Velocifero Minimad Plus 500W black

Velocifero

Velocifero Minimad Plus 500W

Italiensk design!

Rabatter finns, se nedan!

 • Snygg, stark och sportig
 • Italiensk design
 • Kraftfull motor
Få det bästa priset här

Produktbeskrivning

Velocifero Minimad Plus 500W är en riktigt snygg, stark och sportig elsparkcykel designad av italienska Alessandro Tartarini, med mångårig bakgrund från motorcykelbranschen från italenska märket Italjet. När du väljer en Velocifero vet du att du har en produkt som designmässigt skiljer sig från mängden, på ett sätt som brukar dra blickar till sig!

Minimad+ är med sin 500W starka borstlösa navmotor ett riktigt krutpaket bland elsparkcyklar. Såväl branta motlut som gräsmattor och grusvägar är inget problem för denna elscooter. Velocifero Minimad accelererar som ett skott upp till toppfarten på 20 km/h och det är svårt att inte dra på smilbanden! Kraften kommer från ett riktigt stort litium-Ion-batteri med hela 480Wh kapacitet (48V 10Ah). Nu uppmuntrar verkligen den här elscootern till att köra lite “offensivt”, men vid ekonomisk körstil kan man komma över 30 km på en laddning.

Velocifero är utrustad med en läcker digital panel på styret där du avläser hastighet, sträcka och batteristatus. På styret finns även dubbla bromsreglage för scooterns effektiva skivbromssystem samt ett tumgasreglage på höger sida. Kaxig och stark LED-belysning fram modell “Eagle Eye” samt LED-lampa bak med bromsindikator. Behöver du ta med Minimad+ på resande for går det enkelt att vika styret för att spara plats.

*OBS: För att få framföra en elscooter på allmän väg får motorstyrkan vara max 250W och toppfarten högst 20 km/h. Eftersom denna elscooter har prestanda som överstiger detta så skall denna elscooter endast framföras på inhägnat område.

Få det bästa priset här

Specifikationer

Namn

Velocifero Minimad Plus 500W

Motor

500 W

Batterikapacitet

480 Wh (48 V 10 Ah)

Topphastighet

Upp till 20 km/h

Räckvidd

30 km/laddning

Vikt

25 kg

Maxvikt

120 kg

Belysning

LED

Däcktyp

Luftfyllda

Hopfällbar

Ja

Mi Electric Scooter 3 Specifikationer

Liknande Produkter

Liknande produkter som Velocifero Minimad Plus 500W

Trender kommer och går, varje år kommer det ut nya lansering av elscooters för alla åldrer och i olika modeller. Vi granskar, testar och recenserar dessa i takt med att de kommer ut, och givetvis så tar vi på Electric Scooters reda på vilka våra kunder tycker bäst om, och vilka som säljer bäst där ute på marknaden! Här kan du se några av de mest populära Elscooters just nu! Ta gärna och kika hur de ställer sig mot andra Elscooters i samma klass i våra Bäst i Test listor!

Velocifero Minimad Plus 500W Frågor och Svar

Vad är Velocifero Minimad Plus 500W elektrisk skoter känd för?

Velocifero Minimad elscooter är känd för sin exceptionella prestanda, snygg design och imponerande sortiment. Det är ett populärt val bland pendlare och urbana ryttare på grund av dess avancerade funktioner och bekvämlighet.

Vad är den maximala hastigheten för Velocifero Minimad Plus 500W elcykel?

Velocifero Minimad elscooter kan nå en maximal hastighet på upp till 20 km/h, vilket gör den lämplig för att navigera genom stadens gator och förorter.

Vilken typ av motor använder Velocifero Minimad Plus 500W elcykel?

Velocifero Minimad elscooter är utrustad med 500 W motor som ger en smidig och lyhörd ridupplevelse, oavsett om du accelererar eller kryssning.

Har Velocifero Minimad Plus 500W scooter inbyggda lampor för nattkörning?

Ja

Att tänka på innan du köper en Velocifero Minimad Plus 500W

När du överväger att köpa en elscooter för användning på allmänna vägar, är det viktigt att vara medveten om reglerna kring motorstyrka och hastighetsbegränsningar. Enligt lag får en elscooter som framförs på allmänna vägar ha en motorstyrka på högst 250W och en topphastighet på maximalt 20 km/h. 

Velocifero Minimad, med sin överlägsna prestanda, överstiger dessa begränsningar och är därför endast lämplig för användning på inhägnade områden. 

Denna guide hjälper dig att förstå de viktigaste aspekterna att tänka på när du väljer en elscooter, och betonar varför Velocifero, trots sina imponerande specifikationer, inte är lämplig för allmänna vägar. Låt oss vägleda dig genom ditt köp för att säkerställa att du väljer en elscooter som passar dina behov och samtidigt följer de gällande reglerna.

 1. Räckvidd:

  • Kontrollera hur långt elscootern kan köras på en laddning.
  • Velocifero Minimad Plus 500W har en räckvidd på upp till 30 km, vilket gör den idealisk för daglig pendling.
 2. Maxhastighet:

  • Överväg vilken hastighet som passar dina behov.
  • Velocifero Minimad Plus 500W har en maxhastighet på 20 km/h
 3. Vikt och Portabilitet:

  • Om du behöver bära scootern, kolla vikten och hur lätt den är att fälla ihop.
  • Velocifero Minimad Plus 500W väger endast 25 kg och är enkelt hopfällbar, vilket underlättar transport och förvaring.
 4. Säkerhetsfunktioner:

  • Kolla efter belysning, reflexer och effektiva bromsar.
  • Velocifero Minimad Plus 500W har fram- och bakljus, omfattande reflexer och ett effektivt bromssystem för ökad säkerhet.
 5. Maximal Bärkapacitet:

  • Kontrollera maxvikten som scootern kan hantera.
  • Velocifero Minimad Plus 500W har en maximal lastkapacitet på 120 kg, vilket är tillräckligt för de flesta vuxna användare.
 6. Garanti och Kundservice:

  • Kontrollera vilken garanti som erbjuds och hur bra tillverkarens kundservice är.
  • Velocifero Minimad Plus 500W kommer med en ettårig garanti, med sex månader på batteriet, vilket ger dig trygghet efter köpet.
 7. Pris och Värde:

  • Jämför pris och funktioner för att se om du får valuta för pengarna.
  • Velocifero Minimad Plus 500W erbjuder en rad högpresterande funktioner till ett konkurrenskraftigt pris, vilket gör den till ett prisvärt val för många användare.