Nitrox

Marknadsledare inom Elscootrar i Skandinavien

All Products

Nitrox Elscootrar

Etablerad 2014 i Norge som E-Wheels Norge AS, står E-Wheels idag som en av Nordens ledande återförsäljare inom små elektriska fordon. Som pionjärer inom det gröna skiftet har dem introducerat och populariserat e-mobilitet i Skandinavien.

Genom nära samarbete med E-Wheels Norge AS sträckerdem nu sina tjänster över hela Skandinavien, där dem förutom våra signaturproduktserier E-Wheels och Momas även erbjuder andra typer av varumärken i olika prisklasser.

E-wheels delar vår filosofi med att leverera kvalitetsprodukter från världsledande tillverkare till bästa möjliga pris.

För att säkerställa en förstklassig kundupplevelse har dem också egen verkstad, vilket garanterar att du snabbt får hjälp om behov uppstår.

Nitrox M8 Black / White

Nitrox M8

Få i lager! Elsparkcykel Nitrox M8 är en lättviktsscooter, drivs av ett litiumbatteri med 5Ah kapacitet samt en borstlös navmotor belägen i bakhjulet.

 

Se bästa priset

Nitrox Alu-8 Flex 250W Bluetooth

Nitrox Alu-8 Flex 25kmh

Nitrox Alu-8 Flex 25kmh kommer med snygg och stilren elskoter med 8,5 tums hjuldiameter som ger bra framkomlighet samtidigt som formatet är lätthanterligt, med en vikt på endast ca. 13 kg.

Se bästa priset

Nitrox Alu-8 Flex led

NITROX ALU-8 FLEX 250W BLUETOOTH

Nitrox Alu-8 Flex 250W Bluetooth är snygg och stilren elskoter med 8,5 tums hjuldiameter som ger bra rörlighet samtidigt som formatet är lätt att hantera.

Se bästa priset

Nitrox 350W Litium - Svart main

Nitrox 350W Litium - Svart

Nitrox 350W Litium – Svart är en kompakt elskoter med 350W elmotor som drivs av ett 36V 7,2Ah litiumbatteri. Topphastighet ca: 25 km/h och en räckvidd på upp till 25 km per laddning.

Se bästa priset

Nitrox MyWay V2 Litium 700W

Nitrox MyWay V2 700W är en stark lättviktare till elscooter med en borstlös navmotor med 700W effekt.

Se bästa priset

Nitrox H10 - Solid Main

Nitrox H10 - Solid

Elsparkcykel Nitrox H10 är nya generationens scooter med ram av en magnesiumlegering och regenererande elbroms. Tack vare designen vid framhjulet är det inte några problem att enkelt låsa fast din scooter.

Se bästa priset

Nitrox H10 - Air main

Nitrox H10 - Air

Nitrox H10 – Air kommer med en fräsch design som verkligen skiljer dig från mängden. Designen är inte bara vacker – den gör det också enkelt att låsa din skoter när du inte använder den.

Se bästa priset

Nitrox H20 - Svart main

Nitrox H20 - Svart

Nitrox H20 – Svart känd för Smidig och snygg elskoter som kommer med 10 tums hjuldiameter, litiumbatteri 48V 10Ah (480Wh), och stötdämpning både fram och bak.

Se bästa priset

Nitrox H60 Main

Nitrox H60

NITROX H60 är Smidig och snygg elskoter med 8,5 tums hjuldiameter, litiumbatteri 36V 10Ah (360Wh) och stötdämpning bak.

Se bästa priset

Nitrox Joy S10-S main

Nitrox Joy S10-S

Elskoter Elskoter Nitrox Joy S10-S är något alldeles speciellt inom elskoter. Mest anmärkningsvärt är att skotern har dubbla borstlösa navmotorer – en i varje hjul – som ger sådan kraft och acceleration att du kan snurra av gräsmattan med båda hjulen samtidigt!

Se bästa priset

NITROX 800W Dirt black

NITROX 800W Dirt

Vår populära Elscooter NITROX 800W Dirt med uppdaterad främre vagn för en stadigare körkänsla.

