NITROX 120W black

NITROX 120W

Häftig design!

Rabatter finns, se nedan!

  • Häftig design
  • Fungerar som både leksak och transportmedel
  • Hopfällbar och lätthanterlig
Få det bästa priset här

Produktbeskrivning

Riktigt snygg och slimmad 120W elsparkcykel i en ny fräck design. Med den 120W starka elmotorn kör du om kompisarnas sparkcyklar utan att ens behöva sparka!

Detta är vårt senaste tillskott i 120W-familjen med ny fräsch design och extra mycket scooter för pengarna!

Med denna elscooter tar du dig snabbt och smidigt från A till B utan att ens behöva sparka. Scootern är mycket underhållande både som leksak och transportmedel. När du åkt klart kan du antingen parkera med det lilla fotstödet eller vika ihop den och bära med under armen. Med den smarta hopfällningsmekanismen viks elscootern i en handvändning och utan att du behöver använda verktyg.

Elscooterns motor drivs av två kraftfulla 12V blyaccumulatorer om 4,5 Ah/st. Dessa har seriekopplats för att uppnå 24V driftspänning. Batterierna är laddningsbara och återladdas på ca 3-6 timmar med medföljande laddare. En laddning kostar inte mer än ca: 10 öre i el så elscootern är både ekonomisk och miljövänlig att köra! Denna modell är dessutom utrustad med en automatsäkring, så skulle motorn bli överbelastad är det bara att trycka tillbaka säkringsknappen istället för att byta.

120W är i första hand avsedd för den yngre publiken (upp till 65 kg), men kan användas av vuxna på plana hårda underlag om man hjälper till att sparka ifrån vid startögonblicket.

Få det bästa priset här

Specifikationer

Namn

NITROX 120W

Motor

120 W

Batterikapacitet

108 Wh (24 V 4,5 Ah)

Laddningstid

3-6 Timmar

Topphastighet

Upp till 12-15km/h

Räckvidd

7-10 km/laddning

Vikt

9.5kg

Maxvikt

65 kg

Däcktyp

Solida

Hopfällbar

Ja

Mi Electric Scooter 3 Specifikationer

Liknande Produkter

Liknande produkter som NITROX 120W

Trender kommer och går, varje år kommer det ut nya lansering av elscooters för alla åldrer och i olika modeller. Vi granskar, testar och recenserar dessa i takt med att de kommer ut, och givetvis så tar vi på Electric Scooters reda på vilka våra kunder tycker bäst om, och vilka som säljer bäst där ute på marknaden!Här kan du se några av de mest populära Elscooters just nu! Ta gärna och kika hur de ställer sig mot andra Elscooters i samma klass i våra Bäst i Test listor!

NITROX 120W Frågor och Svar

Vad är NITROX 120W elektrisk skoter känd för?

NITROX 120W elcykel är känd för sin exceptionella prestanda, snygg design och imponerande sortiment. Det är ett populärt val bland pendlare och urbana ryttare på grund av dess avancerade funktioner och bekvämlighet.

Vad är den maximala hastigheten för NITROX 120W elcykel?

NITROX 120W elektrisk skoter kan nå en maximal hastighet på upp till 10-15 km/h, vilket gör den lämplig för att navigera genom stadens gator och förorter.

Är NITROX 120W scooter vikbar för enkel förvaring och transport?

Ja, NITROX 120W scooter har en vikbar design som gör det bekvämt att lagra och transportera. Dess kompakta form vid vikning säkerställer att den lätt kan passa i trånga utrymmen eller transporteras med kollektivtrafik.

Vilken typ av motor använder NITROX 120W elcykel?

NITROX 120W elektrisk skoter är utrustad med 120 W motor som ger en smidig och lyhörd ridupplevelse, oavsett om du accelererar eller kryssning.

Att tänka på innan du köper en Nitrox H10

Nitrox H10 framstår som ett innovativt och effektivt val för den som söker en modern och smidig elsparkcykel. Denna modell kombinerar en snygg design med praktisk funktionalitet, vilket gör den till en attraktiv option för både transport och nöje.

Innan du köper en Nitrox H10, överväg följande punkter:

  1. Design och Stil: Nitrox H10 utmärker sig med sin fräscha och moderna design. Dess slimmade profil gör den inte bara tilltalande att se på, men även praktisk i daglig användning.

  2. Motorstyrka och Prestanda: Med en 250W stark motor är Nitrox H10 kraftfull nog att hantera vardagens transporter smidigt. Detta gör den till ett utmärkt val för att snabbt och effektivt ta sig från punkt A till B.

  3. Underhåll och Batteri: Nitrox H10 är utrustad med pålitliga och laddningsbara batterier som garanterar en god driftstid. Underhållet är minimalt, vilket gör scootern till ett bekymmersfritt alternativ.

  4. Hopfällbarhet och Portabilitet: Den smarta hopfällningsmekanismen gör det enkelt att fälla ihop och bära med sig scootern. Detta är en stor fördel om du behöver förvara scootern i trånga utrymmen eller ta den med i offentlig transport.

  5. Ekonomi och Miljöaspekt: Med sin energieffektiva drift och ekonomiska laddningskostnader är Nitrox H10 ett miljövänligt och kostnadseffektivt transportalternativ.

  6. Lämplighet för Användaren: Även om Nitrox H10 är designad för en bred användargrupp, är det viktigt att överväga om dess specifikationer passar dina personliga behov och förväntningar.

Att välja en Nitrox H10 innebär att investera i en stilfull, praktisk och pålitlig elsparkcykel som förenklar vardagen och bidrar till en roligare och mer effektiv transportupplevelse.