Varför ska man köpa elscooter 2023?

Get The Help You Need!

Contact Us

Inledning

Ingen har missat elscootrar för de finns nästintill varsomhelst. Men många undrar säkert om man ska köpa en eller hur en elscooter fungerar. Vi på Electric Scooters är proffs på elscootrar och har i flera år sålt elscootrar i Sverige. Idag tänkte vi skriva kort om varför ska man köpa elscooter 2023?

1. Praktisk och kostnadseffektivt

Elscootrar är ett väldigt praktiskt och kostnadseffektivt sätt att transportera sig. Såväl som i stan som ute på landet. Det funkar lika bra att pendla till jobbet som att åka och handla. De är även väldigt lätta att använda. Utöver det så är de små och lätta vilket gör att det är enkelt att parkera de och att åka runt på. Sedan får vi inte glömma att elscootrar är eldrivna och nu när bränslepriserna är såpass höga så sparar du pengar genom att åka en elscooter istället för bilen. Räkna även in parkeringskostnader för bilen så blir det en markant skillnad. En elscooter kan du ha i din lägenhet eller i ett garage till exempel.

2. Miljövänliga

Som vi nämnde tidigare är elscootrar eldrivna vilket gör de miljövänligare än bensin/disel bilar. De släpper inte ut några avgaser. Det enda som påverkar miljön är var elen kommer ifrån. Utöver det så är även elscootrar tysta vilket gör att de är bekvämare att åka på då inget buller ges ut.

3. Få frisk luft och röra på dig

För det tredje så är en elscooter bra på det sättet att du kommer ut och får frisk luft. Istället för att sätta dig i en bil så kommer du aktivt ut och blir piggare och får dig en frisk fläkt. Det gör även att du rör dig mer för du enkelt kan komma ut i skogen där inte bilar kan köra.

4. Säkrare i trafiken

En elscooter kan åka på cykelvägar och därför gör det dig säkrare än om du åker på vägen. Det är även allmänt smidigare att åka elscooter då du skippar all trafik som bildas. En elscooter kan enkelt åka på cykelvägar och kominera det med att åka på vägen vilket bilar inte kan.

5. Ökar tillgängligheten

Det sista är att elscootrar ökar tillgängligheten för människor att kunna röra sig. Många som har en funktionsnedsättning eller är äldre kanske inte orkar ta sig ut och då hjälper en elscooter dig att ta dig ut. Det gör att de kan åka en längre sträcka som de tidigare aldrig hade tänkt göra.

Slutsats

Slutsatsen är att elscootrar är ett väldigt bra transportmedel som kan komplettera cykel och bil. De är praktiska, miljövänliga och kostnadseffektiva. De är även bra för de som inte vanligtvis tar sig ut då de får en att komma ut i den friska luften.

Var ska man köpa en elscooter?

Det finns många sidor som säljer elscootrar och det kan vara svårt att veta vilken man ska välja. Vi rekommenderar främst E-Wheels och Eltra.

eltra electricscooters.se

Trending Products

Trending Products

Trender kommer och går, varje år kommer det ut nya lansering av elscooters för alla åldrer och i olika modeller. Vi granskar, testar och recenserar dessa i takt med att de kommer ut, och givetvis så tar vi på Electric Scooters reda på vilka våra kunder tycker bäst om, och vilka som säljer bäst där ute på marknaden!Här kan du se några av de mest populära Elscooters just nu! Ta gärna och kika hur de ställer sig mot andra Elscooters i samma klass i våra Bäst i Test listor!