Se bästa priset

NITROX 1000W 48V Dirt

Stabil och stark elskoter för den kräsna! NITROX 1000W 48V Dirt kommer Med en 1000W motor och 48V 12Ah kraftiga batterier får du en toppfart på 40 km/h och en effekt som klarar branta backar!

Se bästa priset

NITROX 1600W 48V Borstlös Dirt main

NITROX 1600W 48V Borstlös Dirt

NITROX 1600W 48V är ett riktigt monster bland elskotrar med en kraftfull 1600W 48V borstlös elmotor!

Se bästa priset

NITROX 1600W 48V Borstlös Off Road 14 tum

NITROX 1600W 48V Borstlös Off Road 14 tum är ett riktigt monster bland elskotrar med en kraftfull 1600W 48V borstlös elmotor!

Se bästa priset

NITROX 2000W 60V Borstlös Dirt white

NITROX 2000W 60V Borstlös Dirt

NITROX 2000W 60V Borstlös Dirt kommer med en 2000W elmotor och 60V (720Wh) batteripaket, det finns gott om kraft i alla lägen. Den borstlösa motorn har en högre verkningsgrad jämfört med “vanliga” elmotorer, vilket resulterar i längre räckvidd och mer kraft.

Se bästa priset

Nitrox RS3200 V2 Main

Nitrox RS3200 V2

Elscooter Nitrox RS3200 är något alldeles speciellt inom elscooters. Det mest anmärkningsvärda är att scootern har dubbla borstlösa navmotorer – en i varje hjul – vilket ger sådan kraft och acceleration att du kan spinna loss på gräsmattan med båda hjulen samtidigt!

Se bästa priset

Nitrox Fatbike Street 1500W main

Nitrox Fatbike Street 1500W

Nitrox Fatbike Street 1500W är en snygg hardtail. För den som vill ta sig runt med attityd är elscootern Nitrox Fatbike Street det självklara valet!

Se bästa priset

Nitrox Fatbike Rooder Klass I main

Nitrox Fatbike Rooder Klass I

Nitrox Fatbike Rooder Klass I kommer med en högpresterande borstlös elmotor med 2000W effekt och löjligt breda däck.

Se bästa priset

NITROX 120W black

NITROX 120W

NITROX 120W är riktigt snygg och slimmad 120W elscooter i ny fräck design. Med den 120W starka elmotorn kör du om dina vänners skotrar utan att ens behöva sparka!

Se bästa priset

Nitrox Junior Blue

Nitrox Junior

Med hjälp av denna elmotor kan du snabbt hoppa till stolpen och detta utan att ens behöva sparka. Nitrox Junior levererar körglädje samtidigt som du tar dig från en punkt till en annan.

Se bästa priset

Om Electricscooters.se

Electric Scooters, i samarbete med E-Wheels, presenterar en omfattande plattform för jämförelser av elscooters och andra eldrivna fordon. Vår målsättning? Att ge dig en problemfri upplevelse när du letar efter det bästa inom eldriven mobilitet, till bästa möjliga pris.

Vi tar oss an utmaningen att granska och jämföra ett brett spektrum av elsparkcyklar och relaterade produkter. Med E-Wheels expertis och marknadsinsikt går våra recensioner långt bortom enkel prissättning. Vi tittar noggrant på varje aspekt – konstruktion, prestanda, kundomdömen, batteritid, kundservice, reparationsmöjligheter och mycket mer.

Osäker på vilken elscooter som skulle vara bäst för dig? Vår utförliga Elscooterguide och våra bäst-i-test recensioner kommer definitivt att hjälpa dig. Och om du redan vet vad du söker? Utforska våra produktsidor och dra nytta av de bästa erbjudandena, antingen online eller i fysiska butiker, särskilt från vår samarbetspartner E-Wheels.

Med insikter från E-Wheels har vi också kunnat inkludera autentiska kundrecensioner och bedömningar av deras kundsupport. Och självklart jämför vi priser och erbjudanden från ledande återförsäljare, med särskild fokus på E-Wheels exklusiva erbjudanden.

