Frågor om Elscootrar

Get The Help You Need!

Contact Us

Frågor om elscootrar har kommit upp nu på sistone. Det är just med tanke på att elscootrar håller på att bli populärare och populärare så tänkte vi på Electric Scooters sätta ihop vanliga frågor om just elscootrar. Denna sektion kommer vi också lägga till på vår ”Vanliga frågor”. Så kolla gärna in där efter så hittar ni alla de vanligaste frågorna som kan komma!

Den här är till för att ni ska förstå mer hur en elscooter fungerar och inte behöver fråga oss som arbetar här. Den är också till för att ni ska få en bättre förståelse om elscootrar och vilken man ska köpa.

  • Vad klassas som en elscooter?Enligt Transportstyrelsen så klassas en elscooter såhär: ”Elsparkcyklar kan klassificeras som en typ av cykel. Det stämmer om elsparkcykeln är konstruerad för en maxhastighet på 20 km/h med en motor på max 250 watt.”

Trending Products

Trending Products

Trender kommer och går, varje år kommer det ut nya lansering av elscooters för alla åldrer och i olika modeller. Vi granskar, testar och recenserar dessa i takt med att de kommer ut, och givetvis så tar vi på Electric Scooters reda på vilka våra kunder tycker bäst om, och vilka som säljer bäst där ute på marknaden!Här kan du se några av de mest populära Elscooters just nu! Ta gärna och kika hur de ställer sig mot andra Elscooters i samma klass i våra Bäst i Test listor!