Nitrox RS3200 V2 Main

NITROX

Nitrox RS3200 V2

Toppfart på upp till 60 km/h

Rabatter finns, se nedan!

 • Du sparar 2 000 kr
 • Elscooter med extrem kraft och framkomlighet
 • Total motorstyrka på 3200W
 • Toppfart på upp till 60 km/h
Få det bästa priset här

Produktbeskrivning

Vill du ha en elscooter med extrem kraft och framkomlighet? Då bör du ta en närmare titt på denna tvåhjulsdrivna elscooter med prestanda utöver det vanliga!

Elscooter Nitrox RS3200 är något alldeles speciellt inom elscooters. Det mest anmärkningsvärda är att scootern har dubbla borstlösa navmotorer – en i varje hjul – vilket ger sådan kraft och acceleration att du kan spinna loss på gräsmattan med båda hjulen samtidigt! Den totala motorstyrkan är 3200W och du väljer med ett knapptryck om du vill att scootern ska driva med endast med bakhjulet eller båda samtidigt. I maximalt effekt lägge når denna scooter hastigheter om uppåt 50-60 km/h!

Elmotorerna får sin kraft från ett kraftfullt litiumbatteri med 60V 26Ah kapacitet. Detta ger en räckvidd per laddning på upp till 60 km vid ekonomisk körstil. På styret finns en digital LCD-display där du läser av info som hastighet, tripmätare, batteristatus etc. Här kan du även ställa in elscootern i tre olika hastighetslägen. Du startar LCD-displayen med en fjärrkontroll (istället för nyckel). Utan fjärrkontrollen går det inte att slå på scootern, vilket ger ett gott skydd mot stöld. För att ytterligare skydda mot “långa fingrar” är scootern även försedd med rörelsesensor/stöldlarm!

Scootern är utrustad med hydrauliskt skivbromssystem både fram och bak för att kunna stanna säkert i alla lägen. Stötdämpning finns för båda hjulen vilket ger god komfort på ojämnt underlag.

*OBS: För att få framföra en elscooter på allmän väg får motorstyrkan vara max 250W och toppfarten högst 20 km/h. Eftersom denna elscooter har prestanda som överstiger detta så skall denna elscooter endast framföras på inhägnat område. 

Få det bästa priset här

Specifikationer

Namn

Nitrox RS3200 V2

Motor

3200 W

Batterikapacitet

1560 Wh (60 V 26 Ah)

Topphastighet

50-60 km/h

Räckvidd

60 km/laddning

Vikt

40 kg

Maxvikt

150 kg

Belysning

LED

Ram-material

Aluminium

Mått (LxBxH)

118 x 128 x 25 cm

Mått hopfälld

118 x 45 x 25 cm

Hopfällbar

Ja

Mi Electric Scooter 3 Specifikationer

Liknande Produkter

Liknande produkter som Nitrox RS3200 V2

Trender kommer och går, varje år kommer det ut nya lansering av elscooters för alla åldrer och i olika modeller. Vi granskar, testar och recenserar dessa i takt med att de kommer ut, och givetvis så tar vi på Electric Scooters reda på vilka våra kunder tycker bäst om, och vilka som säljer bäst där ute på marknaden!Här kan du se några av de mest populära Elscooters just nu! Ta gärna och kika hur de ställer sig mot andra Elscooters i samma klass i våra Bäst i Test listor!

Nitrox RS3200 V2 Frågor och Svar

Vad är Nitrox RS3200 V2 elektrisk skoter känd för?

Nitrox RS3200 V2 elcykel är känd för sin exceptionella prestanda, snygg design och imponerande sortiment. Det är ett populärt val bland pendlare och urbana ryttare på grund av dess avancerade funktioner och bekvämlighet.

Vad är den maximala hastigheten för Nitrox RS3200 V2 elektrisk skoter kan nå en maximal hastighet på upp till 50-60 km/h, vilket gör den lämplig för att navigera genom stadens gator och förorter.

Är Nitrox RS3200 V2 scooter vikbar för enkel förvaring och transport?

Ja, Nitrox RS3200 V2 scooter har en vikbar design som gör det bekvämt att lagra och transportera. Dess kompakta form vid vikning säkerställer att den lätt kan passa i trånga utrymmen eller transporteras med kollektivtrafik.

Vilken typ av motor använder Nitrox RS3200 V2 elcykel?

Nitrox RS3200 V2 elektrisk skoter är utrustad med 3200 W motor som ger en smidig och lyhörd ridupplevelse, oavsett om du accelererar eller kryssning.

Har Nitrox RS3200 V2 scooter inbyggda lampor för nattkörning?

Ja

Att tänka på innan du köper en elscooter

Letar du efter en pålitlig, säker och effektiv elscooter för att glida genom staden eller snabbt ta dig till jobbet? Det finns mycket att överväga, från räckvidd och hastighet till säkerhetsfunktioner och pris. Nitrox RS3200 V2 kan vara svaret på dina behov – en modern elscooter som kombinerar kraftfull prestanda med enastående säkerhet och användarvänlighet. I vår guide nedan listar vi de viktigaste faktorerna att ha i åtanke när du väljer din perfekta elscooter, och visar hur Nitrox RS3200 V2 skiner som ett exemplariskt val. Låt oss hjälpa dig att göra ett informerat och klokt köp som passar just ditt liv och dina behov!

 1. Räckvidd:

  • Kontrollera hur långt elscootern kan köras på en laddning.
  • Nitrox RS3200 V2 har en räckvidd på upp till 60 km, vilket gör den idealisk för daglig pendling.
 2. Maxhastighet:

  • Överväg vilken hastighet som passar dina behov.
  • Nitrox RS3200 V2 har en maxhastighet på 50-60 km/h, vilket är lagligt och säkert för stadsförhållanden.
 3. Vikt och Portabilitet:

  • Om du behöver bära scootern, kolla vikten och hur lätt den är att fälla ihop.
  • Nitrox RS3200 V2 väger endast 40 kg och är enkelt hopfällbar, vilket underlättar transport och förvaring.
  •  
 4. Säkerhetsfunktioner:

  • Kolla efter belysning, reflexer och effektiva bromsar.
  • Nitrox RS3200 V2 har fram- och bakljus, omfattande reflexer och ett effektivt bromssystem för ökad säkerhet.
 5. Material och Byggkvalitet:

  • Se till att elscootern är gjord av hållbara och högkvalitativa material.
  • Nitrox RS3200 V2 har en ram av höghållfast flygplansmaterial i aluminiumlegering, vilket garanterar hållbarhet och stabilitet.
 6. Maximal Bärkapacitet:

  • Kontrollera maxvikten som scootern kan hantera.
  • Nitrox RS3200 V2 har en maximal lastkapacitet på 150 kg, vilket är tillräckligt för de flesta vuxna användare.
 7. Garanti och Kundservice:

  • Kontrollera vilken garanti som erbjuds och hur bra tillverkarens kundservice är.
  • Nitrox RS3200 V2 kommer med en ettårig garanti, med sex månader på batteriet, vilket ger dig trygghet efter köpet.
 8. Pris och Värde:

  • Jämför pris och funktioner för att se om du får valuta för pengarna.
  • Nitrox RS3200 V2 erbjuder en rad högpresterande funktioner till ett konkurrenskraftigt pris, vilket gör den till ett prisvärt val för många användare.