Nitrox EV Scooter

Här på Electric Scooters har vi en särskild förkärlek för E-Wheels egna produktserie, särskilt stjärnorna EV2 och EV2 Lite. Dessa elscootrar kombinerar banbrytande teknik med en elegant design, vilket gör dem till ideala val för både nybörjare och erfarna användare.

EV2-serien erbjuder inte bara enastående prestanda och hållbarhet, utan även ett prisvärt alternativ för dem som är ute efter kvalitet utan att tömma plånboken.

Vi har testat och jämfört ett stort antal elscooters på marknaden, men E-Wheels EV2 och EV2 Lite fortsätter att imponera på oss med sin pålitlighet, komfort och överlägsna körupplevelse.

Det är tydligt att E-Wheels inte bara säljer produkter, utan skapar verkliga innovationer inom elscooterbranschen. Vi kan helhjärtat rekommendera dessa modeller till vår läsekrets, oavsett om du pendlar till jobbet eller bara vill ha något roligt för helgturerna.

10 anledningar att välja Nitrox EV Scooters

E-Wheels, som snabbt blivit en stor aktör på den skandinaviska marknaden, erbjuder en elscooterserie som imponerar på flera fronter. Här listar vi 10 skäl att överväga en E-Wheels elscooter, vare sig du är ny på elscooter-marknaden eller funderar på att uppgradera.

  1. Effektivitet: E-Wheels scootrar är konstruerade för att erbjuda smidig körning med en imponerande räckvidd per laddning.

  2. Elegans: E-Wheels design kombinerar modernitet med stil, så att du kan röra dig med både komfort och klass.

  3. Enkel Hantering: Med intuitiv styrning är E-Wheels idealisk för alla från nybörjare till veteraner inom elscootervärlden.

  4. Innovativ Teknologi: Med E-Wheels smarta koppling kan du övervaka din körstatistik, batterilivslängd och mycket mer direkt i din smartphone.

  5. Anpassade för Nordiska Väglag: E-Wheels scootrar är byggda för att tåla Skandinaviens varierade och ofta utmanande klimat.

  6. Följer Lokal Lagstiftning: E-Wheels tar rättssäkerhet på allvar, och deras scootrar uppfyller alla svenska och nordiska regelverk.

  7. Underhåll och Reservdelar: Med enkelt underhåll och lättillgängliga reservdelar genom E-Wheels nätverk kan du vara säker på lång livslängd för din elscooter.

  8. Säkerhet Först: E-Wheels prioriterar säkerhet med kvalitetsbelysning och andra tillägg som ser till att du förblir synlig och säker.

  9. Förstklassig Support och Snabb Leverans: Med E-Wheels garanteras du snabb leverans och dedikerad kundsupport, vare sig du vänder dig direkt till dem eller genom en auktoriserad återförsäljare.

  10. Hållbar Batteritid: E-Wheels står ut med sin batterikapacitet, vilket ger dig mer körsträcka för dina pengar jämfört med många andra märken på marknaden.

Med dessa punkter i åtanke blir valet av E-Wheels som din nästa elscooter nästan självklart!

Scroll down to product block 2

Nitrox Elscooter reservdelar

Om du äger en elscooter från E-Wheels, har du definitivt valt både pålitlighet och kvalitet. Skulle något gå snett eller något behöver bytas ut som kanske inte omfattas av försäkring eller garanti, är det essentiellt att man smidigt kan få tag på reservdelar eller kunna lämna in sin elscooter för service.

I kontrast till många okända varumärken och budgetalternativ, där reservdelar kan vara utmanande eller till och med omöjliga att spåra, erbjuder E-Wheels en enkel lösning. De kan antingen ta in din elscooter för reparation, eller skicka ut nödvändiga reservdelar direkt till dig eller via din lokala återförsäljare.

Om din elscooter lider av något oväntat, kanske ett fabriksfel eller något annat som ligger utanför din kontroll, kan du räkna med en omfattande garanti och service direkt från E-Wheels.

