Xiaomi Mi Pro 2 Mercedes AMG Petronas F1 Team Edition

XIAOMI

Xiaomi Mi Pro 2 Mercedes AMG Petronas F1 Team Edition

Pålitlig Testvinnare!

Rabatter finns, se nedan!

 • Absoluta toppkvalité
 • Portabel design
 • Mycket kraft och lång distans
Få det bästa priset här

Produktbeskrivning

Exklusiva Mi Electric Scooter Pro 2 Mercedes AMG Petronas F1 Team Edition.

AMG – Kör med de bästa

Mi Electric Scooter Pro 2 Mercedes AMG Petronas F1 Team Edition kombinerar element från Mercedes-AMG Petronas F1 Team med Xiaomi’s världsledande ingenjörskunskap inom elscootertillverkning. På elscootern finns F1 teamets logo ingraverad, som en symbol på jakten efter perfektion. Kombinationen resulterar i en exklusiv elscooter av absoluta toppkvalité.

Portabel design

Smidig och elegant, portabel och säker. Denna elscooter kombinerar en minimalistisk design med hög funktionalitet. Tillverkad i flygplansklassad aluminiumlegering ger den en vikt på endast 14,2 kg. Du viker ihop den och upp den på endast 3 sekunder vilket gör den optimal för att ta med sig överallt, på bussen, tåget eller i bagaget i bilen.

Mer kraft, längre distans

Utrustad med ett högkvalitativt batteri med en kapacitet på 474 Wh får du en räckvidd på upp till hela 45 km. Det inbyggda BMS-systemet ser till att batteriet varken över- eller underladdas. En full laddning tar ca 3,5 timmar.

Elscootern drivs av en kraftfull borstlös 300W DC-motor som gör att du kan ta dig fram enkelt och bekvämt på vägarna. Topphastigheten är 25 km/h och du klättrar enkelt upp för backar med en lutning upp till 20 grader. 

Dubbelt bromssystem

Scootern har slitstarka däck med halkskydd och dämpning, vilket gör att du kan ta dig fram säkert och smidigt på vägarna. Bortsett från det är scootern även utrustad med ett dubbelt bromssystem där det bakre däcket har en regenerativ bromsskiva och det främre är utrustat med ett E-ABS-system.

LED-display

Elscooterns har en stor LED-skärm som visar hastighet, batterinivå, körsträcka och körläge. Vill du får samma information i mobilen kan du enkelt synka elscootern med din Mi Home-app. Du kan då även låsa din elscooter direkt i mobilen.

Få det bästa priset här

Specifikationer

Namn

Xiaomi Mi Pro 2 Mercedes AMG Petronas F1 Team Edition

Vikt

14.2kg

Topphastighet

Upp till 25km/h

Räckvidd

Upp till 45km

Inclination

20%

Maxvikt

100kg

Mått

1130x430x1180 mm

Mått (Ihopvikt)

1130x430x490 mm

Bromsning

E-ABS och skivbroms

Belysning

Fram & Bak

Bluetooth

Bluetooth 4.1 BLE eller senare versioner

Batteri

Lithium 37 V 446Wh , 12400mAh

Laddningstid

3,5 Timmar

Operativsystem App

Android & IOS

Liknande Produkter

Liknande produkter som Xiaomi Mi Pro 2 Mercedes AMG Petronas F1 Team Edition

Trender kommer och går, varje år kommer det ut nya lansering av elscooters för alla åldrer och i olika modeller. Vi granskar, testar och recenserar dessa i takt med att de kommer ut, och givetvis så tar vi på Electric Scooters reda på vilka våra kunder tycker bäst om, och vilka som säljer bäst där ute på marknaden! Här kan du se några av de mest populära Elscooters just nu! Ta gärna och kika hur de ställer sig mot andra Elscooters i samma klass i våra Bäst i Test listor!

Xiaomi Mi Pro 2 Mercedes AMG Petronas F1 Team Edition Frågor och Svar

Hur nära måste man vara så att bluetooth inte stängs av när man låser el-scooter?

Blåtand har en räckvidd på ca 5-6m

Finns det en hastighetshållare på electric MI PRO 2 MERCEDES AMG PETRONAS F1 TEAM EDITION? I så fall, hur gör man för att aktivera respektive avaktivera den?

Ja, den har sofistikerad farthållare och system för återvinning av kinetisk energi (KERS) KERS återvinner kinetisk energi från ett fordon i rörelse under långvarig inbromsning.

Hej! Vad anser ni vara max vikt för denna el scooter?

