Nitrox 350W Litium - Svart main

NITROX

Nitrox 350W Litium - Svart

Stark och kompakt elscooter!

Rabatter finns, se nedan!

 • Du sparar 1 000 kr
 • Stark och kompakt elscooter
 • Solida, punkteringsfria däck
 • God åkkomfort med bra stötdämpning
Få det bästa priset här

Produktbeskrivning

Kompakt elscooter med 350W elmotor, 36V 7,2Ah litiumbatteri samt fräck LCD-färgskärm. Toppfart ca: 25 km/h samt en räckvidd om upp till 25 km per laddning. Stötdämpning finns både fram och bak.

Elscooter/elsparkcykel Nitrox 350W Litium är smärt men stark elscooter med en vikt på endast ca 11 kg. Den borstlösa navmotorn är placerad i framhjulet och levererar bra kraft även för fullvuxna förare. Hjulen har en diameter på 8 tum (ca: 20 cm) vilket gör att de klarar mindre ojämnheter och kanter. Däcken är solida, så du behöver inte fundera över att hålla rätt däcktryck eller laga punkteringar. Trots de solida däcken har denna elsparkcykel god åkkomfort, då stötdämpning finns både fram och bak.

På styret finns en fräck LCD-display med färgskärm som visar bl.a. aktuell hastighet, tripmätare samt batteristatus. Genom denna kan du ställa in motorns effektläge i tre olika nivåer om du inte behöver full kraft vid något tillfälle.

Denna elscooter har ett stort batteripaket med en kapacitet på hela 36V 7,2 Ah (259,2Wh). Detta ger en räckvidd per laddning på upp till 25 km (beroende på användning). En laddning tar därefter ca: fyra timmar med medföljande laddare.

Du gasar med hjälp av ett steglöst tumgasreglage på styrets högra sida. På vänster sida finns ett tumgasreglage som reglerar scooterns underhållsfria elektromagnetiska bromssystem för framhjulet. Denna broms har dessutom en regenerativ (återladdande) effekt. För bakhjulet finns en klassisk “fotbroms” genom att trycka med foten på bakskärmen. Belysning finns både fram och bak i form av energisnåla LED-lampor.

 

Styret på scootern kan enkelt justeras i höjdled. Elscooter Nitrox 350W Litium är även hopfällbar vilket sker på ett par sekunder utan behov av verktyg.

 

*OBS: För att få framföra en elscooter på allmän väg får motorstyrkan vara max 250W och toppfarten högst 20 km/h. Eftersom denna elscooter har prestanda som överstiger detta så skall denna elscooter endast framföras på inhägnat område. 

Få det bästa priset här

Specifikationer

Namn

NITROX 350W LITIUM – SVART

Engine

350 W

Battery capacity

259,2 Wh (36 V 7,2 Ah)

Laddningstid

4 Timmar

Topphastighet

Upp till 25 km/h

Räckvidd

25 km/laddning

Vikt

11 kg

Maxvikt

100 kg

Däcktyp

Solida

Mått

1160 x 1200  mm

Bluetooth

1180 x 550 x 435  mm

Hjulstorlek

8″

Hopfällbar

Ja

Mi Electric Scooter 3 Specifikationer

Liknande Produkter

Liknande produkter som Nitrox 350W Litium - Svart

Trender kommer och går, varje år kommer det ut nya lansering av elscooters för alla åldrer och i olika modeller. Vi granskar, testar och recenserar dessa i takt med att de kommer ut, och givetvis så tar vi på Electric Scooters reda på vilka våra kunder tycker bäst om, och vilka som säljer bäst där ute på marknaden!Här kan du se några av de mest populära Elscooters just nu! Ta gärna och kika hur de ställer sig mot andra Elscooters i samma klass i våra Bäst i Test listor!

Nitrox 350W Litium - Svart Frågor och Svar

Vad är Nitrox 350W Litium – Svart elektrisk skoter känd för?

Nitrox 350W Litium – Svart elcykel är känd för sin exceptionella prestanda, snygg design och imponerande sortiment. Det är ett populärt val bland pendlare och urbana ryttare på grund av dess avancerade funktioner och bekvämlighet.

Vad är den maximala hastigheten för Nitrox 350W Litium – Svart elcykel?

Nitrox 350W Litium – Svart elektrisk skoter kan nå en maximal hastighet på upp till 25 km/h, vilket gör den lämplig för att navigera genom stadens gator och förorter.