Självklart är alla garantiärenden helt kostnadsfria för dig som kund. Dessutom håller E-Wheels ett omfattande lager av reservdelar, som är redo att skickas ut till fördelaktiga priser, ifall du skulle vilja fixa något på egen hand!

Billig Elscooter
Elscooter

Nitrox elsparkcykel bäst i test

E-Wheels EV-serien gör regelbundet framträdanden på våra topplistor och “bäst i test” artiklar. Ofta ser vi dem på en framstående position, baserat på en mängd olika faktorer, i jämförelse med andra elscootrar i samma kategori. När vi granskar en elscooter från EV-serien, gör vi det genom att jämföra den med andra elscootrar som har samma prispunkt och effekt.

Det vore inte rättvist att ställa specifikationerna för en EV-scooter som kostar 2000kr mot en som kostar 12000kr. Men även i de bredare recensionerna, där vårt fokus kanske skiftar från pris till effekt eller topphastighet, ser vi fortfarande att E-Wheels EV-serie regelbundet tar en topplacering. Detta är imponerande, särskilt med tanke på att de ofta betraktas som ett mer prisvärt alternativ inom marknaden.

Nitrox M8

E2S V2 Lite har tagit marknaden med storm, och med rätta. Denna modell, utsedd till “Bästa elsparkcykeln 2021” av flera olika recenserare, oss inkluderat.

E-wheels har inte bara lovat en kraftfullare motor – de har levererat. Denna elsparkcykel gör backar till en lek och står som en obestridlig mästare när det kommer till prisvärdhet, kraft och räckvidd. Trots dess rimliga pris erbjuder E2S V2 solid kvalitet och prestanda som möter de mest krävande pendlarnas behov.

Dess smarta accelerator, utrustad med en “non zero start”-funktion, säkerställer att den inte rullar iväg oavsiktligt, vilket adderar ett lager av säkerhet. Dessutom är E2S V2 Lite helt laglig i Sverige med en hastighet på 20 km/h, perfekt för alla åldrar.

Dess stora luftfyllda hjul och alternativet för punkteringsfria däck erbjuder en smidig körupplevelse oavsett terräng. Kort sagt, om du söker den optimala kombinationen av pris, prestanda och pålitlighet i en elsparkcykel, så är E2S V2 Lite valet för dig.

Nitrox M8 ->

NITROX ALU-8 FLEX 250W BLUETOOTH

Med en imponerande uppsättning uppdateringar står E2S V2 i en egen liga. Med en förfinad design och en motor som är extremt kraftfull, klarar denna modell backar dubbelt så effektivt som sina rivaler, en prestation som framhävs av Tek.no. Den finns tillgänglig i två varianter: Standard, som flera gånger har utsetts till “Bäst i test”, och Long Range+ med ett större batteri som ger 30% längre räckvidd, bakdämpare för förbättrad komfort, en ny app, förbättrad framlampa och alternativ för punkteringsfria däck.

E2S V2 imponerar inte bara med kraft och design; dess IP56-certifiering garanterar skydd mot damm, partiklar och större fasta objekt, även om det är viktigt att vara försiktig med vatten. Lagenligt för alla i Sverige, erbjuder denna elsparkcykel en topphastighet på 20 km/h, medan modeller finns med hastigheter upp till 30 km/h. De stora luftfyllda däcken säkerställer en mjuk färd, och med alternativet för punkteringsfria däck, minskar du risken för oförutsedda stopp.

En av dess mest imponerande funktioner är dess kompatibilitet med Bluetooth och appen. Du kan låsa E2S V2, anpassa inställningarna och aktivera eller inaktivera “non zero start”-funktionen. Trots likheter med modeller som Xiaomi Essential och 1S, är E2S V2 överlägsen i kraft och appfunktionalitet. Ett måste för den moderna pendlaren!

