Nitrox Alu-8 Flex 250W Bluetooth

NITROX

Nitrox Alu-8 Flex 250W Bluetooth

Perfekt för stadsmiljö!

Rabatter finns, se nedan!

 • Populär lättviktsscooter
 • God framkomlighet
 • Stark och underhållsfri motor
Få det bästa priset här

Produktbeskrivning Nitrox Alu-8 Flex

Nitrox Alu-8 Flex är smidig och snygg med 8,5 tums hjuldiameter, 250W borstlös navmotor, litiumbatteri 36V 7,8Ah (280,8Wh), stötdämpning baktill samt Bluetooth med möjlighet att ansluta till din smartphone.

Nitrox Alu-8 Flex är en perfekt elsparkcykel för att ta sig runt i stadsmiljö. Motoreffekten är på 250 Watt och toppfarten ca: 20 km/h gör den laglig att framföra med samma trafikregler som en cykel. I en handvändning viks elscootern ihop och lyfts enkelt in i t.ex. bagageluckan på bilen. I detta utförande är Nitrox Alu-8 Flex utrustad med komfortabel stötdämpning för bakhjulet.

Elscootern har en högeffektiv borstlös navmotor belägen i framhjulet. Denna typ av motorer är mycket tysta och energieffektiva samtidigt som de fordrar minimalt underhåll. Kraften kommer från ett 36V 7,8Ah (280,8Wh) stort litiumbatteri med 18650-celler. Notera att det är 36V batterispänning, vilket ger mer kraft till elscootern jämfört med modeller som drivs med 24V. Räckvidden för Nitrox Alu-8 Flex per laddning beror på användning, men är upp till 25 km vid ekonomikörning, därefter laddar du din elscooter med medföljande laddare i ett vanligt vägguttag. En laddning tar ca 4 timmar. 

På Nitrox Alu-8 Flex styre, finns en snyggt integrerad display som visar bl.a. batteristatus och aktuell hastighet. Endast en knapp finns – tryck en gång för att växla mellan hög/låg hastighetsläge, dubbelklicka för att slå på belysningen och håll den intryckt för att slå på/av elscootern. Här finns även ett gasreglage på höger sida med en smart farthållare-funktion. Om du håller gasen intryckt i konstant nivå i några sekunder så aktiveras farthållaren för att slippa hålla ned gasen under längre sträckor. På vänster sida av styret finns ett bromshandtag. Elscootern har dubbla bromssystem i form av skivbroms bak och elektronisk återladdande broms fram. Båda bromsarna aktiveras automatiskt av bromshandtaget. 

Nitrox Alu-8 Flex är utrustad med en energisnål (men kraftfull!) LED-strålkastare framtill. På bakskärmen finns en baklampa med bromsljusfunktion. Snygg LED-belysning finns även längst sidorna på scootern för att ge än bättre synlighet under kvällsturen. 

Denna version av Nitrox Alu-8 Flex är försedd med Bluetooth, vilket ger möjlighet att personifiera scootern via en gratis-app som du tankar ner till din Iphone- eller Android-enhet. En mycket användbar funktion är att du kan låsa scootern genom appen, vilket gör att ingen obehörig kan använda scootern. Perfekt när man parkerar tillfälligt utanför affären! Genom appen kan du även ställa in t.ex. hastighetsbegränsning, aktivera cruise control-funktionen, välja om scootern kan startas med “Zero start” eller behöver knuffas igång o.s.v. Dessutom finns en rad data lagrat som t.ex. odometer och tripmätare.

Möjlighet finns att köpa till en komplett sadel med stolpe om du vill kunna sitta ner under färden.

För att koppla upp Nitrox Alu-8 Flex mot din smartphone:

1) Ladda ner appen “LENZOD PRO” till din IOS- eller Android-enhet.
2) Skapa ett användarkonto genom att registrera din e-postadress genom appen. Om ni är flera i familjen som ska använda scootern så behöver ni endast ett konto som samtliga smartphones kan dela på.
3) Starta elscootern och appen. Välj genom appen att ansluta till elscootern.

Färdigt! 

Få det bästa priset här

Specifikationer

Namn

Nitrox Alu-8 Flex 250W Bluetooth

Motor

250 W

Batterikapacitet

Litium 36V 7,8Ah (280,8Wh), 18650-celler

Topphastighet

Upp till 20km/h

Räckvidd

25 km

Vikt

13 kg

Maxvikt

120 kg

Belysning

Fram, bak, längst sidorna

Ram-material

Aluminium

Däcktyp

Solida

Mått (LxBxH)

105 x 120 cm

Bluetooth-anslutning

Ja

Hjulstorlek

8,5″

Hopfällbar

Ja

Liknande Produkter

Liknande produkter som Nitrox Alu-8 Flex 250W Bluetooth

Trender kommer och går, varje år kommer det ut nya lansering av elscooters för alla åldrer och i olika modeller. Vi granskar, testar och recenserar dessa i takt med att de kommer ut, och givetvis så tar vi på Electric Scooters reda på vilka våra kunder tycker bäst om, och vilka som säljer bäst där ute på marknaden! Här kan du se några av de mest populära Elscooters just nu.

Ta gärna och kika hur de ställer sig mot andra Elscooters i samma klass i våra Bäst i Test listor!

