NITROX 2000W 60V Borstlös Dirt black

NITROX

NITROX 2000W 60V Borstlös Dirt

Mycket stark elmotor med kraft!

Rabatter finns, se nedan!

 • Du sparar 1 000 kr
 • Mycket stark elmotor med kraft i alla lägen
 • Bra grepp på alla underlag
 • Toppfart på över 50 km/h
Få det bästa priset här

Produktbeskrivning

Det mest brutala du kan stöta på inom elscooters!

Med 2000W elmotor och 60V (720Wh) batteripaket så finns det gott om kraft i alla lägen. Den borstlösa motorn har en högre verkningsgrad jämfört med “vanliga” elmotorer, vilket resulterar i längre räckvidd och mer kraft. I detta utförande har scootern grövre mönstring på däcken. Detta ger dig alltid bra grepp även om du kör på annat än asfaltsvägar, som t.ex. grus eller gräs.

Nitrox 2000W är ett riktigt monster bland elscooters, med en råstark 2000W 60V borstlös elmotor. Det här är vår första elscooter som drivs av ett 60V batteripaket, med hela 720Wh i kapacitet! Det stora batteripaketet ger bra med kraft till motorn, samtidigt som räckvidden blir längre än tidigare vid ekonomikörning. Förutom riktigt bra fartresurser har motorn grym ork samt tål högre belastning än standardmotorer. Våra 2000W-scooters kommer med en snygg ståplatta i trä med svart grepptejp.

Toppfarten på detta vrålåk har uppmätts till över 50 km/h (varierar beroende på förarvikt etc.), och det med en acceleration som heter duga! Även om den skyhöga toppfarten kanske inte alltid är fullt nödvändig för gemene användare så är råkraften hos motorn mycket uppskattad när du kommer till branta motlut. Räckvidden är upp till 30 km/laddning under goda förhållanden samt ekonomisk körstil, därefter laddas batterierna upp på ca: 6-8 timmar. Om du inte behöver full motorstyrka finns en EcoDrive-knapp på styret för att växla motorstyrkan till ca: 1000W, vilket genererar längre räckvidd.

 

*OBS: För att få framföra en elscooter på allmän väg får motorstyrkan vara max 250W och toppfarten högst 20 km/h. Eftersom denna elscooter har prestanda som överstiger detta så skall denna elscooter endast framföras på inhägnat område. 

Få det bästa priset här

Specifikationer

Namn

NITROX 2000W 60V Borstlös Dirt

Engine

2000 W

Battery capacity

720 Wh (60 V 12 Ah)

Laddningstid

6-8 Timmar

Topphastighet

Upp till 50km/h

Vikt

46 kg

Maxvikt

120 kg

Däcktyp

Luftfyllda

Mått

65 x 125 x 117 cm

Mått hopfälld

31 x 115 x 50 cm

Hjulstorlek

10″

Hopfällbar

Ja

Mi Electric Scooter 3 Specifikationer

Liknande Produkter

Liknande produkter som NITROX 2000W 60V Borstlös Dirt

Trender kommer och går, varje år kommer det ut nya lansering av elscooters för alla åldrer och i olika modeller. Vi granskar, testar och recenserar dessa i takt med att de kommer ut, och givetvis så tar vi på Electric Scooters reda på vilka våra kunder tycker bäst om, och vilka som säljer bäst där ute på marknaden!Här kan du se några av de mest populära Elscooters just nu! Ta gärna och kika hur de ställer sig mot andra Elscooters i samma klass i våra Bäst i Test listor!

NITROX 2000W 60V Borstlös Dirt Frågor och Svar

Vad är NITROX 2000W 60V Borstlös Dirt elektrisk skoter känd för?

NITROX 2000W 60V Borstlös Dirt elcykel är känd för sin exceptionella prestanda, snygg design och imponerande sortiment. Det är ett populärt val bland pendlare och urbana ryttare på grund av dess avancerade funktioner och bekvämlighet.

Vad är den maximala hastigheten för NITROX 2000W 60V Borstlös Dirt elcykel?

