Velocifero Mad Truck 2000W Litium blue

Velocifero

Velocifero Mad Truck 2000W Litium

Italiensk design!

Rabatter finns, se nedan!

 • Du sparar 3 000 kr
 • Toppfart på 45 km/h
 • Italiensk design
 • Mycket stabil
Få det bästa priset här

Produktbeskrivning

Elscooter Velocifero MAD TRUCK är nya generationens “flakmoppe”.

MAD TRUCK 2000W är ett kraftfullt scooter med fräck italiensk design och en stor praktisk lastkorg framför styret. Modellen är utrustad med en vrålstark borstlös motor med 2000W effekt som tillsammans med det STORA litiumbatteripaketet om 60V 20Ah (!!!) ger en toppfart om ca: 45 km/h samt en räckvidd på uppåt 40 km per laddning. De dubbla framhjulen gör dessutom att Mad Truck blir väldigt stabil att framföra även på ojämnt underlag.

Alla med lite motor i blodet vet att italienska sportvagnar är båda vackra och har själ. Italienska sportbilar är förmodligen något som de flesta motorintresserade någon gång har drömt om att äga. Italienarna kan helt enkelt det här med att designa motorsport! Velocifero är ett elscootersmärke med en serie läckra modeller designade av Alessandro Tartarini.

Elscooter Velocifero Mad Truck 2000W är ett kraftfullt fartmonster bland elscooters som med den starka borstlösa motorn har en toppfart om ca: 40 km/h. För den som vill kunna köra lite saktare så finns det även en inbyggd strypning under scooterns ståplatta så att hastigheten kan begränsas till max 25 km/h. Modellen har sportig och aggressiv design. En fräckt formad ståplatta i trä och racing-dekalering drar tankarna till motorsport och fart. Räckvidd på den här typen av fordon är svårt att ange exakt eftersom det beror på en mängd olika faktorer, men under goda förhållanden kan Velocifero MAD Truck 2000W ta dig upp till 40 km på en laddning. Elscootern är dessutom utrustad med ett kraftfullt skivbromssystem med läckert röda bromsok samt fräck LED-belysning fram/bak.

*OBS: För att få framföra en elscooter på allmän väg får motorstyrkan vara max 250W och toppfarten högst 20 km/h. Eftersom denna elscooter har prestanda som överstiger detta så skall denna elscooter endast framföras på inhägnat område. 

Få det bästa priset här

Specifikationer

Namn

Velocifero Mad Truck 2000W Litium

Engine

2000 W

Battery capacity

1200 Wh (60 V 20 Ah)

Topphastighet

Upp till 45km/h

Räckvidd

40 km/laddning

Vikt

75 kg

Maxvikt

150 kg

Belysning

LED

Däcktyp

Luftfyllda

Mått

1510 x 720 x 1100 mm

Mått hopfälld

1510 x 720 x 550 mm

Hopfällbar

Ja

Mi Electric Scooter 3 Specifikationer

Liknande Produkter

Liknande produkter som Velocifero Mad Truck 2000W Litium

Trender kommer och går, varje år kommer det ut nya lansering av elscooters för alla åldrer och i olika modeller. Vi granskar, testar och recenserar dessa i takt med att de kommer ut, och givetvis så tar vi på Electric Scooters reda på vilka våra kunder tycker bäst om, och vilka som säljer bäst där ute på marknaden!Här kan du se några av de mest populära Elscooters just nu! Ta gärna och kika hur de ställer sig mot andra Elscooters i samma klass i våra Bäst i Test listor!

Velocifero Mad Truck 2000W Litium Frågor och Svar

Vad är Velocifero Mad Truck 2000W Litium elektrisk skoter känd för?

Velocifero Mad Truck 2000W Litium elcykel är känd för sin exceptionella prestanda, snygg design och imponerande sortiment. Det är ett populärt val bland pendlare och urbana ryttare på grund av dess avancerade funktioner och bekvämlighet.

Vad är den maximala hastigheten för Velocifero Mad Truck 2000W Litium elcykel?

Velocifero Mad Truck 2000W Litium elektrisk skoter kan nå en maximal hastighet på upp till 45 km/h, vilket gör den lämplig för att navigera genom stadens gator och förorter.

Vilken typ av motor använder Velocifero Mad Truck 2000W Litium elcykel?

Velocifero Mad Truck 2000W Litium elektrisk skoter är utrustad med 2000 W motor som ger en smidig och lyhörd ridupplevelse, oavsett om du accelererar eller kryssning.

Har Velocifero Mad Truck 2000W Litium scooter inbyggda lampor för nattkörning?

Ja

Att tänka på innan du köper en elscooter

Letar du efter en pålitlig, säker och effektiv elscooter för att glida genom staden eller snabbt ta dig till jobbet? Det finns mycket att överväga, från räckvidd och hastighet till säkerhetsfunktioner och pris. Velocifero Mad Truck 2000W Litium kan vara svaret på dina behov – en modern elscooter som kombinerar kraftfull prestanda med enastående säkerhet och användarvänlighet. I vår guide nedan listar vi de viktigaste faktorerna att ha i åtanke när du väljer din perfekta elscooter, och visar hur Velocifero Mad Truck 2000W Litium skiner som ett exemplariskt val. Låt oss hjälpa dig att göra ett informerat och klokt köp som passar just ditt liv och dina behov!

 1. Räckvidd:

  • Kontrollera hur långt elscootern kan köras på en laddning.
  • Velocifero Mad Truck 2000W Litium har en räckvidd på upp till 40 km, vilket gör den idealisk för daglig pendling.
 2. Maxhastighet:

  • Överväg vilken hastighet som passar dina behov.
  • Velocifero Mad Truck 2000W Litium har en maxhastighet på 45 km/h
 3. Vikt och Portabilitet:

  • Om du behöver bära scootern, kolla vikten och hur lätt den är att fälla ihop.
  • Velocifero Mad Truck 2000W Litium väger endast 75 kg och är enkelt hopfällbar, vilket underlättar transport och förvaring.
 4. Säkerhetsfunktioner:

  • Kolla efter belysning, reflexer och effektiva bromsar.
  • Velocifero Mad Truck 2000W Litium har fram- och bakljus, omfattande reflexer och ett effektivt bromssystem för ökad säkerhet.
 5. Maximal Bärkapacitet:

  • Kontrollera maxvikten som scootern kan hantera.
  • Velocifero Mad Truck 2000W Litium har en maximal lastkapacitet på 150 kg, vilket är tillräckligt för de flesta vuxna användare.
 6. Garanti och Kundservice:

  • Kontrollera vilken garanti som erbjuds och hur bra tillverkarens kundservice är.
  • Velocifero Mad Truck 2000W Litium kommer med en ettårig garanti, med sex månader på batteriet, vilket ger dig trygghet efter köpet.
 7. Pris och Värde:

  • Jämför pris och funktioner för att se om du får valuta för pengarna.
  • Velocifero Mad Truck 2000W Litium erbjuder en rad högpresterande funktioner till ett konkurrenskraftigt pris, vilket gör den till ett prisvärt val för många användare.