NITROX ALU-8 FLEX 250W BLUETOOTH ->

Nitrox MyWay V2 Litium 700W

Den kritikerrosade E2S V2, känd som en folkfavorit, har nu återuppstått som den ännu mäktigare PRO-versionen. Med en ny design och förbättringar såsom en bakdämpare och alternativ för punkteringsfria däck, skjuter denna uppdaterade modell gränserna för vad en elsparkcykel kan prestera. Den kraftfullare motorn erbjuder en nominell effekt på 500 W som spikar vid 1000 W toppeffekt. Med ett förstärkt batteripaket på 36 V och 15 Ah kan användare njuta av en fenomenal räckvidd på upp till 45 km.

Tek.no, en av Nordens mest betrodda teknikplattformar, hyllade E2S V2 PRO, beskrev den som “Ett litet odjur i backarna” och bekräftade dess överlägsenhet över konkurrenter som Xiaomi Pro och Ninebot Max G30 i backtest. Den bländande snabbheten i E2S V2 PRO satte verkligen sina rivaler i skuggan.

Med möjlighet att välja en toppfart på 20 km/h eller 30 km/h, garanterar dess stora hjul en slät resa på varierade terränger. Det robusta 540 Wh-batteriet lovar uthållighet. Och om du väljer punkteringsfria däck, kan du glömma oron över punkteringar.

E-Wheels’ E2-serie fortsätter att vara Skandinaviens bästsäljande elsparkcykel, och det är ingen överraskning. Med årtionden av innovation bakom sig har E2S V2, PRO-Edition och MAX-Edition satt en ny standard för stadsresor. Nettavisen och Tek.no har båda gett PRO-versionen lysande recensioner, vilket cementerar dess ställning som en marknadsledare. Med E2S V2 PRO är framtiden för urban mobilitet här och nu.

Nitrox MyWay V2 Litium 700W ->

Nitrox Joy S10-S

E4 V2 MAX representerar en ny nivå av elsparkcyklar, en evolution av den ursprungliga E4. Trots en vikt på endast 23 kilo, är denna enhet optimerad för både vardagsanvändning och längre pendling. Det som verkligen skiljer sig ut med E4 V2 MAX är dess förmåga att tackla även de brantaste backarna, tack vare en kraftfull 1000 W motor monterad på bakhjulet. En smidig färd garanteras med främre och bakre stötdämpare.

Användaren kan skräddarsy sin upplevelse med tre olika körlägen som är tillgängliga via en integrerad display. Med en imponerande räckvidd på upp till 85 kilometer, är den särskilt lämplig för de med längre pendling. För säkerhetens skull har den också mekaniska skivbromsar, vilket ger föraren förtroende även i hastig takt.

Nitrox Joy S10-S ->

All Products

Alla Nitrox Elscootrar

Läs mer om alla E-Wheels elscootrar under deras egna varumärke här. Vi ser till att du alltid har bästa  möjliga pris och aktuella rabatter.

Nitrox M8 Black / White

Nitrox M8

Få i lager! Elsparkcykel Nitrox M8 är en lättviktsscooter, drivs av ett litiumbatteri med 5Ah kapacitet samt en borstlös navmotor belägen i bakhjulet.

 

Se bästa priset

Nitrox Alu-8 Flex 250W Bluetooth

Nitrox Alu-8 Flex 25kmh

Nitrox Alu-8 Flex 25kmh kommer med snygg och stilren elskoter med 8,5 tums hjuldiameter som ger bra framkomlighet samtidigt som formatet är lätthanterligt, med en vikt på endast ca. 13 kg.

Se bästa priset

Nitrox Alu-8 Flex led

NITROX ALU-8 FLEX 250W BLUETOOTH

Nitrox Alu-8 Flex 250W Bluetooth är snygg och stilren elskoter med 8,5 tums hjuldiameter som ger bra rörlighet samtidigt som formatet är lätt att hantera.

Se bästa priset

Nitrox 350W Litium - Svart main

Nitrox 350W Litium - Svart

Nitrox 350W Litium – Svart är en kompakt elskoter med 350W elmotor som drivs av ett 36V 7,2Ah litiumbatteri. Topphastighet ca: 25 km/h och en räckvidd på upp till 25 km per laddning.

