Kugoo Kirin Mini

Get The Help You Need!

Contact Us

Just nu så har Kugoo Kirin Mini en rea! Det är en stor rea.

Hur länge gäller den?

Så länge lagret räcker kortsagt! Här under kommer lite information om just Kugoo Kirin Mini. Det är sammanfattningsvis en bra scooter för de yngre då kraften i motorn inte alls är lika stor som de andra scootrarna!

Kugoo Kirin Mini är en ny scooter som kommer att revolutionera våra scootrar på hemsidan.


5,5 tums däck
 –  Vilket ger bättre stötdämpning och säkerhet, som gör att resan blir mer bekvämt.


6Ah litiumbatteri
 – Utrustad med litiumbatterier som gör det möjligt att köra 15 km i en laddning.


Motoreffekt: 
150W – Med en 15oW motor så kommer din scooter att glida säkert fram. Det är motorn som gör det möjligt för scootern att köra i hastigheter upp till 25 km/h!


LCD-skärm
 – Därför att en LCD skärm bidrar till en väl upplysta skärm som låter dig övervaka hastighet, körd sträcka, batteritid och restid.


Två Hastighetslägen –
 Scootern har två hastighetslägen gör att du kan styra hastigheten enligt olika vägunderlag. Det gör att körningen blir bekvämare och säkare.


Max hastighet: 
25 km/h – Med hjälp av en 15oW gör det att scootern också kan åka snabbt!


Laddtiden: 
2-4 timmar – Snabbaste laddningen av alla scootrar!


Bromssträcka: 
4-6 m – Skivbromsen gör det möjligt att bromsa väldigt snabbt. Det är vår scooter som har kortast bromssträcka!


Max distans: 
15 km – Du kommer komma långt på en laddning!

Kugoo Kirin Mini främst till för barn och ungdomar. Varför? Jo för att scootern är endast 99 cm i höjd. Sedan lika snabbt som en vanligt scooter och väger endast 8,78 kg. Men med hjälp av litiumbatteriet så har den en bra räckvidd. Laddnignstiden har förbättrats markant och det tar knappt 3 timmar att ladda scootern. Vi på Electric Scooters är väldigt nöjda på att vara de första i Sverige att få tillgång till att sälja den här scootern. Nu kommer lite information angående den.

Om du har några frågor om våra scootrar eller just denna scooter är det bara att kontakta oss. Du kan också kontakta oss via Instagram. Om du vill veta mer om oss är det bara att klicka här.

Trending Products

Trending Products

Trender kommer och går, varje år kommer det ut nya lansering av elscooters för alla åldrer och i olika modeller. Vi granskar, testar och recenserar dessa i takt med att de kommer ut, och givetvis så tar vi på Electric Scooters reda på vilka våra kunder tycker bäst om, och vilka som säljer bäst där ute på marknaden!Här kan du se några av de mest populära Elscooters just nu! Ta gärna och kika hur de ställer sig mot andra Elscooters i samma klass i våra Bäst i Test listor!