Nitrox MyWay V2 Litium 700W Black Main

NITROX

Nitrox MyWay V2 Litium 700W

Stark elscooter!

Rabatter finns, se nedan!

 • Du sparar 500 kr
 • Stark elscooter
 • Toppfart om ca 40 km/h
 • Bra kraft i motlut
Få det bästa priset här

Produktbeskrivning

Nitrox MyWay V2 700W är en stark och relativt lätt elscooter med en borstlös navmotor i bakhjulet med 700W effekt samt ett kraftfullt litiumbatteri med hela 52V spänning och 10 Ah kapacitet (520Wh).

Denna elsparkcykel har en toppfart om ca: 40 km/h och det med fin acceleration och bra kraft i motlut. Batteriet är integrerat i ramen och ger upp till ca 30 km räckvidd per laddning.

Den borstlösa navmotorn har en mycket högre verkningsgrad jämfört med traditionella borstmotorer, vilket ger längre räckvidd samt bättre kraft. Placeringen i baknavet gör att du inte har någon kedja/drivrem som behöver justeras, samtidigt som bakhjulsdriften ger fina och stadiga köregenskaper. Elscooter Nitrox Myway V2 700W levereras med en löstagbar sadel som kan justeras i höjdled. Den har dessutom luftfyllda däck (10 tums hjuldiameter) samt stötdämpad framgaffel (hydraulik + fjäder) vilket gör det möjligt att snedda över gräsmattor och grusvägar. Hjuldiametern är stor för den här typen av elscooter med en diameter om 10 tum.

På styret finns en digital display som visar bland annat batteristatus, hastighet och körsträcka. Litiumbatteriet om 52V 10Ah (520Wh) har låg vikt och klarar 500+ laddningscykler (en cykel = laddning från 0-100%). Räckvidden varierar beroende på faktorer som lastvikt, körunderlag, däcktryck, lufttemperatur etc., men är under goda förhållanden uppåt 30 km/laddning. Bromssystemet består av dubbla mekaniska skivbromsar – en fram och en bak. Levereras även med LED-lysen både fram och bak.

 

Scootern kan vikas ihop i en handvändning och bäras under armen. Perfekt att ha med sig i bagageutrymmet i bilen på resan. Styret och sadel kan justeras så att både korta och långa personer kan använda modellen.

 

*OBS: För att få framföra en elscooter på allmän väg får motorstyrkan vara max 250W och toppfarten högst 20 km/h. Eftersom denna elscooter har prestanda som överstiger detta så skall denna elscooter endast framföras på inhägnat område.

Få det bästa priset här

Specifikationer

Namn

Nitrox MyWay V2 Litium 700W

Engine

700 W

Battery capacity

520 Wh (52 V 10 Ah)

Topphastighet

Upp till 40km/h

Räckvidd

30 km/laddning

Ram-material

Aluminium

Vikt

22 kg

Maxvikt

120 kg

Däcktyp

Luftfyllda

Mått

1170 x 570 x 1200 mm

Hjulstorlek

10″

Hopfällbar

Ja

Mi Electric Scooter 3 Specifikationer

Liknande Produkter

Liknande produkter som Nitrox MyWay V2 Litium 700W

Trender kommer och går, varje år kommer det ut nya lansering av elscooters för alla åldrer och i olika modeller. Vi granskar, testar och recenserar dessa i takt med att de kommer ut, och givetvis så tar vi på Electric Scooters reda på vilka våra kunder tycker bäst om, och vilka som säljer bäst där ute på marknaden!Här kan du se några av de mest populära Elscooters just nu! Ta gärna och kika hur de ställer sig mot andra Elscooters i samma klass i våra Bäst i Test listor!

Nitrox MyWay V2 Litium 700W Frågor och Svar

Vad är Nitrox MyWay V2 Litium 700W elektrisk skoter känd för?

Nitrox MyWay V2 Litium 700W elcykel är känd för sin exceptionella prestanda, snygg design och imponerande sortiment. Det är ett populärt val bland pendlare och urbana ryttare på grund av dess avancerade funktioner och bekvämlighet.

Vad är den maximala hastigheten för Nitrox MyWay V2 Litium 700W elcykel?

Nitrox MyWay V2 Litium 700W elektrisk skoter kan nå en maximal hastighet på upp till 40 km/h, vilket gör den lämplig för att navigera genom stadens gator och förorter.

Är Nitrox MyWay V2 Litium 700W scooter vikbar för enkel förvaring och transport?

