk skoter känd för?

NIU KQi3 Pro elcykel är känd för sin exceptionella prestanda, snygg design och imponerande sortiment. Det är ett populärt val bland pendlare och urbana ryttare på grund av dess avancerade funktioner och bekvämlighet.

Vad är den maximala hastigheten för NIU KQi3 Pro elcykel?

NIU KQi3 Pro elektrisk skoter kan nå en maximal hastighet på upp till 25 km/h, vilket gör den lämplig för att navigera genom stadens gator och förorter.

Är NIU KQi3 Pro scooter vikbar för enkel förvaring och transport?

Ja, NIU KQi3 Pro scooter har en vikbar design som gör det bekvämt att lagra och transportera. Dess kompakta form vid vikning säkerställer att den lätt kan passa i trånga utrymmen eller transporteras med kollektivtrafik.

Vilken typ av motor använder NIU KQi3 Pro elcykel?

NIU KQi3 Pro elektrisk skoter är utrustad med 350 W (peak 700 W) motor som ger en smidig och lyhörd ridupplevelse, oavsett om du accelererar eller kryssning.

Finns det olika ridlägen tillgängliga på NIU KQi3 Pro scooter?

Ja, NIU KQi3 Pro scooter erbjuder vanligtvis flera ridlägen.

Vilken typ av däck kommer NIU KQi3 Pro scooter med?

NIU KQi3 Pro elektriska skoter är vanligtvis utrustad med 9.5″ däck.

Har NIU KQi3 Pro scooter inbyggda lampor för nattkörning?

Ja

Att tänka på innan du köper en elscooter

Letar du efter en pålitlig, säker och effektiv elscooter för att glida genom staden eller snabbt ta dig till jobbet? Det finns mycket att överväga, från räckvidd och hastighet till säkerhetsfunktioner och pris. NIU KQi3 Pro kan vara svaret på dina behov – en modern elscooter som kombinerar kraftfull prestanda med enastående säkerhet och användarvänlighet. I vår guide nedan listar vi de viktigaste faktorerna att ha i åtanke när du väljer din perfekta elscooter, och visar hur NIU KQi3 Pro skiner som ett exemplariskt val. Låt oss hjälpa dig att göra ett informerat och klokt köp som passar just ditt liv och dina behov!

 1. Räckvidd:

  • Kontrollera hur långt elscootern kan köras på en laddning.
  • NIU KQi3 Pro har en räckvidd på upp till 50 km, vilket gör den idealisk för daglig pendling.
 2. Maxhastighet:

  • Överväg vilken hastighet som passar dina behov.
  • NIU KQi3 Pro har en maxhastighet på 25 km/h
 3. Vikt och Portabilitet:

  • Om du behöver bära scootern, kolla vikten och hur lätt den är att fälla ihop.
  • NIU KQi3 Pro väger endast 20.3 kg och är enkelt hopfällbar, vilket underlättar transport och förvaring.
 4. Säkerhetsfunktioner:

  • Kolla efter belysning, reflexer och effektiva bromsar.
  • NIU KQi3 Pro har fram- och bakljus, omfattande reflexer och ett effektivt bromssystem för ökad säkerhet.
 5. Maximal Bärkapacitet:

  • Kontrollera maxvikten som scootern kan hantera.
  • NIU KQi3 Pro har en maximal lastkapacitet på 100 kg, vilket är tillräckligt för de flesta vuxna användare.
 6. Garanti och Kundservice:

  • Kontrollera vilken garanti som erbjuds och hur bra tillverkarens kundservice är.
  • NIU KQi3 Pro kommer med en ettårig garanti, med sex månader på batteriet, vilket ger dig trygghet efter köpet.
 7. Pris och Värde:

  • Jämför pris och funktioner för att se om du får valuta för pengarna.
  • NIU KQi3 Pro erbjuder en rad högpresterande funktioner till ett konkurrenskraftigt pris, vilket gör den till ett prisvärt val för många användare.