Se bästa priset

Nitrox MyWay V2 Litium 700W

Nitrox MyWay V2 700W är en stark lättviktare till elscooter med en borstlös navmotor med 700W effekt.

Se bästa priset

Nitrox H10 - Solid Main

Nitrox H10 - Solid

Elsparkcykel Nitrox H10 är nya generationens scooter med ram av en magnesiumlegering och regenererande elbroms. Tack vare designen vid framhjulet är det inte några problem att enkelt låsa fast din scooter.

Se bästa priset

Nitrox H10 - Air main

Nitrox H10 - Air

Nitrox H10 – Air kommer med en fräsch design som verkligen skiljer dig från mängden. Designen är inte bara vacker – den gör det också enkelt att låsa din skoter när du inte använder den.

Se bästa priset

Nitrox H20 - Svart main

Nitrox H20 - Svart

Nitrox H20 – Svart känd för Smidig och snygg elskoter som kommer med 10 tums hjuldiameter, litiumbatteri 48V 10Ah (480Wh), och stötdämpning både fram och bak.

Se bästa priset

Nitrox H60 Main

Nitrox H60

NITROX H60 är Smidig och snygg elskoter med 8,5 tums hjuldiameter, litiumbatteri 36V 10Ah (360Wh) och stötdämpning bak.

Se bästa priset

Nitrox Joy S10-S main

Nitrox Joy S10-S

Elskoter Elskoter Nitrox Joy S10-S är något alldeles speciellt inom elskoter. Mest anmärkningsvärt är att skotern har dubbla borstlösa navmotorer – en i varje hjul – som ger sådan kraft och acceleration att du kan snurra av gräsmattan med båda hjulen samtidigt!

Se bästa priset

NITROX 800W Dirt black

NITROX 800W Dirt

Vår populära Elscooter NITROX 800W Dirt med uppdaterad främre vagn för en stadigare körkänsla.

Se bästa priset

NITROX 1000W 48V Dirt

Stabil och stark elskoter för den kräsna! NITROX 1000W 48V Dirt kommer Med en 1000W motor och 48V 12Ah kraftiga batterier får du en toppfart på 40 km/h och en effekt som klarar branta backar!

Se bästa priset

NITROX 1600W 48V Borstlös Dirt main

NITROX 1600W 48V Borstlös Dirt

NITROX 1600W 48V är ett riktigt monster bland elskotrar med en kraftfull 1600W 48V borstlös elmotor!

Se bästa priset

NITROX 1600W 48V Borstlös Off Road 14 tum

NITROX 1600W 48V Borstlös Off Road 14 tum är ett riktigt monster bland elskotrar med en kraftfull 1600W 48V borstlös elmotor!

Se bästa priset

NITROX 2000W 60V Borstlös Dirt white

NITROX 2000W 60V Borstlös Dirt

NITROX 2000W 60V Borstlös Dirt kommer med en 2000W elmotor och 60V (720Wh) batteripaket, det finns gott om kraft i alla lägen. Den borstlösa motorn har en högre verkningsgrad jämfört med “vanliga” elmotorer, vilket resulterar i längre räckvidd och mer kraft.

Se bästa priset

Nitrox RS3200 V2 Main

Nitrox RS3200 V2

Elscooter Nitrox RS3200 är något alldeles speciellt inom elscooters. Det mest anmärkningsvärda är att scootern har dubbla borstlösa navmotorer – en i varje hjul – vilket ger sådan kraft och acceleration att du kan spinna loss på gräsmattan med båda hjulen samtidigt!

Se bästa priset

Nitrox Fatbike Street 1500W main

Nitrox Fatbike Street 1500W

Nitrox Fatbike Street 1500W är en snygg hardtail. För den som vill ta sig runt med attityd är elscootern Nitrox Fatbike Street det självklara valet!

Se bästa priset

Nitrox Fatbike Rooder Klass I main

Nitrox Fatbike Rooder Klass I

Nitrox Fatbike Rooder Klass I kommer med en högpresterande borstlös elmotor med 2000W effekt och löjligt breda däck.

