Vilken är den bästa elscootern 2021?

Get The Help You Need!

Contact Us

Bästa elscootern 2021

När man ska köpa en ny elscooter så vill man veta vilken som är den bästa. Vi tänker därför skriva om den bästa elscootern 2021. Det är svårt att säga just en modell men så därför kommer vi dela upp det i olika kriterier. Pendla, långa distanser, om man vill ha kul och svåra terränger. Vi kommer utgå från våra elscootrar som vi säljer och vi kommer ta hjälp av våran tabell som vi har. Om du vill kolla på den själv så klicka här.

Om man ska pendla

När man ska pendla så vill man hitta den bästa elscootern 2021 som ska klara långa distanser samtidigt som den inte ska vara så tung. För ofta vill man kunna bära den och då är en scooter som väger 25 kg för mycket. I denna kategori så finns det tre olika scootrar som står ut. Det är Kugoo ES2, Kugoo M2 Pro och HI-FLYING H10E. Dessa scootrar ligger i priskategorin 3699-4499kr.

Kugoo ES2

4/5

3699kr

Kugoo M2 Pro

4.5/5

4499KR

HI-FLYING H10E

5/5

4399KR

Om man ska köra långa distanser

Om man ska köra längre distanser så krävs en bättre batteri och en allmänt mer kraftfull elscooter. Då är Kugoo Kirin M4, Kugoo G2 Pro och Kugoo G-Booster. Alla dessa elscootrar är väldigt bra och de dåliga med de är inte dåliga jämfört med en vanlig elscooter. Läs mer och jämför scootrarna här.

Kugoo Kirin M4

5/5

5699kr


Kugoo G2 Pro

4/5

8499kr


Kugoo G-Booster

4.5/5

10999kr


Om man vill ha kul

Så rekommenderar jag starkt de tre senaste elscootrarna. Dessa scootrar är bra och är även snabba. De är roliga att köra och klarar det mesta. Samma sak gäller för om man ska köra i terräng. Dessa elscootrar klarar brantare backar och därför är dessa att rekommendera.

Sammanfattningsvis

Vilken är den bästa elscootern 2021? Det kan vara svårt att välja och vi kommer hjälpa dig! Att välja en elscooter 2021 kan vara svårt men vi är här för att hjälpa dig. Kugoos elscootrar är överlägset bäst jämfört med de som finns i Sverige. Du kan alltid kontakta oss om du har någon fråga. Kontakta oss via chatt eller mail! Följ oss på Instagram och Facebook. Vilken är den bästa elscootern 2021?

Trending Products

Trending Products

Trender kommer och går, varje år kommer det ut nya lansering av elscooters för alla åldrer och i olika modeller. Vi granskar, testar och recenserar dessa i takt med att de kommer ut, och givetvis så tar vi på Electric Scooters reda på vilka våra kunder tycker bäst om, och vilka som säljer bäst där ute på marknaden!Här kan du se några av de mest populära Elscooters just nu! Ta gärna och kika hur de ställer sig mot andra Elscooters i samma klass i våra Bäst i Test listor!