Vi är nu officiella Kugoo återförsäljare!

Get The Help You Need!

Contact Us

I början av denna vecka fick vi reda på att vi blir officiell återförsäljare åt Kugoo Elscootrar. Vi på Electric Scooters är såklart super nöjda över det. Kugoos elscootrar är väldigt bra för Svenskt klimat och fungerar i alla väder. De är lätta att använda och är stilrena. Kugoo är ännu inte så populära i Sverige och därför är vi på Electric Scooters ännu mer stolta över att få sälja de!

Vad kommer det här innebära för er kunder?

Det är ännu inte klart. Nu när vi är Kugoo återförsäljare så kommer vi att göra allt i vår makt för att göra det lättare för er kunder att beställa en elscooter. Det här kommer innebära bättre priser och kommer också innebära bättre service.

Är vi de ända Kugoo återförsäljare i Sverige?

Ja det är vi. Vi är de ändå just nu som säljer Kugoo elscootrar i Sverige. Därför rekommenderar vi att ni köper genom oss om ni bor i Sverige just med tanke på att vi har bättre och snabbare kontakter till Kugoo.

Vi kommer säkerställa att om ni köper en Kugoo elscooter via oss så kommer vi leverera en bra scooter som kommer att hålla.

Om ni har några frågor om att vi är Kugoo återförsäljare eller om ni har någon annan fråga är det bara att kontakta oss. Följ även oss på Instagram. Där lägger vi upp bilder på elscootrar och speciella erbjudanden!

Trending Products

Trending Products

Trender kommer och går, varje år kommer det ut nya lansering av elscooters för alla åldrer och i olika modeller. Vi granskar, testar och recenserar dessa i takt med att de kommer ut, och givetvis så tar vi på Electric Scooters reda på vilka våra kunder tycker bäst om, och vilka som säljer bäst där ute på marknaden!Här kan du se några av de mest populära Elscooters just nu! Ta gärna och kika hur de ställer sig mot andra Elscooters i samma klass i våra Bäst i Test listor!