Är Nitrox 350W Litium – Svart scooter vikbar för enkel förvaring och transport?

Ja, Nitrox 350W Litium – Svart scooter har en vikbar design som gör det bekvämt att lagra och transportera. Dess kompakta form vid vikning säkerställer att den lätt kan passa i trånga utrymmen eller transporteras med kollektivtrafik.

Vilken typ av motor använder Nitrox 350W Litium – Svart elcykel?

Nitrox 350W Litium – Svart elektrisk skoter är utrustad med 350 W motor som ger en smidig och lyhörd ridupplevelse, oavsett om du accelererar eller kryssning.

Finns det olika ridlägen tillgängliga på Nitrox 350W Litium – Svart scooter?

Ja, Nitrox 350W Litium – Svart scooter erbjuder vanligtvis flera ridlägen.

Vilken typ av däck kommer Nitrox 350W Litium – Svart scooter med?

Nitrox 350W Litium – Svart elektriska skoter är vanligtvis utrustad med 8″ däck.

Har Nitrox 350W Litium – Svart scooter inbyggda lampor för nattkörning?

Ja

Finns det en följeslagare app för Nitrox 350W Litium – Svart elcykel?

Ja, Nitrox 350W Litium – Svart levereras med en app som du kan använda för att övervaka batteristatus, spåra dina resor och justera inställningar.

Att tänka på innan du köper en elscooter

Letar du efter en pålitlig, säker och effektiv elscooter för att glida genom staden eller snabbt ta dig till jobbet? Det finns mycket att överväga, från räckvidd och hastighet till säkerhetsfunktioner och pris. Nitrox 350W Litium – Svart kan vara svaret på dina behov – en modern elscooter som kombinerar kraftfull prestanda med enastående säkerhet och användarvänlighet. I vår guide nedan listar vi de viktigaste faktorerna att ha i åtanke när du väljer din perfekta elscooter, och visar hur Nitrox 350W Litium – Svart skiner som ett exemplariskt val. Låt oss hjälpa dig att göra ett informerat och klokt köp som passar just ditt liv och dina behov!

 1. Räckvidd:

  • Kontrollera hur långt elscootern kan köras på en laddning.
  • Nitrox 350W Litium – Svart har en räckvidd på upp till 25 km, vilket gör den idealisk för daglig pendling.
 2. Maxhastighet:

  • Överväg vilken hastighet som passar dina behov.
  • Nitrox 350W Litium – Svart har en maxhastighet på 25 km/h, vilket är lagligt och säkert för stadsförhållanden.
 3. Vikt och Portabilitet:

  • Om du behöver bära scootern, kolla vikten och hur lätt den är att fälla ihop.
  • Nitrox 350W Litium – Svart väger endast 11 kg och är enkelt hopfällbar, vilket underlättar transport och förvaring.
 4. Batteriets Livslängd och Laddningstid:

  • Kontrollera hur lång tid det tar att ladda batteriet och dess livslängd.
  • Nitrox 350W Litium – Svart laddas fullt på cirka 4 timmar och har ett Intelligent Battery Management System för att maximera batteriets livslängd.
 5. Säkerhetsfunktioner:

  • Kolla efter belysning, reflexer och effektiva bromsar.
  • Nitrox 350W Litium – Svart har fram- och bakljus, omfattande reflexer och ett effektivt bromssystem för ökad säkerhet.
 6. Material och Byggkvalitet:

  • Se till att elscootern är gjord av hållbara och högkvalitativa material.
  • Nitrox 350W Litium – Svart har en ram av höghållfast flygplansmaterial i serie 6 aluminiumlegering, vilket garanterar hållbarhet och stabilitet.
 7. Maximal Bärkapacitet:

  • Kontrollera maxvikten som scootern kan hantera.
  • Nitrox 350W Litium – Svart har en maximal lastkapacitet på 100 kg, vilket är tillräckligt för de flesta vuxna användare.
 8. Garanti och Kundservice:

  • Kontrollera vilken garanti som erbjuds och hur bra tillverkarens kundservice är.
  • Nitrox 350W Litium – Svart kommer med en ettårig garanti, med sex månader på batteriet, vilket ger dig trygghet efter köpet.
 9. Pris och Värde:

  • Jämför pris och funktioner för att se om du får valuta för pengarna.
  • Nitrox 350W Litium – Svart erbjuder en rad högpresterande funktioner till ett konkurrenskraftigt pris, vilket gör den till ett prisvärt val för många användare.