Nu har äntligen Nanrobot elscooter kommit till Sverige!

Get The Help You Need!

Contact Us

Nu har äntligen Nanrobot elscooter kommit till Sverige! Vi på Electric Scooters är stolta att presentera dessa nya elscootrar. Därför har vi små börjat sälja de och kommer snart att lägga ut alla deras elscootrar till försäljning. Vi är stolta över att få äran att sälja dessa elscootrar. Många vet säkert inte ens vad det är för företag och varför deras elscootrar är speciella.

Deras elscootrar är speciella på många sätt. Utöver det uppenbara, att de är snygga så är de också riktiga monster. Motorerna har en styrka ifrån 500W till Nanrobot LS7+ som har två 2400W motorer i sig. Vi vet, det låter galet.

De här kommer att säljas direkt ifrån Nanrobots lager och därför kan vi erbjuda bättre priser och garantier. Frakten tar 2-10 arbetsdagar och skickas med TNT.

Nanrobot

Det är de elscootrar som vi har börjat smyg sälja. Klicka in och kolla på de! Vi kommer som sagt att släppa alla deras elscootrar snart men ville inte hålla den här nyheten inne!

Garanti

Garantin hittar ni på köpvillkorsidan. Om du har några funderingar eller frågor är det bara att kontakta oss så besvarar vi de!

Trending Products

Trending Products

Trender kommer och går, varje år kommer det ut nya lansering av elscooters för alla åldrer och i olika modeller. Vi granskar, testar och recenserar dessa i takt med att de kommer ut, och givetvis så tar vi på Electric Scooters reda på vilka våra kunder tycker bäst om, och vilka som säljer bäst där ute på marknaden!Här kan du se några av de mest populära Elscooters just nu! Ta gärna och kika hur de ställer sig mot andra Elscooters i samma klass i våra Bäst i Test listor!