Frågor Electric Scooters

 • Hur snabbt får man köra i Sverige

  I Sverige är det lagligt att köra i  20 km/h med en motoreffekt på 250 W. Vi säljer scootrar som både går snabbare och har mer kraft. Det betyder inte att vi står för att man får åka så snabbt. Det är upp till kunden att följa de lagar som finns. Läs mer på Transportstyrelsen.

 • Hur kan man lita på att ni skickar scootrarna?

  Vi förstår att man kan vara rädd och inte lita på alla företag på internet. Dock så har vi säkra betalningsalternativ. Det betyder att du är försäkrad kan man säga. Mer i detalj så betyder det att om vi inte skickar scootern så kommer du få pengarna tillbaka! De säkra betalningsalternativen är tex PayPal och Stripe.

 • Vad är era tankar om Covid-19?

  Med en pandemi så är det extremt viktigt att hålla avstånd. Därför tycker vi att elscootrar är viktigt då man inte behöver åka kollektivt. Om ni undrar hur vi gör är det bara att kontakta oss

 • Jag får inte tillräckligt med information på era scootrar

  Då är det bara att skicka ett chattmeddelande till oss så svarar vi dig så snabbt som möjligt. Vi håller ständigt på med att förbättra våra produktsidor!

 • Hur många anställda är ni?

  Just nu är vi två stycken anställda. Carl Johan Sandberg och Gustav Grahn. Vi hoppas utöka snart

 • Kan man testa era scootrar?

  Inte längre för att vi har så få i lager att vi prioriterar att skicka de till kunder istället för att låta folk testa de. Vi hoppas såklart att vi kan erbjuda testning av scootrarna snart! Det har bara varit en väldigt hektisk period nu!

 • Kan man betala faktura hos er?

  Ja det kan du. Det du behöver göra då är att skicka ett mail eller skriva ett chatt meddelande till oss! Där skriver du sedan ditt namn, adress, telefonnummer, emailadress och vilken scooter du vill ha. Viktigt att du tar med vilken färg på scootern osv. Du får sedan ett mail av PayPal där du kan betala när du vill. Senaste datumet när du ska betala är dagen då din scooter levereras!

 • Vart skickas era scootrar ifrån?

  Det spelar egentligen ingen större roll om det skickas ifrån vårt lager eller ifrån ett varuhus i Europa. 1-10 dagar ska man räkna med.

Vanliga frågor elscooter

FAQ Electric Scooters

Frågor elscooter.

Frågor Electric Scooters