Trehjulig scooter Trigger 500W

Trehjulig

Trehjulig scooter Trigger, 500W

Stark och underhållsfri motor!

Rabatter finns, se nedan!

 • Du sparar 2 000 kr
 • Stark och underhållsfri motor
 • Löstagbar sadelstång
 • Lång räckvidd med mycket kraft
Få det bästa priset här

Produktbeskrivning

Elscooter Trigger är en trehjulig elscooter med stark motor och löstagbar sadel.

Smidig trehjulig scooter med en stark och underhållsfri borstlös navmotor med 500W effekt och löstagbar sadel.

Den borstlösa motorn har en högre verkningsgrad jämfört med “vanliga” elmotorer vilket resulterar i längre räckvidd och mer kraft. Drivs med ett kraftfullt 48V “Heavy-duty” batteripaket och har en toppfart om ca: 25-30 km/h (kan fartbegränsas till 15 km/h) med en räckvidd om upp till 25-30 km. Levereras med löstagbar sadel, framlampa och laddare. Både styre och sadel kan justeras i höjdled.

Trigger är lika underhållande att köra som hobbyfordon som den är praktisk att använda för transport och hjälpmedel. Scootern kan antingen framföras stående eller med den medföljande sadeln. Om du väljer att åka stående kan du enkelt ta loss hela sadelstången så att den inte är i vägen. Kontruktionen är mycket rejäl och stadig med material i stål och aluminium. Även långa personer kan använda Trigger då styret är justerbart i höjdled. Om du vill ta med dig scootern i bagageutrymmet på din bil finns snabbkoppling för sadelstång samt en smidig hopfällningsfunktion för styret som sparar plats.

På styret finns en kraftfull diodlampa med inbyggt tändlås, batteriindikator samt informationsdioder. Diodlampa finns även baktill med bromsljusfunktion. Styret kan justeras i höjdled och kan med snabbkoppling fällas ihop för att lättare få plats i t.ex. bagageutrymmet på en personbil. Den högeffektiva borstlösa navmotorn har en kontinuerlig effekt om 500W vilket gör den råstark. Även brantare backar klaras av med en vuxen passagerare och accelerationen och toppfarten om uppåt 30 km/h räcker till och blir över. För dig som vill köra på ett lugnare sätt finns en fartreglerare som stryper toppfarten till ca: 15 km/h och ger lugnare acceleration. Trigger drivs med fyra kraftfulla 12V “Heavy-duty” blyaccumulatorer som seriekopplats till 48V. Batterierna är helförslutna och underhållsfria, laddning sker i vanligt stickuttag med medföljande laddare.

Levereras med löstagbar sadel, fram- och baklampa, verktygssats samt laddare.

*OBS: För att få framföra en elscooter på allmän väg får motorstyrkan vara max 250W och toppfarten högst 20 km/h. Eftersom denna elscooter har prestanda som överstiger detta så skall denna elscooter endast framföras på inhägnat område. 

Få det bästa priset här

Specifikationer

Namn

Trehjulig scooter Trigger 500W

Engine

500 W

Battery capacity

576 Wh (48 V 12 Ah)

Topphastighet

Upp till 25-30 km/h

Räckvidd

Upp till 30 km/h

Vikt

35 kg

Maxvikt

110 kg

Mått

102 x 64 x 110 cm

Hopfällbar

Ja

Mi Electric Scooter 3 Specifikationer

Liknande Produkter

Liknande produkter som Trehjulig scooter Trigger 500W

Trender kommer och går, varje år kommer det ut nya lansering av elscooters för alla åldrer och i olika modeller. Vi granskar, testar och recenserar dessa i takt med att de kommer ut, och givetvis så tar vi på Electric Scooters reda på vilka våra kunder tycker bäst om, och vilka som säljer bäst där ute på marknaden!Här kan du se några av de mest populära Elscooters just nu! Ta gärna och kika hur de ställer sig mot andra Elscooters i samma klass i våra Bäst i Test listor!

Trehjulig scooter Trigger 500W Frågor och Svar

Vad är Trehjulig scooter Trigger 500W elektrisk skoter känd för?

Trehjulig scooter Trigger 500W elcykel är känd för sin exceptionella prestanda, snygg design och imponerande sortiment. Det är ett populärt val bland pendlare och urbana ryttare på grund av dess avancerade funktioner och bekvämlighet.

Vad är den maximala hastigheten för Trehjulig scooter Trigger 500W elcykel?

Trehjulig scooter Trigger 500W elektrisk skoter kan nå en maximal hastighet på upp till 25-30 km/h, vilket gör den lämplig för att navigera genom stadens gator och förorter.

Vilken typ av motor använder Trehjulig scooter Trigger 500W elcykel?

Trehjulig scooter Trigger 500W elektrisk skoter är utrustad med 500 W motor som ger en smidig och lyhörd ridupplevelse, oavsett om du accelererar eller kryssning.

Har Trehjulig scooter Trigger 500W scooter inbyggda lampor för nattkörning?

Ja

Att tänka på innan du köper en elscooter

Letar du efter en pålitlig, säker och effektiv elscooter för att glida genom staden eller snabbt ta dig till jobbet? Det finns mycket att överväga, från räckvidd och hastighet till säkerhetsfunktioner och pris. Trehjulig scooter Trigger 500W kan vara svaret på dina behov – en modern elscooter som kombinerar kraftfull prestanda med enastående säkerhet och användarvänlighet. I vår guide nedan listar vi de viktigaste faktorerna att ha i åtanke när du väljer din perfekta elscooter, och visar hur Trehjulig scooter Trigger 500W skiner som ett exemplariskt val. Låt oss hjälpa dig att göra ett informerat och klokt köp som passar just ditt liv och dina behov!

 1. Räckvidd:

  • Kontrollera hur långt elscootern kan köras på en laddning.
  • Trehjulig scooter Trigger 500W har en räckvidd på upp till 30 km, vilket gör den idealisk för daglig pendling.
 2. Maxhastighet:

  • Överväg vilken hastighet som passar dina behov.
  • Trehjulig scooter Trigger 500W har en maxhastighet på 25-30 km/h, vilket är lagligt och säkert för stadsförhållanden.
 3. Säkerhetsfunktioner:

  • Kolla efter belysning, reflexer och effektiva bromsar.
  • Trehjulig scooter Trigger 500W har fram- och bakljus, omfattande reflexer och ett effektivt bromssystem för ökad säkerhet.
 4. Maximal Bärkapacitet:

  • Kontrollera maxvikten som scootern kan hantera.
  • Trehjulig scooter Trigger 500W har en maximal lastkapacitet på 110 kg, vilket är tillräckligt för de flesta vuxna användare.
 5. Garanti och Kundservice:

  • Kontrollera vilken garanti som erbjuds och hur bra tillverkarens kundservice är.
  • Trehjulig scooter Trigger 500W kommer med en ettårig garanti, med sex månader på batteriet, vilket ger dig trygghet efter köpet.
 6. Pris och Värde:

  • Jämför pris och funktioner för att se om du får valuta för pengarna.
  • Trehjulig scooter Trigger 500W erbjuder en rad högpresterande funktioner till ett konkurrenskraftigt pris, vilket gör den till ett prisvärt val för många användare.