Kugoo Elscootrar Sverige

Get The Help You Need!

Contact Us

Vi på Electric Scooters säljer Kugoo elscootrar i Sverige. Vi är de enda i Sverige som är officiella återförsäljare av Kugoo elscootrar. Det är därför vi kan ha så bra priser på dessa elscootrar. Vi tänkte idag förklara lite om just Kugoos elscootrar och varför de är så bra.

Det är ingen nyhet att det finns elscootrar i Sverige. Det är inte heller någon nyhet att de är bra på många olika sätt. Det som dock är en nyhet att Kugoo elscootrar finns nu i Sverige. Du har tidigare kunnat beställa de på engelska hemsidor. Problemet med det är att det är dyrare priser och inte lika lätt helt enkelt. Det är just därför vi på Electric Scooters har blivit officiella återförsäljare av Kugoos elscootrar.

Marknaden är enorm för elscootrar men problemet med många elscootrar i Sverige är att de är dyra. Det är där Kugoo och Electric Scooters kommer in. Vi garanterar bra priser på elscootrar. Vi garanterar också bra kundsupport för de som har någon fråga. Du kan alltid ställa en fråga genom vår chatt eller på kontakta oss sidan.

Så vad är grejen med Kugoo elscootrar?

Själva designen är inte jätte stor skillnad. Prestandan är den samma för liknande modeller. Dock så erbjuder vi Kugoos mer exklusiva elscootrar som Kugoo G-Booster, Kugoo Kirin M4 och Kugoo G2-Pro. Dessa elscootrar är något utöver det vi svenskar är vana vid. De är kraftfulla, roliga och prisvärda. Du kommer längre och kan köra snabbare. Vad är det negativa? Ingenting helt enkelt.

När du köper en elscooter hos oss så får du hemleverans direkt till din dörr så du behöver inte hämta upp det.

Fördelar med att köpa en elscooter i Sverige?

Vi har en rad fördelar med elscootrar! Listan är oändlig nästan:)

  • En elscooter är enkel att underhålla. Den är byggd av rostfritt stål och klarar alla väderförhållanden.
  • Med tanke på att den är liten så kan den parkeras var som helst. Du kan även enkelt bära runt på den.
  • Elscootrar har väldigt lågt fotavtryck på jorden. Enligt en studie så bidrar en bil med ungefär 229 gram av växthusgaser per användare per kilometer. Medans en elscooter endast bidrar med 16 gram per kilometer. Det är en stor skillnad i längden!
  • Det är det bästa sättet att transportera sig på. Det går på ett batteri, så du behöver inte tanka bensin.

Om du vill läsa mer om vilka fördelar det finns så rekommenderar vi att du läser detta inlägg.

Vi har också klimatmål!

 

Vi på Electric Scooters vill göra Sverige så miljöanpassat som möjligt. Hur? Jo genom att minska antalen dieselbilar så kommer vi en lång väg mot ett grönare Sverige. Vad ska vi göra då? Det vi kan göra är att sälja elscootrar i Sverige till ett bra pris. Nu är det också viktigare än någonsin. Med en pandemi så hjälper elscootrar människor att inte åka i kollektivtrafiken. Att välja en elscooter är mycket smartare på alla sätt. Minska risken genom att inte vistas på bussen eller tunnelbanan.

Kom ihåg att du kan alltid kontakta oss om du har frågor. Följ gärna vår Facebook och Instagram för nyheter!

Trending Products

Trending Products

Trender kommer och går, varje år kommer det ut nya lansering av elscooters för alla åldrer och i olika modeller. Vi granskar, testar och recenserar dessa i takt med att de kommer ut, och givetvis så tar vi på Electric Scooters reda på vilka våra kunder tycker bäst om, och vilka som säljer bäst där ute på marknaden!Här kan du se några av de mest populära Elscooters just nu! Ta gärna och kika hur de ställer sig mot andra Elscooters i samma klass i våra Bäst i Test listor!