Försäljning av elscootrar i Danmark

Get The Help You Need!

Contact Us

Vi har äntligen börjat med försäljning av elscootrar till Danmark. Det har varit ett projekt som vi länge har hållit på med och förberett oss för. Förhoppningsvis kommer det ge positiv respons! Vi förstår dock att flera frågeställningar kan ställas så vi tänkte ta upp de här.

 • Hur mycket kostar frakten?
  Frakten kommer att liksom Sverige vara gratis för ordrar över 3000kr. Det kommer erbjudas gratis hemleverans. Dock ett problem kan vara att man behöver kontakta Postnord om man vill ha paketet utkört!
 • Hur lång är leveranstiden?
  Leveranstiden är samma som för i Sverige. Det tar ungefär 1-6 arbetsdagar att få paketet. Ingen expressleverans finns.
 • Kommer ni översätta hela sidan?
  Ja och nej. Längst ner i högra hörnet så finns just nu en knapp som heter ”Translate”. Där kan man klicka och översätta till Danska och Engelska. Översättningen görs via Google Translate!
 • Gäller samma köpvillkor?
  Ja med tanke på att vårt företag är svenskt så innebär det att om du beställer till Danmark så gäller samma villkor. Garantin är även samma.
 • Kommer chatten att finnas tillgänglig på Danska?
  Tyvärr så kommer den inte det. Så vi rekommenderar att ni börjar att skriva på Engelska annars så kommer supporthandlägaren att försöka översätta. Det tar dock längre tid.
 • När man skriver mail till er, vilket språk ska man skriva på?
  Skriv helst på Svenska eller Engelska. Det med tanke på att det underlättar vårt jobb och gör att vi kan skriva tillbaka till er snabbare.

 

Om ni har några fler frågor så är det bara att kontakta oss! Följ oss på Instagram och Facebook.

Trending Products

Trending Products

Trender kommer och går, varje år kommer det ut nya lansering av elscooters för alla åldrer och i olika modeller. Vi granskar, testar och recenserar dessa i takt med att de kommer ut, och givetvis så tar vi på Electric Scooters reda på vilka våra kunder tycker bäst om, och vilka som säljer bäst där ute på marknaden!Här kan du se några av de mest populära Elscooters just nu! Ta gärna och kika hur de ställer sig mot andra Elscooters i samma klass i våra Bäst i Test listor!