Nitrox Alu-8 Flex 250W Bluetooth Frågor och Svar

Vad är Nitrox Alu-8 Flex 250W Bluetooth elscooter känd för?

Nitrox Alu-8 Flex 250W Bluetooth elcykel är känd för sin exceptionella prestanda, snygg design och imponerande sortiment. Det är ett populärt val bland pendlare och urbana ryttare på grund av dess avancerade funktioner och bekvämlighet.

Vad är den maximala hastigheten för Nitrox Alu-8 Flex 250W Bluetooth elscooter kan nå en maximal hastighet på upp till 25 km/h, vilket gör den lämplig för att navigera genom stadens gator och förorter.

Är Nitrox Alu-8 Flex 250W Bluetooth elscooter vikbar för enkel förvaring och transport?

Ja, Nitrox Alu-8 Flex 250W Bluetooth scooter har en vikbar design som gör det bekvämt att lagra och transportera. Dess kompakta form vid vikning säkerställer att den lätt kan passa i trånga utrymmen eller transporteras med kollektivtrafik.

Vilken typ av motor använder Nitrox Alu-8 Flex 250W Bluetooth elscooter?

Nitrox Alu-8 Flex 250W Bluetooth elscooter är utrustad med 250 W motor som ger en smidig och lyhörd ridupplevelse, oavsett om du accelererar eller kryssning.

Finns det olika ridlägen tillgängliga på Nitrox Alu-8 Flex 250W Bluetooth elscooter?

Ja, Nitrox Alu-8 Flex 250W Bluetooth elscooter erbjuder vanligtvis flera ridlägen.

Vilken typ av däck kommer Nitrox Alu-8 Flex 250W Bluetooth elscooter med?

Elscootern är vanligtvis utrustad med 8.5″ luftfyllda däck.

Har Nitrox Alu-8 Flex 250W Bluetooth elscooter inbyggda lampor för nattkörning?

Ja

Finns det en följeslagare app för Nitrox Alu-8 Flex 250W Bluetooth elcykel?

Ja, den levereras med en app som du kan använda för att övervaka batteristatus, spåra dina resor och justera inställningar.

Att tänka på innan du köper en elscooter

Letar du efter en pålitlig, säker och effektiv elscooter för att köra genom staden eller snabbt ta dig till jobbet? Det finns mycket att överväga, från räckvidd och hastighet till säkerhetsfunktioner och pris. Nitrox Alu-8 Flex 250W Bluetooth kan vara svaret på dina behov – en modern elscooter som kombinerar kraftfull prestanda med enastående säkerhet och användarvänlighet. I vår guide nedan listar vi de viktigaste faktorerna att ha i åtanke när du väljer din perfekta elscooter, och visar hur Nitrox Alu-8 strålar som ett exemplariskt val. Låt oss hjälpa dig att göra ett informerat och klokt köp som passar just ditt liv och dina behov!

 1. Räckvidd:

  • Kontrollera hur långt elscootern kan köras på en laddning.
  • Nitrox Alu-8 Flex 250W Bluetooth har en räckvidd på upp till 25 km, vilket gör den idealisk för daglig pendling.
 2. Maxhastighet:

  • Överväg vilken hastighet som passar dina behov.
  • Nitrox Alu-8 Flex 250W Bluetooth har en maxhastighet på 25 km/h, vilket är lagligt och säkert för stadsförhållanden.
 3. Vikt och Portabilitet:

  • Om du behöver bära scootern, kolla vikten och hur lätt den är att fälla ihop.
  • Nitrox Alu-8 Flex 250W Bluetooth väger endast 13 kg och är enkelt hopfällbar, vilket underlättar transport och förvaring.
 4. Batteriets Livslängd och Laddningstid:

  • Kontrollera hur lång tid det tar att ladda batteriet och dess livslängd.
  • Nitrox Alu-8 Flex 250W Bluetooth laddas fullt på cirka 4 timmar och har ett Intelligent Battery Management System för att maximera batteriets livslängd.
 5. Säkerhetsfunktioner:

  • Kolla efter belysning, reflexer och effektiva bromsar.
  • Nitrox Alu-8 Flex 250W Bluetooth har fram- och bakljus, omfattande reflexer och ett effektivt bromssystem för ökad säkerhet.
 6. Material och Byggkvalitet:

  • Se till att elscootern är gjord av hållbara och högkvalitativa material.
  • Nitrox Alu-8 Flex 250W Bluetooth har en ram av höghållfast flygplansmaterial i aluminiumlegering, vilket garanterar hållbarhet och stabilitet.
 7. Maximal Bärkapacitet:

  • Kontrollera maxvikten som scootern kan hantera.
  • Nitrox Alu-8 Flex 250W Bluetooth har en maximal lastkapacitet på 120 kg, vilket är tillräckligt för de flesta vuxna användare.
 8. Garanti och Kundservice:

  • Kontrollera vilken garanti som erbjuds och hur bra tillverkarens kundservice är.
  • Nitrox Alu-8 Flex 250W Bluetooth kommer med en ettårig garanti, med sex månader på batteriet, vilket ger dig trygghet efter köpet.
 9. Pris och Värde:

  • Jämför pris och funktioner för att se om du får valuta för pengarna.
  • Nitrox Alu-8 Flex 250W Bluetooth erbjuder en rad högpresterande funktioner till ett konkurrenskraftigt pris, vilket gör den till ett prisvärt val för många användare.