Köp en elscooter, få rabatt på nästa!

Get The Help You Need!

Contact Us

Köp en elscooter få rabatt på nästa. Det betyder alltså att du kan nu köpa en elscooter för ordinarie pris. Efter det så kan du kontakta oss för att få en rabattkod.

Efter det är det bara att ge den till någon i din familj eller till någon kompis. Du väljer helt själv. Beroende på vad den personen vill köpa för elscooter så varierar rabatten. Till exempel så Kugoo Kirin M4 har en rabatt på 20% medans en Kugoo G-Booster endast har 10%. Så du får kontakta oss för att få den kompletta prislistan över vilken rabatt som gäller just din elscooter.

Notera också att vi kommer att göra en bakgrundskontroll på alla som köper en elscooter och använder din kod. Det är för att förhindra fusk. Vi kan ta ett exempel. Person nr 1 köper en Kugoo ES2 för ordinarie pris. Person nr 2 får en rabattkod av person nr 1. Det är en nära kompis till person nr 1. Han får därför Kugoo ES2 för 15% rabatt. Medans person nr 2 genomför köpet så lämnar person nr 1 tillbaka sin elscooter.

Det kommer vi inte alls acceptera och kommer då avbryta köper för person nr 2. Genom att använda en sådan rabattkod så accpeterar du automatiskt dessa regler. Därför kommer det även att ta lite längre tid för en scooter att skickas osv.

Sprid detta med era kompisar eller någon i familjen och handla på! Följ oss på Instagram och Facebook.

Trending Products

Trending Products

Trender kommer och går, varje år kommer det ut nya lansering av elscooters för alla åldrer och i olika modeller. Vi granskar, testar och recenserar dessa i takt med att de kommer ut, och givetvis så tar vi på Electric Scooters reda på vilka våra kunder tycker bäst om, och vilka som säljer bäst där ute på marknaden!Här kan du se några av de mest populära Elscooters just nu! Ta gärna och kika hur de ställer sig mot andra Elscooters i samma klass i våra Bäst i Test listor!