Rea på alla Kugoo elscootrar

Get The Help You Need!

Contact Us

Just nu så startar vi igång hösten med en enorm rea på alla Kugoo elscootrar! Vi på Electric Scooters är supertaggade och hoppas att ni inte tycker det är för sent med elscootrar. Det gör inte vi i alla fall! Vi kör fortfarande runt på de och för de som undrar så klarar de sig väldigt bra i kalla klimat.

Så hur länge gäller rean på Kugoo elscootrar?

Bra fråga. Det vet inte vi heller för vi kör så långt lagret räcker! Lagret är stort dock så det kan ta ett tag. Men låt inte det hindra er från att köpa en elscooter från Kugoo.

Kugoos elscootrar är väldigt bra och vi har en komplett guide om våra Kugoo scootrar. Vi på Electric Scooters är väldigt stolta över att kunna ha möjligheten att sälja Kugoos elscootrar.

Vilka rekommenderar vi speciellt mycket?

Vi rekommenderar speciellt Kugoo Kirin M4 med tanke på att den har halkskyddade däck. Det är väldigt praktiskt nu när det börjar bli lite kallare. Om ni tycker att sätet ser konstigt ut eller om det ser opraktiskt ut så har vi en ide. Ta bort den! Det är hur simpelt som helst att skruva loss skruvarna och ta bort hela sätet. Det har vi gjort på de vi använder.

Om ni har några fler frågor så är det bara att kontakta oss på Electric Scooters. Det gör du lättast via chatten. Annars finns såklart Instagram och email också. Vi kan svara på alla dina frågor om kugoo elscootrar.

Trending Products

Trending Products

Trender kommer och går, varje år kommer det ut nya lansering av elscooters för alla åldrer och i olika modeller. Vi granskar, testar och recenserar dessa i takt med att de kommer ut, och givetvis så tar vi på Electric Scooters reda på vilka våra kunder tycker bäst om, och vilka som säljer bäst där ute på marknaden!Här kan du se några av de mest populära Elscooters just nu! Ta gärna och kika hur de ställer sig mot andra Elscooters i samma klass i våra Bäst i Test listor!