NITROX 2000W 60V Borstlös Dirt elektrisk skoter kan nå en maximal hastighet på upp till 50 km/h, vilket gör den lämplig för att navigera genom stadens gator och förorter.

Är NITROX 2000W 60V Borstlös Dirt scooter vikbar för enkel förvaring och transport?

Ja, NITROX 2000W 60V Borstlös Dirt scooter har en vikbar design som gör det bekvämt att lagra och transportera. Dess kompakta form vid vikning säkerställer att den lätt kan passa i trånga utrymmen eller transporteras med kollektivtrafik.

Vilken typ av motor använder NITROX 2000W 60V Borstlös Dirt elcykel?

NITROX 2000W 60V Borstlös Dirt elektrisk skoter är utrustad med 2000 W Borstlös Dirt motor som ger en smidig och lyhörd ridupplevelse, oavsett om du accelererar eller kryssning.

Vilken typ av däck kommer NITROX 2000W 60V Borstlös Dirt scooter med?

NITROX 2000W 60V Borstlös Dirt elektriska skoter är vanligtvis utrustad med 10″ däck.

Har NITROX 2000W 60V Borstlös Dirt scooter inbyggda lampor för nattkörning?

Ja

Att tänka på innan du köper en elscooter

Letar du efter en pålitlig, säker och effektiv elscooter för att glida genom staden eller snabbt ta dig till jobbet? Det finns mycket att överväga, från räckvidd och hastighet till säkerhetsfunktioner och pris. NITROX 2000W 60V Borstlös Dirt kan vara svaret på dina behov – en modern elscooter som kombinerar kraftfull prestanda med enastående säkerhet och användarvänlighet. I vår guide nedan listar vi de viktigaste faktorerna att ha i åtanke när du väljer din perfekta elscooter, och visar hur NITROX 2000W 60V Borstlös Dirt skiner som ett exemplariskt val. Låt oss hjälpa dig att göra ett informerat och klokt köp som passar just ditt liv och dina behov!

 1. Maxhastighet:

  • Överväg vilken hastighet som passar dina behov.
  • NITROX 2000W 60V Borstlös Dirt har en maxhastighet på 50 km/h, vilket är lagligt och säkert för stadsförhållanden.
 2. Vikt och Portabilitet:

  • Om du behöver bära scootern, kolla vikten och hur lätt den är att fälla ihop.
  • NITROX 2000W 60V Borstlös Dirt väger endast 46 kg och är enkelt hopfällbar, vilket underlättar transport och förvaring.
 3. Batteriets Livslängd och Laddningstid:

  • Kontrollera hur lång tid det tar att ladda batteriet och dess livslängd.
  • NITROX 2000W 60V Borstlös Dirt laddas fullt på cirka 6-8 timmar och har ett Intelligent Battery Management System för att maximera batteriets livslängd.
 4. Säkerhetsfunktioner:

  • Kolla efter belysning, reflexer och effektiva bromsar.
  • NITROX 2000W 60V Borstlös Dirt har fram- och bakljus, omfattande reflexer och ett effektivt bromssystem för ökad säkerhet.
 5. Maximal Bärkapacitet:

  • Kontrollera maxvikten som scootern kan hantera.
  • NITROX 2000W 60V Borstlös Dirt har en maximal lastkapacitet på 120 kg, vilket är tillräckligt för de flesta vuxna användare.
 6. Garanti och Kundservice:

  • Kontrollera vilken garanti som erbjuds och hur bra tillverkarens kundservice är.
  • NITROX 2000W 60V Borstlös Dirt kommer med en ettårig garanti, med sex månader på batteriet, vilket ger dig trygghet efter köpet.
 7. Pris och Värde:

  • Jämför pris och funktioner för att se om du får valuta för pengarna.
  • NITROX 2000W 60V Borstlös Dirt erbjuder en rad högpresterande funktioner till ett konkurrenskraftigt pris, vilket gör den till ett prisvärt val för många användare.