Trehjulig scooter Trigger 500W

Trehjulig

Trehjulig scooter Trigger, 500W

Stark och underhållsfri motor!

Rabatter finns, se nedan!

 • Stark och underhållsfri motor
 • Löstagbar sadelstång
 • Lång räckvidd med mycket kraft
Få det bästa priset här

Produktbeskrivning

Elscooter Trehjulig scooter Trigger, 500W är en trehjulig elscooter med stark motor och löstagbar sadel.

Trigger är en smidig trehjulig elscooter som utrustats med en stark och underhållsfri borstlös navmotor på 500W, komplett med en löstagbar sadel.

Denna borstlösa motor har en förbättrad verkningsgrad jämfört med traditionella elmotorer, vilket ger en ökad räckvidd och mer kraft. Driven av ett robust 48V “Heavy-duty” batteripaket, når Trigger en toppfart på ungefär 25-30 km/h (kan begränsas till 15 km/h), och erbjuder en räckvidd på cirka 25-30 km. Leveransen inkluderar en löstagbar sadel, framlampa och laddare. Både styret och sadeln kan justeras i höjd.

Trehjulig scooter Trigger, 500W är lika rolig att köra för nöjes skull som den är praktisk för transport och som hjälpmedel. Användaren kan välja att framföra scootern stående eller sittande med den medföljande sadeln. Vid stående åkning kan sadelstången enkelt avlägsnas för att inte vara i vägen. Konstruktionen är robust och stabil, tillverkad av stål och aluminium. Scootern passar även längre personer tack vare det justerbara styret. För transport i bil kan sadelstången snabbt kopplas bort och styret fällas ihop för platsbesparing.

Styret är utrustat med en kraftfull LED-lampa med inbyggt tändlås, batteriindikator och informationsdioder. En LED-lampa finns även bak med bromsljusfunktion. Styret kan justeras i höjd och snabbt kopplas ihop för smidig förvaring i t.ex. en bil. Den effektiva borstlösa navmotorn på 500W ger kraftfull acceleration och klarar även av branta backar med en vuxen passagerare. För en lugnare åktur finns en hastighetsregulator som begränsar toppfarten till cirka 15 km/h. Trigger drivs av fyra kraftfulla 12V “Heavy-duty” blyackumulatorer, seriekopplade till 48V. Batterierna är underhållsfria och laddningen sker enkelt via ett vanligt eluttag med den medföljande laddaren.

Leveransen omfattar en löstagbar sadel, fram- och baklampor, en verktygssats samt en laddare. En korg ingår också vid leverans!

*OBS: Eftersom denna elscooter har prestanda som överstiger de lagstadgade gränserna för framförande på allmän väg, dvs. max 250W motorstyrka och toppfart på 20 km/h, bör denna elscooter endast användas på inhägnade områden.

Få det bästa priset här

Specifikationer

Namn

Trehjulig scooter Trigger 500W

Motor

500 W

Batterikapacitet

576 Wh (48 V 12 Ah)

Topphastighet

Upp till 25-30 km/h

Räckvidd

Upp till 30 km/h

Vikt

35 kg

Maxvikt

110 kg

Mått

102 x 64 x 110 cm

Hopfällbar

Ja

Mi Electric Scooter 3 Specifikationer

Liknande Produkter

Liknande produkter som Trehjulig scooter Trigger 500W

Varje år lanseras nya modeller av elscooters som passar olika åldersgrupper och behov. På Electric Scooters granskar och recenserar vi dessa nya modeller för att hålla oss uppdaterade med de senaste trenderna. Vi är också måna om att få reda på vilka modeller våra kunder föredrar och vilka som är mest populära på marknaden. På vår webbplats kan du utforska några av de mest populära elscootrarna just nu och se hur de jämför sig med andra i samma kategori. Där kan du förhoppningsvis hitta den elscooter som bäst passar dina behov och önskemål!

Trehjulig scooter Trigger 500W Frågor och Svar

Vad är Trehjulig scooter Trigger 500W elektrisk skoter känd för?

Trigger är lika underhållande att köra som hobbyfordon som den är praktisk att använda för transport och hjälpmedel. Elscootern kan antingen framföras stående eller med den medföljande sadeln.

Vad är den maximala hastigheten för Trehjulig scooter Trigger 500W elcykel?

Brantare backar klaras av med en vuxen passagerare och accelerationen och toppfarten om uppåt 30 km/h räcker till och blir över. För dig som vill köra på ett lugnare sätt finns en fartreglerare som stryper toppfarten till ca: 15 km/h och ger en lugnare acceleration. 

Vilken typ av motor använder Trehjulig scooter Trigger 500W elcykel?

Den högeffektiva borstlösa navmotorn har en kontinuerlig effekt om 500W vilket gör den otroligt stark.

Har Trehjulig scooter Trigger 500W scooter inbyggda lampor för nattkörning?

Ja

Att tänka på innan du köper en elscooter

När du står inför beslutet att välja en elscooter, är det viktigt att överväga flera faktorer för att hitta den som passar just dina behov. Trehjulig scooter Trigger 500W är ett utmärkt alternativ för de som söker en kombination av pålitlighet, säkerhet och effektivitet. Denna moderna elscooter erbjuder kraftfull prestanda och är utrustad med utmärkta säkerhetsfunktioner som gör den idealisk för stadstrafik eller snabba resor till jobbet.

När du väljer Trehjulig scooter Trigger 500W bör du överväga följande aspekter:

 1. Räckvidd:

  • Kontrollera hur långt elscootern kan köras på en laddning.
  • Trehjulig scooter Trigger 500W har en räckvidd på upp till 30 km.
 2. Maxhastighet:

  • Överväg vilken hastighet som passar dina behov.
  • Trehjulig scooter Trigger 500W har en maxhastighet på 25-30 km/h, kör du på denna hastighet är det viktigt att du kör på inhägnat område.
 3. Säkerhetsfunktioner:

  • Kolla efter belysning, reflexer och effektiva bromsar.
  • Trehjulig scooter Trigger 500W har fram- och bakljus, omfattande reflexer och ett effektivt bromssystem för ökad säkerhet.
 4. Maximal Bärkapacitet:

  • Kontrollera maxvikten som scootern kan hantera.
  • Trehjulig scooter Trigger 500W har en maximal lastkapacitet på 110 kg, vilket är tillräckligt för de flesta vuxna användare.
 5. Garanti och Kundservice:

  • Kontrollera vilken garanti som erbjuds och hur bra tillverkarens kundservice är.
  • Trehjulig scooter Trigger 500W kommer med en ettårig garanti, med sex månader på batteriet, vilket ger dig trygghet efter köpet.
 6. Pris och Värde:

  • Jämför pris och funktioner för att se om du får valuta för pengarna.
  • Trehjulig scooter Trigger 500W erbjuder en rad högpresterande funktioner till ett konkurrenskraftigt pris, vilket gör den till ett prisvärt val för många användare.