Hur väljer man Electric Scooter i Sverige?

Get The Help You Need!

Contact Us

Att välja en Electric Scooter i Sverige kan ibland vara svårt och det är mycket man måste tänka på. Vi på Electric Scooters tänker därför idag hjälpa dig att välja en electric scooter. I Sverige så fungerar elscootrar väldigt bra med tanke på att cykelvägar finns i de flesta städer i Sverige. Det gör att marknaden för elscootrar ökar och att konkurrensen blir större. Det gör i sin tur att priserna för Electric Scooter i Sverige kommer att gå ner.

Vi tipsar på elscootrar som har lång räckvidd hellre än att den går snabbt. Det är oftast viktigare då många pendlar och inte vill ladda den hela tiden. Därför rekommenderar vi HI-FLYING H10E och tex Kugoo M2 Pro som båda går i 25 km/h men har en längre räckvidd.

Hur tänker vi kring lagar om elscootrar?

Jo vi tycker att det är superviktigt att alla följer lagarna. Elscooter lagarna i Sverige är fortfarande lite luddiga men vi hjälper er gärna att följa de. Genom att kontakta oss så kommer vi kunna hjälpa dig på bästa sätt och ge dig vår bild på det hela.

Genom att välja en elscooter så gör du ett aktivt val för klimatet och det ser vi positivt på. Du kommer hjälpa Sverige liksom hela världens koldioxidutsläpp.

Vi på Electric Scooters ser aktivt på klimatfrågan och hjälper er gärna välja en elscooter!

Electric Scooter

Elscootrar är en samlingsnamn för scootrar som går på el. Man behöver inte trampa för att den ska åka framåt och den är väldigt praktisk. Genom att du kan bära den vart du än är och den inte väger så mycket så kommer du kunna ta dig runt i stan enkelt. En electric scooter är praktisk, enkel och miljöeffektiv.

Följ oss på Instagram!

Trending Products

Trending Products

Trender kommer och går, varje år kommer det ut nya lansering av elscooters för alla åldrer och i olika modeller. Vi granskar, testar och recenserar dessa i takt med att de kommer ut, och givetvis så tar vi på Electric Scooters reda på vilka våra kunder tycker bäst om, och vilka som säljer bäst där ute på marknaden!Här kan du se några av de mest populära Elscooters just nu! Ta gärna och kika hur de ställer sig mot andra Elscooters i samma klass i våra Bäst i Test listor!