Se bästa priset

NITROX 120W black

NITROX 120W

NITROX 120W är riktigt snygg och slimmad 120W elscooter i ny fräck design. Med den 120W starka elmotorn kör du om dina vänners skotrar utan att ens behöva sparka!

Se bästa priset

Nitrox Junior Blue

Nitrox Junior

Med hjälp av denna elmotor kan du snabbt hoppa till stolpen och detta utan att ens behöva sparka. Nitrox Junior levererar körglädje samtidigt som du tar dig från en punkt till en annan.

Se bästa priset

Elscooterguide - Innan du köper en Nitrox Elscooter

Elscooters, eller elsparkcyklar, drivs av en elektrisk motor och ett batteri. Du styr sparkcykeln genom ett styre, och acceleration och inbromsning hanteras oftast via reglage på handtagen. Motorerna, inklusive de från populära märken som E-wheels, varierar i storlek och effekt, vilket påverkar prestanda och hastighet. När du ska välja en Elscooter finns det ett par olika saker att tänka på. Dels så du inte ska slösa pengar i onödan på effekt och funktioner som inte kommer till användning, men också att du har just rätt Elscooter för det du ska använda den till.

Lagstiftningen i Sverige

I Sverige klassas elscooters som cyklar och måste följa samma trafikregler. De får inte köras fortare än 20 km/h på cykelbanor eller gångvägar. Hjälm är inte lagstadgad för vuxna, men rekommenderas. Barn under 15 år måste dock bära hjälm. Det är inte tillåtet att köra sparkcykeln på motorvägar eller i mörker utan ordentlig belysning och reflexer. Alla elsparkcyklar, inklusive de från E-wheels, som du hittar rekommenderade av oss här på Electric Scooter följer givetvis svensk lagstiftning.

Vad man ska tänka på

När du använder en elscooter från E-wheels eller andra märken bör du vara medveten om din omgivning och följa trafikreglerna. Parkering kan vara ett problem i städerna, så se till att parkera på angivna platser så att du inte blockerar gångvägar.

Olika Effekter

Elscooters har både positiva och negativa effekter. De är ett miljövänligt alternativ till biltransport i städerna och kan minska trängseln. Dock har det även rapporterats om ökad risk för olyckor, samt problem med felaktig parkering och nedskräpning.

Laddningstider

Laddningstiden för en elscooter, inklusive de från E-wheels, varierar beroende på batteriets storlek och laddarens kapacitet. I genomsnitt tar det mellan 4 och 8 timmar att ladda ett helt urladdat batteri. Vissa modeller kan ha snabbladdningsfunktioner som minskar den tiden.

Vad som skiljer dem åt

Olika elscooters, särskilt de från E-wheels, kan skilja sig åt i många avseenden, såsom:

Hastighet: Vissa modeller är snabbare än andra. Räckvidd: Beroende på batteriets storlek kan räckvidden variera betydligt. Design: Designen kan variera mellan sportig och mer avslappnad stil. Pris: Priset på elscooters varierar beroende på funktioner och kvalitet. Vikt: Lättare modeller kan vara enklare att bära med sig, medan tyngre kan vara mer stabila. Elscooters, inklusive de av märket E-wheels, har blivit ett populärt transportmedel i städerna, särskilt i Sverige. De erbjuder ett miljövänligt och effektivt sätt att ta sig runt, men användare måste vara medvetna om lagar, säkerhet och etikett. Med en rad olika modeller på marknaden kan användare välja en som passar deras specifika behov och preferenser.

Nitrox Bäst i Test

Ta och se vart E-Wheels hamnar i vår bäst i test lista.Spoiler Alert – De är oftast i toppen av alla variationer av listor 🙂

Elscooter Bäst i Test

Senaste nytt

Senaste nytt om Elscooters

Här kan du hitta våra enskilda artiklar om Elscooters, inte bara om E-wheels varumärken och alla möjliga nyheter ute på marknaden, inklusive eventuella regelförändringar, lagändringar och saker du kan behöva tänka på när du ska välja en elscooter!