Vad är en bra elscooter?

Get The Help You Need!

Contact Us

Vad är en bra elscooter? Vilken ska man välja? Att hitta rätt elscooter kan vara extremt svårt då det finns så många olika att välja på. Därför tänkte vi försöka hjälpa till att hitta en bra elscooter som passar det du vill.

Vad är en bra elscooter?

En bra elscooter är en elscooter som passar till dina behov och som du kan lita på. Det är en elscooter som kan ta dig dit du vill och på det bekvämaste och smidigaste sättet. Sen är det andra som tycker att en bra elscooter är en elscooter som man enkelt kan bära runt på. Andra tycker att det är en som går snabbt och kan köra enkelt på grusvägar. Nu ska vi föra fram några förslag!

En smidig elscooter till jobbet

Kugoo X8 är nog en av de smidigaste elscootrarna ute på marknaden idag. Med en stark 350W motor så tar den dig vart du vill!

En stor del som gör den så smidig är att den är lätt. Den väger endast 18kg och det är inte så mycket för en elscooter. Det gör att du enkelt kan bära upp den för trappor eller placera den i ett skåp till exempel.

Kugoo X8 är en bra elscooter enligt oss då den också har en extremt bra räckvidd för priset. Räckvidden är upp till 45 km!

Om du har mer frågor om Kugoo X8 så är det bara att kontakta oss.

En elscooter till de som vill komma fram snabbt

Om ni inte har missat det så har vi en ny monster elscooter till försäljning. Den kom under hösten 2021 och är väldigt rolig att köra. Kugoo Kirin G1 är en elscooter som tar dig exakt vart du vill, säkert och med fart.

Med 2 gånger 1000W motorer så kan Kugoo Kirin G1 komma upp i hastigheter upp till 65 km/h. Samtidigt som du kan enkelt köra på grusvägar och mer i ”skogen” då både batteriet och motorn är kraftigare än en ”vanlig” elscooter.

Vi rekommenderar den här till de som vill ha lite roligare och till de som har en längre sträcka att åka varje dag!

Lillebrorsan till Kugoo Kirin G1 är Kugoo G-Booster. Den har 2 gånger 800W motorer som gör att den kommer upp i hastigheter upp till 55 km/h.

Samtidigt som Kugoo G-Booster har lite bättre räckvidd än storebrorsan så är det endå en nivå under.

Båda elscootrarna är bra elscootrar. De fungerar på samma sätt. Båda är också stabila vilket är det viktigaste när man har elscootrar som kan köra så snabbt.

Om du har frågor om Kugoo Kirin G1 eller Kugoo G-Booster så får du gärna kontakta oss så besvara vi din fråga så snabbt vi kan!

Den bästa allround elscootern

Både bästsäljaren och den elscooter som flest är nöjd med! Kugoo Kirin M4 är vår flaggmodell kan man säga. Den fungerar till allting.

Med en 500W motor så klarar den fortfarande hastigheter upp till 45 km/h. Den har stora 10 tums däck vilket gör att den kan åka på grusvägar enklare.

Den är inte heller tung. Den väger ca 23 kg.

Det är alltså ingen slump att folk köper den här. Den är bekväm, snabb och smidig!

Kontakta oss om du vill veta mer om Kugoo Kirin M4!

Trending Products

Trending Products

Trender kommer och går, varje år kommer det ut nya lansering av elscooters för alla åldrer och i olika modeller. Vi granskar, testar och recenserar dessa i takt med att de kommer ut, och givetvis så tar vi på Electric Scooters reda på vilka våra kunder tycker bäst om, och vilka som säljer bäst där ute på marknaden!Här kan du se några av de mest populära Elscooters just nu! Ta gärna och kika hur de ställer sig mot andra Elscooters i samma klass i våra Bäst i Test listor!