Våra planer inför 2021!

Get The Help You Need!

Contact Us
Elscootrar Electric Scooters

Vi på Electric Scooters säljer elscootrar i Sverige. Våra planer inför 2021 är stora. Vi hoppas på att elscootrar är populärt fortfarande.

Förhoppningsvis är 2021 ett bättre år än 2020. Med coronapandemin och massor av andra hemska händelser i världen hoppas vi på Electric Scooters att 2021 blir ett bättre år för alla!

Det har hänt mycket under 2020 speciellt för oss. Nu i augusti så lanserade vi den här nya hemsidan vilket är super roligt. Vi har haft bra försäljning och det har varit hektiska senaste veckor. Men såklart är det roligt. Det leder till att vi riktar oss in på 2021.

Vi vill satsa allt vi har till våren 2021.

Hur kommer vi dit?

Det gör vi med er och vår hjälp. Mer försäljning = bättre scootrar och bättre 2021 kan man säga 🙂

Nej men såklart så är försäljning bra och vi har varit nöjda än så länge. Vi kommer att komma dit genom att lägga ner all vår tid på detta projekt och jobba med flera influencers. Mera satsningar inom marknadsföring och uppbyggnad av hemsidan kommer också krävas.

Om ni har några frågor så är det bara att kontakta oss.

Följ oss på Instagram

Trending Products

Trending Products

Trender kommer och går, varje år kommer det ut nya lansering av elscooters för alla åldrer och i olika modeller. Vi granskar, testar och recenserar dessa i takt med att de kommer ut, och givetvis så tar vi på Electric Scooters reda på vilka våra kunder tycker bäst om, och vilka som säljer bäst där ute på marknaden!Här kan du se några av de mest populära Elscooters just nu! Ta gärna och kika hur de ställer sig mot andra Elscooters i samma klass i våra Bäst i Test listor!