Vilken scooter ska man köpa?

Get The Help You Need!

Contact Us

Ibland kan det vara svårt att veta vilken av våra scootrar man ska köpa. Många är snarlika men det finns fortfarande lite skillnader mellan de. I det här inlägget så kommer vi förklara om vilken som är hetast just nu. Vi kommer att dela upp det i pris, kraft, enkelhet och säkerhet.


Pris


Som ni säkert har märkt så har vi rea nu på alla våra scootrar! Såklart vill man ha en prisvärd scooter men samtidigt är bra. Då skulle vi rekommendera Kugoo Kirin S1. Just med tanke på att du får en prisvärd scooter som kan gå upp till 25 km. Dessutom så kan den ladda väldigt snabbt och det är viktigt. Man vill inte behöva ladda hela tiden och man vill att det går snabbt. Därför så är Kugoo Kirin S1 den mest prisvärda scootern vi har idag.


Kraft


Scootern som har mest kraft är HI-FLYING H15E. Men med tanke på att den är slut i lager så kommer vi välja en annan. Alla våra andra scootrar har 350W motor. Men vi har HI-FLYING H10E. Som är versionen under H15E. Den har väldigt lång batteritid. Upp till 35 km kan man köra med den. Därför rekommenderar vi den!


Enkelhet


Enkelheten kring en scooter är väldigt viktigt. Man vill inte behöva krångla. När vi snackar om enkelhet så tänker vi. Hur lätt är det att bära den? Låsa den? Ladda? Då tycker vi återigen att Kugoos scootrar är överlägsna. Appen gör verkligen mycket till scootern! Mellan de två olika Kuggos scootrarna vi har så är det ingen skillnad mellan de. Båda har en app som man kan ladda ned. Kirin&Kugoo, finns både på appstore och hos andriod.Säkerhet


Säkerhet så tänker vi hur den kör och om man kan låsa den. Det viktiga är när man kommer upp i hastigheter som 25km/h så är det ett stort plus med större däck. Då är det HI-FLYING H10E som är bäst. Med 10″ honeycomb däck så ökar det säkerheten markant!


Sammanfattning


Sammanfattningsvis så rekommenderar vi HI-FLYGIN H10E och Kugoos scootrar mest. Dock är alla våra scootrar bra men de här har något extra. Kom ihåg att du alltid kan kontakta oss om du har frågor om scootrarna. Vi hjälper dig mer än gärna!

Trending Products

Trending Products

Trender kommer och går, varje år kommer det ut nya lansering av elscooters för alla åldrer och i olika modeller. Vi granskar, testar och recenserar dessa i takt med att de kommer ut, och givetvis så tar vi på Electric Scooters reda på vilka våra kunder tycker bäst om, och vilka som säljer bäst där ute på marknaden!Här kan du se några av de mest populära Elscooters just nu! Ta gärna och kika hur de ställer sig mot andra Elscooters i samma klass i våra Bäst i Test listor!