Gör er redo för Black Friday 2020!

Get The Help You Need!

Contact Us

Vi på Electric Scooters hoppas ni har shoppat loss under vår höstrea. Men inte handlat för mycket! För vet ni vilken härlig helg som inträffar den 27 september. Några dagar efter löning? Jo Black Friday eller som vi på Electric Scooters säger ”Scooter Friday”!

Massvis med erbjudanden kommer och vi kan inte säga allt just nu men vi säger bara. 2 för 1. Eller kanske inte för 1 men för 1.5 iallafall. Det kommer att vara super roligt och vi hopppas att ni kommer vara nöjda med årets Black Friday.

Black Friday 2020

Inte nog med att en elscooter är rolig att ha och väldigt praktisk osv. Klicka här för att läsa mer om varför du ska köpa en elscooter. Det är också en väldigt bra present, vi hade hoppats på årets julklapp men tror inte det kommer bli det tyvärr.

Men därför är Black Friday den perfekta helgen att köpa en eller två elscootrar till någon i din familj eller kompis.

Elscooter Sverige

Electric Scooters är de ända i Sverige som säljer Kugoo elscootrar. Vi är som sagt officiella återförsäljare. Därför så kommer elscooter Sverige att revolutioneras med bättre elscootrar till ett bättre pris. Det plus Black Friday 2020 så kommer du få en oemotståndligt köp! Elscootrar i Sverige är något som har kommit med en storm och vi på Electric Scooters är så glada över att få rida på den stormen.

Frågor om Elscootrar

Om du har några frågor om elscootrar i Sverige eller om Black Friday 2020 och vilka erbjudanden vi kommer ha så kontakta oss bara. Vi blir väldigt glada för att få svara på era frågor och funderingar!

Trending Products

Trending Products

Trender kommer och går, varje år kommer det ut nya lansering av elscooters för alla åldrer och i olika modeller. Vi granskar, testar och recenserar dessa i takt med att de kommer ut, och givetvis så tar vi på Electric Scooters reda på vilka våra kunder tycker bäst om, och vilka som säljer bäst där ute på marknaden!Här kan du se några av de mest populära Elscooters just nu! Ta gärna och kika hur de ställer sig mot andra Elscooters i samma klass i våra Bäst i Test listor!