Kugoo Kirin M4 och M4 Pro

Get The Help You Need!

Contact Us

Våra bästsäljare 2021 har varit Kugoo Kirin M4 och Kugoo Kirin M4 Pro. Varför? Jo för att just de två elscootrarna är de bästa elscootrarna för priset. Idag tänkte vi på Electric Scooters förklara varför just Kirin M4 och M4 Pro är så prisvärda!

Kugoo Kirin M4 Pro Electric Scooters

Kugoo Kirin M4

En scooter som klarar allt. Det är en perfekt blandning av prisvärd och det du får ut av den. Den klarar längre sträckor upp till 45 km vilket är långt för en elscooter. Samtidigt som den kan köra i hastigheter upp till 45 km/h. Det är ruskigt snabbt för en elscooter! Just nu har vi den även på rea så går för 5999kr. Om du beställer den idag så ingår gratis hemleverans med PostNord och du betalar säkert via Klarna. Om du har några frågor om den här scootern så får du gärna kontakta oss!

Kugoo Kirin M4 Pro Kugoo Sverige Electric Scooters

Kugoo Kirin M4 Pro

En storebror till Kugoo Kirin M4 helt enkelt. Den stora skillanden mellan dessa två är räckvidden. Kugoo Kirin M4 Pro klarar sträckor upp emot 55-65 km. Det är imponerande för en scooter i denna prisklass. Samtidigt som den även kan köra i hastigheter upp till 45 km/h. Starkare batteri är också något du får på köpet när du köper denna scooter. Just nu så kostar den 6899kr och som Kirin M4 så får du gratis hemleverans med PostNord

Sammanfattning

Det är två helt klart bra elscootrar. De passar dig som ska göra ärenden eller pendla och vill ha det lilla extra. Att kunna köra lite snabbare och lite längre. Kunna klara brantare backar. Så det är helt enkelt inte konstigt att dessa två scootrar är våra bästsäljare. De har allt och lite till.

Som sagt om du har någon fråga är det bara att kontakta oss. Antingen via mail eller via chatt. Chatten hittar du nere i högra hörnet där vi oftast är online hela tiden. Men annars är det bara att skicka iväg ett meddelande så svarar vi så snabbt som möjligt.

Glöm inte att kolla in vår nya elscooter, Kugoo Kirin X1.

Följ våra sociala medier, instagram och facebook.

Trending Products

Trending Products

Trender kommer och går, varje år kommer det ut nya lansering av elscooters för alla åldrer och i olika modeller. Vi granskar, testar och recenserar dessa i takt med att de kommer ut, och givetvis så tar vi på Electric Scooters reda på vilka våra kunder tycker bäst om, och vilka som säljer bäst där ute på marknaden!Här kan du se några av de mest populära Elscooters just nu! Ta gärna och kika hur de ställer sig mot andra Elscooters i samma klass i våra Bäst i Test listor!