Velocifero Mad Truck 2000W Litium blue

Velocifero

Velocifero Mad Truck 2000W Litium

Italiensk design!

Rabatter finns, se nedan!

 • Du sparar 3 000 kr
 • Toppfart på 45 km/h
 • Italiensk design
 • Mycket stabil
Få det bästa priset här

Produktbeskrivning

Elscooter Velocifero MAD TRUCK representerar nästa generations “flakmoped”.

Med en motorstyrka på 2000W, kombinerar MAD TRUCK 2000W ett imponerande kraftpaket med en unik italiensk design och en rymlig lastkorg placerad framför styret. Denna modell är försedd med en effektiv borstlös motor som, i samverkan med det omfattande litiumbatteriet på 60V 20Ah, levererar en topphastighet på cirka 45 km/h och en räckvidd på upp till 40 km per laddning. Dess dubbla framhjul bidrar till ökad stabilitet, även på ojämna ytor.

Liksom italienska sportbilar, som är kända för sin estetik och passion, framkallar Velocifero MAD TRUCK samma känsla. De italienska designerna inom motorsport är legendariska, och Velocifero, med sina unika elscooterdesigner av Alessandro Tartarini, är inget undantag.

Velocifero Mad Truck 2000W är en mäktig elscooter som, tack vare sin kraftfulla borstlösa motor, kan nå hastigheter upp till 40 km/h. För de som föredrar lägre hastigheter finns en justerbar strypning under ståplattan för att begränsa hastigheten till högst 25 km/h. Modellens sportiga och aggressiva design, med sin träformade ståplatta och racing-inspirerade dekaler, påminner om motorsportens värld. Exakta räckviddsuppgifter är svåra att fastställa på grund av många variabler, men Velocifero MAD Truck 2000W kan under optimala förhållanden köra upp till 40 km per laddning. Denna elscooter är även utrustad med ett effektivt skivbromssystem med slående röda bromsok och framträdande LED-belysning både fram och bak.

*OBS: Enligt regler för elscooters på offentlig väg får motorstyrkan max vara 250W och topphastigheten högst 20 km/h. Velocifero MAD TRUCK 2000W, med sin höga prestanda, är därför endast avsedd för användning på inhägnade områden.

 

Få det bästa priset här

Specifikationer

Namn

Velocifero Mad Truck 2000W Litium

Motor

2000 W

Batterikapacitet

1200 Wh (60 V 20 Ah)

Topphastighet

Upp till 45km/h

Räckvidd

40 km/laddning

Vikt

75 kg

Maxvikt

150 kg

Belysning

LED

Däcktyp

Luftfyllda

Mått

151 x 72 x 110 cm

Mått hopfälld

137 x 60 x 55 cm

Hopfällbar

Ja

Liknande Produkter

Liknande produkter som Velocifero Mad Truck 2000W Litium

Trender inom elscooters skiftar kontinuerligt, och varje år ser vi nya modeller som anpassas för olika åldersgrupper och behov. På Electric Scooters är vi alltid uppdaterade, vi granskar och recenserar de senaste modellerna allt eftersom de släpps.

Det är viktigt för oss att förstå vilka modeller våra kunder föredrar och vilka som presterar bäst på marknaden. Här kan du hitta några av de mest populära elscooters just nu! Utforska hur dessa modeller jämför sig med andra i samma kategori.

 

Velocifero Mad Truck 2000W Litium Frågor och Svar

Vad är Velocifero Mad Truck 2000W Litium elscooter känd för?

Alla med lite motor i blodet vet att italienska sportvagnar är båda vackra och har själ. Italienska sportbilar är förmodligen något som de flesta motorintresserade någon gång har drömt om att äga. Italienarna kan helt enkelt det här med att designa motorsport! Velocifero är ett elscootersmärke med en serie läckra modeller designade av Alessandro Tartarini.

Vad är den maximala hastigheten för Velocifero Mad Truck 2000W Litium elcykel?

Modellen ger en toppfart om ca: 45 km/h samt en räckvidd på uppåt 40 km per laddning. De dubbla framhjulen gör dessutom att Mad Truck blir väldigt stabil att framföra även på ojämnt underlag.

Vilken typ av motor använder Velocifero Mad Truck 2000W Litium elcykel?

Velocifero Mad Truck 2000W Litium elektrisk skoter är utrustad med 2000 W motor som ger en smidig och lyhörd ridupplevelse, oavsett om du accelererar eller kryssar.

Har Velocifero Mad Truck 2000W Litium scooter inbyggda lampor för nattkörning?

Ja

Att tänka på innan du köper en elscooter

Velocifero MAD TRUCK 2000W – Viktiga Punkter att Överväga:

 • Räckvidd: Velocifero MAD TRUCK 2000W erbjuder en imponerande räckvidd på upp till 40 km per laddning, vilket gör den idealisk för både stadskörning och äventyr på tuffare terräng.

 • Maxhastighet: Med en topphastighet på ca 45 km/h, erbjuder denna modell en spännande körupplevelse. Perfekt för dem som söker lite extra fart.

 • Vikt och Portabilitet: Denna robusta elscooter är inte den lättaste på marknaden, men dess konstruktion ger extra stabilitet och hållbarhet.

 • Säkerhetsfunktioner: Utrustad med kraftiga skivbromsar och effektiv LED-belysning, säkerställer MAD TRUCK din säkerhet både dag och natt.

 • Maximal Bärkapacitet: Den är byggd för att tåla tyngre laster, vilket gör den perfekt för både arbete och fritidsaktiviteter.

 • Garanti och Kundservice: Kontrollera garantivillkor och tillgänglighet av kundservice för att säkerställa en trygg användning över tid.

 • Pris och Värde: Med tanke på dess prestanda och funktioner, erbjuder Velocifero MAD TRUCK 2000W bra värde för pengarna, speciellt för de som söker en högpresterande och mångsidig elscooter.

Kom ihåg att alltid följa lokala regler och lagar när du använder en elscooter, och var medveten om att vissa modeller som Velocifero MAD TRUCK 2000W kan ha prestanda som inte är tillåtna på allmänna vägar i vissa regioner.