Maxvikt för scootrarna är 100kg. Ju kommer högre belastning, desto mer påverkas körsträckan. Även hastigheten påverkas, främst i uppförsbackar. De värden som visas i specifikationen har uppmätts under testförhållanden där föraren vägt 75 kg.

Kan man köra när det är blött på marken ute eller blir den fuktskadad då om de blir blött under vid batteriet?

Den är IP54 klassad, vilket innebär en klassningsnivå för skydd mot inträngande material. Den första siffran (5) betyder att den skyddar mot damm och liknande små partiklar, medan den andra siffran (4) betyder att den är resistent mot vattenstänk från alla riktningar.

Att tänka på innan du köper en elscooter

Letar du efter en pålitlig, säker och effektiv elscooter för att glida genom staden eller snabbt ta dig till jobbet? Det finns mycket att överväga, från räckvidd och hastighet till säkerhetsfunktioner och pris. Xiaomi Mi Pro 2 Mercedes AMG Petronas F1 Team Edition kan vara svaret på dina behov – en modern elscooter som kombinerar kraftfull prestanda med enastående säkerhet och användarvänlighet. I vår guide nedan listar vi de viktigaste faktorerna att ha i åtanke när du väljer din perfekta elscooter, och visar hur Xiaomi Mi Pro 2 Mercedes AMG Petronas F1 Team Edition skiner som ett exemplariskt val. Låt oss hjälpa dig att göra ett informerat och klokt köp som passar just ditt liv och dina behov!

 1. Räckvidd:

  • Kontrollera hur långt elscootern kan köras på en laddning.
  • Xiaomi Mi Pro 2 Mercedes AMG Petronas F1 Team Edition har en räckvidd på upp till 45 km, som hjälper dig att täcka längre sträckor.
 2. Maxhastighet:

  • Överväg vilken hastighet som passar dina behov.
  • Xiaomi Mi Pro 2 Mercedes AMG Petronas F1 Team Edition har en maxhastighet på 25 km/h, vilket inte är lagligt men säkert för urbana förhållanden.
 3. Vikt och Portabilitet:

  • Om du behöver bära scootern, kolla vikten och hur lätt den är att fälla ihop.
  • Xiaomi Mi Pro 2 Mercedes AMG Petronas F1 Team Edition väger endast 14.2 kg och är enkelt hopfällbar, vilket underlättar transport och förvaring.
 4. Batteriets Livslängd och Laddningstid:

  • Kontrollera hur lång tid det tar att ladda batteriet och dess livslängd.
  • Xiaomi Mi Pro 2 Mercedes AMG Petronas F1 Team Edition laddas fullt på cirka 3,5 timmar och har ett Intelligent Battery Management System för att maximera batteriets livslängd.
 5. Säkerhetsfunktioner:

  • Kolla efter belysning, reflexer och effektiva bromsar.
  • Xiaomi Mi Pro 2 Mercedes AMG Petronas F1 Team Edition har fram- och bakljus, omfattande reflexer och ett effektivt bromssystem för ökad säkerhet.
 6. Material och Byggkvalitet:

  • Se till att elscootern är gjord av hållbara och högkvalitativa material.
  • Xiaomi Mi Pro 2 Mercedes AMG Petronas F1 Team Edition har en ram av höghållfast flygplansmaterial i serie 6 aluminiumlegering, vilket garanterar hållbarhet och stabilitet.
 7. Maximal Bärkapacitet:

  • Kontrollera maxvikten som scootern kan hantera.
  • Xiaomi Mi Pro 2 Mercedes AMG Petronas F1 Team Edition har en maximal lastkapacitet på 100 kg, vilket är tillräckligt för de flesta vuxna användare.
 8. Anslutning och App-funktioner:

  • Om du är intresserad av att spåra din körning, se om det finns en kompatibel app.
  • Xiaomi Mi Pro 2 Mercedes AMG Petronas F1 Team Edition kan kopplas till Mi Home-appen, som låter dig övervaka hastighet och batterinivå direkt i din smartphone.
 9. Garanti och Kundservice:

  • Kontrollera vilken garanti som erbjuds och hur bra tillverkarens kundservice är.
  • Xiaomi Mi Pro 2 Mercedes AMG Petronas F1 Team Edition kommer med en ettårig garanti, med sex månader på batteriet, vilket ger dig trygghet efter köpet.
 10. Pris och Värde:

  • Jämför pris och funktioner för att se om du får valuta för pengarna.
  • Xiaomi Mi Pro 2 Mercedes AMG Petronas F1 Team Edition erbjuder en rad högpresterande funktioner till ett konkurrenskraftigt pris, vilket gör den till ett prisvärt val för många användare.