Skillnaden på våra scootrar

Get The Help You Need!

Contact Us
Kugoo skillnad Electric Scooters


Kugoo skillnad

Nu den 5/10 så släpper vi nya scootrar från Kugoo. Vi på Electric Scooters är väldigt taggade på det. Men vi har förut fått väldigt mycket frågor om scootrarna och vilken som är bäst. Då ska vi göra det enklare och har nu jämfört alla de nya scootrarna. I framtiden så kommer vi ha en komplett sida där vi jämför alla scootrar. Men nu får det här räcka 🙂

Med tanke på att vi la till fyra nya scootrar så tänkte vi göra en jämförelse mellan de. Det är fyra relativt snarlika scootrar och därför kan det vara svårt att veta skillnaden.

Kugoo G Max Kugoo Kirin M4 Kugoo G Booster Kugoo G2 Pro
Hastighet 37 km/h 43 km/h 55 km/h 45 km/h
Sträcka 35 km 45 km 85 km 40 km
Däck 10 tums däck 10 tums däck (halkskydd) 10 tums vakuumdäck 10 tums däck (halkskydd)
Laddningstid 6-7 timmar 6 timmar 10 timmar 8 timmar
Pris 5 999 kr 4 799 kr 9 699 kr 6 599 kr

Om ni vill gå till de specifika scootrarna är det bara att klicka på namnet. Det är fyra väldigt bra scootrar och de är bra på olika sätt! Själv så föredrar jag när det är halkskydd på däcken så man kan åka året runt. Vi har kugoo scootrar som vi åker runt på och vi har valt det utifrån att kunna åka året om. Det har vi lyckats med! Så därför är M4 och G2 Pro favoriter i våra ögon.

Samtidigt vill man ha farten och distansen som G Booster har. Det leder dock till att priset blir väldigt dyrt och de andra är mer rimliga.

Om ni har några funderingar så är det bara att kontakta oss via chatt, instagram eller email!

Trending Products

Trending Products

Trender kommer och går, varje år kommer det ut nya lansering av elscooters för alla åldrer och i olika modeller. Vi granskar, testar och recenserar dessa i takt med att de kommer ut, och givetvis så tar vi på Electric Scooters reda på vilka våra kunder tycker bäst om, och vilka som säljer bäst där ute på marknaden!Här kan du se några av de mest populära Elscooters just nu! Ta gärna och kika hur de ställer sig mot andra Elscooters i samma klass i våra Bäst i Test listor!