Ja, Nitrox MyWay V2 Litium 700W scooter har en vikbar design som gör det bekvämt att lagra och transportera. Dess kompakta form vid vikning säkerställer att den lätt kan passa i trånga utrymmen eller transporteras med kollektivtrafik.

Vilken typ av motor använder Nitrox MyWay V2 Litium 700W elcykel?

Nitrox MyWay V2 Litium 700W elektrisk skoter är utrustad med 700 W motor som ger en smidig och lyhörd ridupplevelse, oavsett om du accelererar eller kryssning.

Finns det olika ridlägen tillgängliga på Nitrox MyWay V2 Litium 700W scooter?

Ja, Nitrox MyWay V2 Litium 700W scooter erbjuder vanligtvis flera ridlägen.

Vilken typ av däck kommer Nitrox MyWay V2 Litium 700W scooter med?

Nitrox MyWay V2 Litium 700W elektriska skoter är vanligtvis utrustad med 10″ däck.

Har Nitrox MyWay V2 Litium 700W scooter inbyggda lampor för nattkörning?

Ja

Finns det en följeslagare app för Nitrox MyWay V2 Litium 700W elcykel?

Ja, Nitrox MyWay V2 Litium 700W levereras med en app som du kan använda för att övervaka batteristatus, spåra dina resor och justera inställningar.

Att tänka på innan du köper en elscooter

Letar du efter en pålitlig, säker och effektiv elscooter för att glida genom staden eller snabbt ta dig till jobbet? Det finns mycket att överväga, från räckvidd och hastighet till säkerhetsfunktioner och pris. Nitrox MyWay V2 Litium 700W kan vara svaret på dina behov – en modern elscooter som kombinerar kraftfull prestanda med enastående säkerhet och användarvänlighet. I vår guide nedan listar vi de viktigaste faktorerna att ha i åtanke när du väljer din perfekta elscooter, och visar hur Nitrox MyWay V2 Litium 700W skiner som ett exemplariskt val. Låt oss hjälpa dig att göra ett informerat och klokt köp som passar just ditt liv och dina behov!

 1. Räckvidd:

  • Kontrollera hur långt elscootern kan köras på en laddning.
  • Nitrox MyWay V2 Litium 700W har en räckvidd på upp till 30 km, vilket gör den idealisk för daglig pendling.
 2. Maxhastighet:

  • Överväg vilken hastighet som passar dina behov.
  • Nitrox MyWay V2 Litium 700W har en maxhastighet på 40 km/h, vilket är lagligt och säkert för stadsförhållanden.
 3. Vikt och Portabilitet:

  • Om du behöver bära scootern, kolla vikten och hur lätt den är att fälla ihop.
  • Nitrox MyWay V2 Litium 700W väger endast 22 kg och är enkelt hopfällbar, vilket underlättar transport och förvaring.
 4. Batteriets Livslängd och Laddningstid:

  • Kontrollera hur lång tid det tar att ladda batteriet och dess livslängd.
  • Nitrox MyWay V2 Lithium 700W har ett intelligent batterihanteringssystem för att maximera batteritiden.
 5. Säkerhetsfunktioner:

  • Kolla efter belysning, reflexer och effektiva bromsar.
  • Nitrox MyWay V2 Litium 700W har fram- och bakljus, omfattande reflexer och ett effektivt bromssystem för ökad säkerhet.
 6. Material och Byggkvalitet:

  • Se till att elscootern är gjord av hållbara och högkvalitativa material.
  • Nitrox MyWay V2 Litium 700W har en ram av höghållfast flygplansmaterial i aluminiumlegering, vilket garanterar hållbarhet och stabilitet.
 7. Maximal Bärkapacitet:

  • Kontrollera maxvikten som scootern kan hantera.
  • Nitrox MyWay V2 Litium 700W har en maximal lastkapacitet på 120 kg, vilket är tillräckligt för de flesta vuxna användare.
 8. Garanti och Kundservice:

  • Kontrollera vilken garanti som erbjuds och hur bra tillverkarens kundservice är.
  • Nitrox MyWay V2 Litium 700W kommer med en ettårig garanti, med sex månader på batteriet, vilket ger dig trygghet efter köpet.
 9. Pris och Värde:

  • Jämför pris och funktioner för att se om du får valuta för pengarna.
  • Nitrox MyWay V2 Litium 700W erbjuder en rad högpresterande funktioner till ett konkurrenskraftigt pris, vilket gör den till ett prisvärt val för många användare.