Kraftfulla elscootrar

Get The Help You Need!

Contact Us

Vad är Kugoo elscootrar proffs på? Göra kraftfulla elscootrar som klarar alla terränger och klimat! Ett stort problem som många kan få i Sverige med tanke på vårt väder och terräng. De vanliga elscootrar som säljs på dagens marknad är ofta för lätta, inte tillräckligt stort batteri och inte tillräckligt kraftfullt batteri.

Däremot så har Kugoos elscootrar något extra. Vi har elscootrar ifrån 150W till 2000W. Alltså elscootrar som klarar alla typer av terräng och lutning. Du kan hitta exakt den scooter du vill ha och som passar där du bor. Om du behöver någon som klarar längre distanser eller guppiga passager.

Ett tips innan du ska köpa en elscooter är att antingen läsa vår senaste guide som visar några tips på elscootrar. Klicka här för att komma dit. Annars kan du också kontakta oss för att få svar på mer exakta frågor. Vi svara mer än gärna på dina funderingar!

Glöm inte att följa oss på Instagram och Facebook.

Trending Products

Trending Products

Trender kommer och går, varje år kommer det ut nya lansering av elscooters för alla åldrer och i olika modeller. Vi granskar, testar och recenserar dessa i takt med att de kommer ut, och givetvis så tar vi på Electric Scooters reda på vilka våra kunder tycker bäst om, och vilka som säljer bäst där ute på marknaden!Här kan du se några av de mest populära Elscooters just nu! Ta gärna och kika hur de ställer sig mot andra Elscooters i samma klass i våra Bäst i Test listor!