KAABO Mantis 10 Pro

KAABO

KAABO Mantis 10 PRO

Testvinnare ESG 2021

Rabatter finns, se nedan!

 • Snabb acceleration och kort bromssträcka
 • Kraftfull 3600 w motor (maximal nominell effekt)
 • Klättringsförmåga på 35 %
Få det bästa priset här

Produktbeskrivning

§ Vi vill påminna dig om att för små elfordon utan pedaler är maxhastigheten 20 km/h och den maximala nominella effekten 250 W när de används på allmänna vägar. Kom ihåg skydd vid körning.

 

Bäst i test bland över 60 elsparkcyklar

Denna modell utsågs till bäst i test 2021 i ESG: s stora test av över 60 elsparkcyklar. Modellen omtalas som “Bomb Proof Build and Quick Like a Rocket”, dessutom betonas den fantastiska körkomforten:

“Den är inte bara snabb, dess stora pneumatiska däck och kvalitetsfjädring håller elsparkcykeln fast på vägen och tillåter precisionskörning.”

 

Elsparkcykel med unik körupplevelse

Mantis 10 PRO från världsberömda Kaabo ligger i framkant av elsparkcyklar. Här får du utmärkt prestanda på broms- och accelerationstester, robust byggkvalitet, pålitliga dämpare och stora luftfyllda däck. Kraftpaketet Mantis 10 PRO garanterar dig en unik och spännande körupplevelse.

 

Fantastiska klätteregenskaper

Utrustad med två 60 V 1000 W-motorer, som ger totalt 3600 W nominell effekt. I accelerationstester mätte vi 0 – 25 km/h på 2 sekunder och 0 – 50 km/h på 5,9 sekunder. Elsparkcykeln har också tuffa klätteregenskaper; Mantis Pro klarar klättring på över 35 %.

 

Säkert hydrauliskt bromssystem

Mantis 10 levereras med antingen semi eller fullhydrauliska skivbromsar beroende på modell. Vid bromstestet med 25 km/h var bromssträckan bara 3,1 meter, vilket är utmärkande. Kombinationen av spjällsystem i världsklass och stora luftfyllda däck, gör att du teamar perfekt med marken. Ramen är konstruerad i ett enda stycke, vilket ger en sömlös konstruktion.

 

Robust fällmekanism

Fällmekanismen består av två snabbkopplingar. Styret kan hakas fast vid ståplattan och fungera som ett bärhandtag. Det finns inga andra liknande modeller på marknaden med denna funktion, till en så låg vikt.

 

Skillnaderna mellan PRO och PRO+

Kaabo Mantis 10 säljs i två varianter: PRO med 18,2 Ah batteri och PRO+ med 24,5 Ah batteri och Minimotor-komponenter. Kontroller och displayer från Minimotors är de bästa på marknaden. Minimotorstyrenheten ger ännu starkare acceleration och klättringsförmåga. Minimotor-displayen har ett flertal praktiska funktioner, är av hög kvalitet och mycket användarvänlig.

Om du letar efter en high-end elsparkcykel är Mantis PRO verkligen en säker vinnare.

 

OBS! Före första användning

 • Kontrollera lufttrycket. Fyll luft vid behov (rekommenderat 2.8 – 3.4bar)
 • Ta en säkerhetskontroll av produkten; Likt som med alla transportmedel behöver också den här produkten underhåll. Detta innefattar kontroll och eventuellt åtdragning av skruvar i vikmekanismen och bromsarna. Före första användning måste alla bultar, muttrar och skruvar kontrolleras
 • Vi rekommenderar att du använder hjälm

Att fylla luft görs enkelt med hjälp av exempelvis en cykelpump eller kompressor på en bensinstation etc. Högre lufttryck bidrar till bättre körkomfort, acceleration, klättringsförmåga och räckvidd. Men viktigast av allt – det minskar risken för punkteringar drastiskt. Rekommenderat lufttryck är 2,8 – 3,4 bar. Fyll luft i däcken efter att den tagits ut av originalförpackningen, görs inte detta kommer man punktera däcken likt som med en cykel.

Kom ihåg att ta hand om ditt elfordon. Elscparkcyklar och elcyklar kräver regelbunden underhåll och skötsel för att fungera optimalt. Kika gärna här för tips kring underhåll.

OBS! Vi rekommenderar inte att använda produkten under kraftigt regn eller förvara produkten i fuktiga miljöer.

 

Nominell effekt vs. toppeffekt

Det kan vara bra att ha koll på skillnaden mellan nominell kontinuerlig effekt och toppeffekt. Dessa begrepp skiljer sig mycket åt. Följ gärna länken för mer information om du vill veta mer.

Få det bästa priset här

Specifikationer

Namn

KAABO Mantis 10 PRO

Vikt

30 kg

Topphastighet

Upp till 60 km/h

Optimal räckvidd

80 km

Klättringsförmåga

35%

Material

T6061 Aviation Grade Aluminum+one-piece forging

Farthållarläge

Tillgängliga

Maxvikt

125 kg

Variant Storlek:

1270 x 560 x 1230 mm

Storlek hopfälld:

1270 x 560 x 480 mm

Storlek Paket

1295 x 281 x 568 mm

Däck

10″ x 2.5″

Stråklastare

Powerful white LED light at the front and red LED light at the rear

Bluetooth

Ja

Batteri

LG 60V 18,2 Ah – 1092Wh

Laddningstid

8,5 Timmar

Mi Electric Scooter 3 Specifikationer

Liknande Produkter

Liknande produkter som KAABO Mantis 10 PRO

Trender kommer och går, varje år kommer det ut nya lansering av elscooters för alla åldrer och i olika modeller. Vi granskar, testar och recenserar dessa i takt med att de kommer ut, och givetvis så tar vi på Electric Scooters reda på vilka våra kunder tycker bäst om, och vilka som säljer bäst där ute på marknaden!Här kan du se några av de mest populära Elscooters just nu! Ta gärna och kika hur de ställer sig mot andra Elscooters i samma klass i våra Bäst i Test listor!

