Nya elscootrar från Kugoo

Get The Help You Need!

Contact Us
Om oss Electric Scooters

Den 5/10 så kommer vi släppa fyra stycken nya scootrar från Kugoo. Samtidigt kommer vi ta bort tre st scootrar, Kugoo Kirin S1, Electric Scooter SZ11, Electric Scooter SZ12. Det är på grund av utgående modeller. Men vi hoppas att de nya scootrarna från Kugoo kommer fylla deras platser.

Scootrarna från Kugoo är speciella. Vi har nu satsat för att få in scootrar som går längre, snabbare och är mer kraftfulla. Det har vi lyckats med! Bland annat kommer en scooter som går i hastigheter upp till 55 km/h och har dubbla 800W motorer.

Samtidigt så kommer rean att ta slut men snart så kommer höstrean! Det kommer bli roligt att se dessa nya scootrar ute på hemsidan och jag hoppas ni kommer tycka om de!

Om ni har några frågor eller funderingar så är det bara att höra av sig till oss via Instagram, Chatt eller email!

Trending Products

Trending Products

Trender kommer och går, varje år kommer det ut nya lansering av elscooters för alla åldrer och i olika modeller. Vi granskar, testar och recenserar dessa i takt med att de kommer ut, och givetvis så tar vi på Electric Scooters reda på vilka våra kunder tycker bäst om, och vilka som säljer bäst där ute på marknaden!Här kan du se några av de mest populära Elscooters just nu! Ta gärna och kika hur de ställer sig mot andra Elscooters i samma klass i våra Bäst i Test listor!