Om oss

Om oss Electric Scooters

Vår historia

Om oss på Electric Scooters

Vår resa hit har varit lång och tagit tid. Vi har behövt lägga ner massor av timmar för att komma hit vi är idag. Samtidigt som vi är nöjda vart vi är så kommer vi aldrig att sluta försöka utvecklas och hitta på nya ideer.

Resan började för ungefär två år sedan. Efter det så har det gått upp och ner. Ibland har vi lagt ner projektet. Tillslut så har vi äntligen skapat en hemsida som vi är nöjda med. 

Genom det så har vi försökt är att specificera oss på en sak och bli bäst på det. Varför vi då valde elscootrar kan man fråga sig. 

Jo det är så att vi har alltid haft ett intresse av att köra elscootrar. I Stockholm tex så har elscootrar funnits länge och vi har alltid tyckt det varit roligt. Därför ville vi ge oss in i den här marknaden och göra den bättre. 

Vi brinner verkligen för scootrar och vill hjälpa så många som möjligt att köpa en! 

Våren 2021 blev vi uppköpta av Inecom AB org nr 559311-3482. 

Vilka är vi och varför ska ni välja oss?

Vi har alltid hoppat mellan vilka som arbetar på Electric Scooters. Tillslut så är det bara en person.
Carl Johan Sandberg. Dock så har det varit flera som varit delaktiga i projektet och det har inte bara varit jag. Jag har brunnit för det här länge och därför är det min dröm att starta igång det här. Följ vår resa på Instagram.

Vad gör oss så speciella?

Vad jag tycker är viktigast när jag köper något på internet är att hemsidan ska veta vad och vilken produkten är och kan hjälpa mig. Proffs helt enkelt! Jag tror det är det som gör oss speciella. Vi har inriktat oss på scootrar och har lärt oss enormt mycket om de. Det finns inga dumma frågor du kan ställa till oss! Jag är här för att hjälpa er med era frågor och köp! Så kontakta oss.

Om oss Electric Scooter