Nu startar vi igång igen!

Get The Help You Need!

Contact Us

Efter mycket fram och tillbaka och uppehåll så är vi tillbaka. Nu så kommer vi att starta igång starkt och börja med försäljningen innan jul! Som vissa kanske vet så har vi tagit ett uppehåll i ungefär 4 månader pga corona bland annat.


Gör ni någon skillnad nu?


Ja! Som ni kanske ser så är det en sprillans ny hemsida bland annat. Det har tagit tid att få upp den men vi är mycket nöjda över resultatet! Det kommer även mer nyheter men det kan vi inte berätta ännu. Snart så kommer information om nyheter och samarbeten osv. Nya produkter kommer komma och vi planerar stora inköp! En skillnad är att vi just nu har stor rea på hela butiken. HI-FLYING H15E har redan tagit slut. Antar att alla vill ha en snabb scooter! Så jag tycker att alla ska gå in och beställa nu innan det tar slut!


När kommer dessa nyheter?


Beror helt på. Det kan komma nu innan jul men det börjar bli ont med tid. Nyheterna är så stora så att vi inte bara kan släppa de direkt utan det krävs mycket arbete bakom det. Men jag lovar att ni inte kommer vara besvikna över det. Förhoppningsvis så kommer det innan julen! Det är kul att vi startar igen!

Trending Products

Trending Products

Trender kommer och går, varje år kommer det ut nya lansering av elscooters för alla åldrer och i olika modeller. Vi granskar, testar och recenserar dessa i takt med att de kommer ut, och givetvis så tar vi på Electric Scooters reda på vilka våra kunder tycker bäst om, och vilka som säljer bäst där ute på marknaden!Här kan du se några av de mest populära Elscooters just nu! Ta gärna och kika hur de ställer sig mot andra Elscooters i samma klass i våra Bäst i Test listor!