Roliga nyheter!

Get The Help You Need!

Contact Us

Vi kommer att börja skicka till både Danmark och Finland. Vi gör det här för att vi tror att marknaden är stor! Så nu behöver ni inte längre beställa till Sverige för att sedan ta den över gränsen.


Kommer ni börja med det direkt?


Ja mer eller mindre. Det kommer att ta några dagar för oss att fixa om hela sidan men man kommer forfarande att kunna beställa. Det viktigaste vi måste göra är att göra om sidan så att den finns på engelska också.


Kommer leveranserna kosta lika mycket?


Nej det kommer det inte. Om jag säger på rak hand så är det billigare till Danmark än Sverige och dyrare i Finland än Sverige. Det har att göra med vårt varuhus och deras kontrakt med fraktföretagen. Det rör sig inte om mycket pengar utan endast 50-100 kr skillnad för de olika länderna.


Kommer ni börja sälja till fler länder som Norge tex?


Ja förhoppningsvis. Just nu har vi lite problem med Norge då det inte är med i EU men snart ska vi lösa det också. Det är oftast samma regler inom EU och utanför så kan det råda andra regler.

Trending Products

Trending Products

Trender kommer och går, varje år kommer det ut nya lansering av elscooters för alla åldrer och i olika modeller. Vi granskar, testar och recenserar dessa i takt med att de kommer ut, och givetvis så tar vi på Electric Scooters reda på vilka våra kunder tycker bäst om, och vilka som säljer bäst där ute på marknaden!Här kan du se några av de mest populära Elscooters just nu! Ta gärna och kika hur de ställer sig mot andra Elscooters i samma klass i våra Bäst i Test listor!