Nitrox Fatbike Rooder Klass I main

NITROX

Nitrox Fatbike Rooder Klass I

Pålitlig Testvinnare!

Rabatter finns, se nedan!

 • 2000w kraftfull motor
 • Toppfart 45 km/h
Få det bästa priset här

Produktbeskrivning

Detta är en elscooter med högpresterande borstlös elmotor med 2000W effekt samt kaxigt breda däck. Denna elscooter är en s.k. elmoped Klass I (45 km/h) vilket innebär att den ska registreras och därmed får framföras lagligt på bilväg! Vi registrerar scootern till dig innan leverans (ingår i priset), sedan kommer registreringsskylten direkt från Transportstyrelsen.

Nitrox Fatbike Rooder har högt styre och grym design. De enorma däcken gör att du tar dig fram komfortabelt på såväl släta som ojämna underlag. Dessutom är scootern försedd med stötdämpning både fram och bak. Den kraftfulla elmotorn med 2000W effekt gör att du kryssar uppför backar med enkelhet. Toppfarten mäter ca: 45 km/h och det med god acceleration. Elmotorn får sin kraft från ett litiumbatteri med 60V 10,4Ah (624Wh) kapacitet. En laddning ger en räckvidd på upp till 30 km vid ekonomisk körstil. Nitrox Fatbike Rooder kan du även känna dig trygg med att snabbt kunna få stopp på scootern, då modellen utrustats med hydraulisk skivbroms både fram och bak.

På styret finns reglage för att manövrera scootern och dess funktioner. Förutom gas- och bromshandtag finns reglage för belysning, blinkers och tuta.

OBS: Glöm inte att du behöver teckna (minst) trafikförsäkring innan användning. Den som ska köra EU-moped klass I ska ha fyllt 15 år och inneha ett AM körkort. Det går även bra med ett körkort med behörighet A eller B, traktorkort eller förarbevis för moped klass I (utfärdat före 1 oktober 2009).

Få det bästa priset här

Specifikationer

Namn

Nitrox Fatbike Rooder Klass I

Engine

2000 W

Batterikapacitet

624 Wh (60V 10.4Ah)

Toppfart

45 km/h

Räckvidd

30 km

Vikt

65 kg

Maxvikt

180 kg

Däcktyp

215/40-12 Bak – 120/70-12 Fram

Mått

2010 x 380 x 990 mm

Stötdämpare

Ja

Mi Electric Scooter 3 Specifikationer

Liknande Produkter

Liknande produkter som Nitrox Fatbike Rooder Klass I

Trender kommer och går, varje år kommer det ut nya lansering av elscooters för alla åldrer och i olika modeller. Vi granskar, testar och recenserar dessa i takt med att de kommer ut, och givetvis så tar vi på Electric Scooters reda på vilka våra kunder tycker bäst om, och vilka som säljer bäst där ute på marknaden!Här kan du se några av de mest populära Elscooters just nu! Ta gärna och kika hur de ställer sig mot andra Elscooters i samma klass i våra Bäst i Test listor!

Nitrox Fatbike Rooder Klass I Frågor och Svar

Vad är Nitrox Fatbike Rooder Klass I elektrisk skoter känd för?

Nitrox Fatbike Rooder Klass I elcykel är känd för sin exceptionella prestanda, snygg design och imponerande sortiment. Det är ett populärt val bland pendlare och urbana ryttare på grund av dess avancerade funktioner och bekvämlighet.

Vad är den maximala hastigheten för Nitrox Fatbike Rooder Klass I elcykel?

Nitrox Fatbike Rooder Klass I elektrisk skoter kan nå en maximal hastighet på upp till 45 km/h, vilket gör den lämplig för att navigera genom stadens gator och förorter.

Vilken typ av motor använder Nitrox Fatbike Rooder Klass I elcykel?

Nitrox Fatbike Rooder Klass I elektrisk skoter är utrustad med 2000 W motor som ger en smidig och lyhörd ridupplevelse, oavsett om du accelererar eller kryssning.

Finns det olika ridlägen tillgängliga på Nitrox Fatbike Rooder Klass I scooter?

Ja, Nitrox Fatbike Rooder Klass I scooter erbjuder vanligtvis flera ridlägen.

Har Nitrox Fatbike Rooder Klass I scooter inbyggda lampor för nattkörning?

Ja

Att tänka på innan du köper en elscooter

Letar du efter en pålitlig, säker och effektiv elscooter för att glida genom staden eller snabbt ta dig till jobbet? Det finns mycket att överväga, från räckvidd och hastighet till säkerhetsfunktioner och pris. Nitrox Fatbike Rooder Klass I kan vara svaret på dina behov – en modern elscooter som kombinerar kraftfull prestanda med enastående säkerhet och användarvänlighet. I vår guide nedan listar vi de viktigaste faktorerna att ha i åtanke när du väljer din perfekta elscooter, och visar hur Nitrox Fatbike Rooder Klass I skiner som ett exemplariskt val. Låt oss hjälpa dig att göra ett informerat och klokt köp som passar just ditt liv och dina behov!

 1. Räckvidd:

  • Kontrollera hur långt elscootern kan köras på en laddning.
  • Nitrox Fatbike Rooder Klass I har en räckvidd på upp till 30 km, vilket gör den idealisk för daglig pendling.
 2. Maxhastighet:

  • Överväg vilken hastighet som passar dina behov.
  • Nitrox Fatbike Rooder Klass I har en maxhastighet på 45 km/h, vilket är lagligt och säkert för stadsförhållanden.
 3. Säkerhetsfunktioner:

  • Kolla efter belysning, reflexer och effektiva bromsar.
  • Nitrox Fatbike Rooder Klass I har fram- och bakljus, omfattande reflexer och ett effektivt bromssystem för ökad säkerhet.
 4. Maximal Bärkapacitet:

  • Kontrollera maxvikten som scootern kan hantera.
  • Nitrox Fatbike Rooder Klass I har en maximal lastkapacitet på 180 kg, vilket är tillräckligt för de flesta vuxna användare.
 5. Garanti och Kundservice:

  • Kontrollera vilken garanti som erbjuds och hur bra tillverkarens kundservice är.
  • Nitrox Fatbike Rooder Klass I kommer med en ettårig garanti, med sex månader på batteriet, vilket ger dig trygghet efter köpet.
 6. Pris och Värde:

  • Jämför pris och funktioner för att se om du får valuta för pengarna.
  • Nitrox Fatbike Rooder Klass I erbjuder en rad högpresterande funktioner till ett konkurrenskraftigt pris, vilket gör den till ett prisvärt val för många användare.