Nu har äntligen Nanrobot elscooter kommit till Sverige!

Nu har äntligen Nanrobot elscooter kommit till Sverige! Vi på Electric Scooters är stolta att presentera dessa nya elscootrar. Därför har vi små börjat sälja de och kommer snart att lägga ut alla deras elscootrar till försäljning. Vi är stolta över att få äran att sälja dessa elscootrar. Många vet säkert inte ens vad det är för företag och varför deras elscootrar är speciella.

Deras elscootrar är speciella på många sätt. Utöver det uppenbara, att de är snygga så är de också riktiga monster. Motorerna har en styrka ifrån 500W till Nanrobot LS7+ som har två 2400W motorer i sig. Vi vet, det låter galet.

De här kommer att säljas direkt ifrån Nanrobots lager och därför kan vi erbjuda bättre priser och garantier. Frakten tar 2-10 arbetsdagar och skickas med TNT.

Nanrobot

Det är de elscootrar som vi har börjat smyg sälja. Klicka in och kolla på de! Vi kommer som sagt att släppa alla deras elscootrar snart men ville inte hålla den här nyheten inne!

Garanti

Garantin hittar ni på köpvillkorsidan. Om du har några funderingar eller frågor är det bara att kontakta oss så besvarar vi de!

Våra senaste inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.