KAABO Mantis 10 PRO Frågor och Svar

Vad är KAABO Mantis 10 PRO elektrisk skoter känd för?

KAABO Mantis 10 PRO elcykel är känd för sin exceptionella prestanda, snygg design och imponerande sortiment. Det är ett populärt val bland pendlare och urbana ryttare på grund av dess avancerade funktioner och bekvämlighet.

Vad är den maximala hastigheten för KAABO Mantis 10 PRO elcykel?

KAABO Mantis 10 PRO elektrisk skoter kan nå en maximal hastighet på upp till 60hm/h, vilket gör den lämplig för att navigera genom stadens gator och förorter.

Är KAABO Mantis 10 PRO scooter vikbar för enkel förvaring och transport?

Ja, KAABO Mantis 10 PRO scooter har en vikbar design som gör det bekvämt att lagra och transportera. Dess kompakta form vid vikning säkerställer att den lätt kan passa i trånga utrymmen eller transporteras med kollektivtrafik.

Vilken typ av motor använder KAABO Mantis 10 PRO elcykel?

KAABO Mantis 10 PRO elskoter är utrustad med 3400W max! 2000W nominell motoreffekt, 2x1000W DC borstlös motor som ger en smidig och lyhörd körupplevelse, oavsett om du accelererar eller cruisar.

Finns det olika ridlägen tillgängliga på KAABO Mantis 10 PRO scooter?

Ja, KAABO Mantis 10 PRO scooter erbjuder vanligtvis flera ridlägen.

Vilken typ av däck kommer KAABO Mantis 10 PRO scooter med?

KAABO Mantis 10 PRO elektriska skoter är vanligtvis utrustad med 10″ x 2.5 ” däck.

Har KAABO Mantis 10 PRO scooter inbyggda lampor för nattkörning?

Ja

Att tänka på innan du köper en elscooter

Letar du efter en pålitlig, säker och effektiv elscooter för att glida genom staden eller snabbt ta dig till jobbet? Det finns mycket att överväga, från räckvidd och hastighet till säkerhetsfunktioner och pris. KAABO Mantis 10 PRO kan vara svaret på dina behov – en modern elscooter som kombinerar kraftfull prestanda med enastående säkerhet och användarvänlighet. I vår guide nedan listar vi de viktigaste faktorerna att ha i åtanke när du väljer din perfekta elscooter, och visar hur KAABO Mantis 10 PRO skiner som ett exemplariskt val. Låt oss hjälpa dig att göra ett informerat och klokt köp som passar just ditt liv och dina behov!

 1. Räckvidd:

  • Kontrollera hur långt elscootern kan köras på en laddning.
  • KAABO Mantis 10 PRO har en räckvidd på upp till 80 km, vilket gör den exceptionell än andra elektriska skotrar.
 2. Maxhastighet:

  • Överväg vilken hastighet som passar dina behov.
  • KAABO Mantis 10 PRO har en maxhastighet på 60 km/h, vilket inte är lagligt men du kan hantera hastigheten med olika lägen.
 3. Vikt och Portabilitet:

  • Om du behöver bära scootern, kolla vikten och hur lätt den är att fälla ihop.
  • KAABO Mantis 10 PRO väger endast 30 kg och är enkelt hopfällbar, vilket underlättar transport och förvaring.
 4. Batteriets Livslängd och Laddningstid:

  • Kontrollera hur lång tid det tar att ladda batteriet och dess livslängd.
  • KAABO Mantis 10 PRO laddas fullt på cirka 8,5 timmar och har ett Intelligent Battery Management System för att maximera batteriets livslängd.
 5. Säkerhetsfunktioner:

  • Kolla efter belysning, reflexer och effektiva bromsar.
  • KAABO Mantis 10 PRO har fram- och bakljus, omfattande reflexer och ett effektivt bromssystem för ökad säkerhet.
 6. Material och Byggkvalitet:

  • Se till att elscootern är gjord av hållbara och högkvalitativa material.
  • KAABO Mantis 10 PRO har en ram gjord av höghållfast T6061 Aviation Grade Aluminum+one-piece forging, vilket garanterar hållbarhet och stabilitet.
 7. Maximal Bärkapacitet:

  • Kontrollera maxvikten som scootern kan hantera.
  • KAABO Mantis 10 PRO har en maximal lastkapacitet på 125 kg, vilket är mer än tillräckligt.
 8. Garanti och Kundservice:

  • Kontrollera vilken garanti som erbjuds och hur bra tillverkarens kundservice är.
  • KAABO Mantis 10 PRO kommer med en ettårig garanti, med sex månader på batteriet, vilket ger dig trygghet efter köpet.
 9. Pris och Värde:

  • Jämför pris och funktioner för att se om du får valuta för pengarna.
  • KAABO Mantis 10 PRO erbjuder en rad högpresterande funktioner till ett konkurrenskraftigt pris, vilket gör den till ett prisvärt val för många användare.