Nytt sätt att kontakta oss på!

Get The Help You Need!

Contact Us

Hej! Nu efter helgen så har vårt största mål varit att hitta ett sätt för er att kontakta oss på som inte är messenger eller email. Messenger var dåligt för att om man skrev som gäst så kan man inte se chatten längre. Email är bra men med tanke på att det tar längre tid för oss att skriva tillbaka så vill vi ha livechatt.

 

 

Därför så har vi lagt till en livechatt nu som ni kan skriva på och även fast vi kanske inte är online på den så är det bara att skicka ett meddelande. Vi kommer svara mycket snabbare där och kommer också kunna ta en livechatt till en email konversation om ni har lämnat sidan.

 

 

Vi hoppas verkligen att det nya sättet att kontakta oss på kommer vara uppskattat och att ni använder det!

Trending Products

Trending Products

Trender kommer och går, varje år kommer det ut nya lansering av elscooters för alla åldrer och i olika modeller. Vi granskar, testar och recenserar dessa i takt med att de kommer ut, och givetvis så tar vi på Electric Scooters reda på vilka våra kunder tycker bäst om, och vilka som säljer bäst där ute på marknaden!Här kan du se några av de mest populära Elscooters just nu! Ta gärna och kika hur de ställer sig mot andra Elscooters i samma klass i våra Bäst i Test listor!