Lättare att beställa reservdelar till Kugoo elscootrar!

Get The Help You Need!

Contact Us

Vi har gjort det möjligt att beställa reservdelar till Kugoos elscooter och reservdelar till elscootrar! Det enda du gör är att du klickar här. Där så kommer du att kunna skicka ett mail till oss och så kan vi enklare hjälpa dig. Vi rekommederar att ni går in där och inte endast kontaktar oss här. Vem vill inte ha det lättare att beställa reservdelar till elscootrar.

Vem kan köpa reservdelar till elscootrar?

Vem som helst! Det enda är att du måste uppge ordernummer om du har köpt ifrån oss. Annars är det bara att skriva att du har köpt någon annanstans. Vi kommer hjälpa dig i vilket sätt som helst 🙂

Måste jag betala?

Beroende på vad du har gjort och hur länge du har haft den så kommer vi att antingen låta kunden betala eller så står vi för det. Självklart så kommer vi att förklara varför vi väljer det ena och så vidare. Dessutom om du köper en reservdel så kommer inte vi ta ut någon vinst på det utan vi kommer endast gå plus minus noll! Glöm inte att följa oss på Instagram!

Trending Products

Trending Products

Trender kommer och går, varje år kommer det ut nya lansering av elscooters för alla åldrer och i olika modeller. Vi granskar, testar och recenserar dessa i takt med att de kommer ut, och givetvis så tar vi på Electric Scooters reda på vilka våra kunder tycker bäst om, och vilka som säljer bäst där ute på marknaden!Här kan du se några av de mest populära Elscooters just nu! Ta gärna och kika hur de ställer sig mot andra Elscooters i samma klass i våra Bäst i Test listor!