Fördelar att köpa en elscooter

Get The Help You Need!

Contact Us

Fördelar att köpa en elscooter. Den största anledningen till att köpa elscooter i Sverige är att kostnaden per km är billigare än en motorcykel och en moped. De är väldigt energieffektiva för att vara ett transportmedel. Med en elscooter så kan du nå din destination enkelt.

Här är några fördelar med Elscooter i Sverige gentemot en vanlig cykel.

 • En elscooter är enkel att underhålla. Den är byggd av rostfritt stål och klarar alla väderförhållanden.
 • Med tanke på att den är liten så kan den parkeras var som helst. Du kan även enkelt bära runt på den.
 • En stor fördel är priset. En elscooter i Sverige kostar inte så mycket jämfört med en cykel.
 • Det är väldigt roligt att åka och den passar alla. Vi har även modeller endast för barn.
 • Vissa av våra elscootrar kan man också ta bort batteriet på. Man kanske vill det om det är ett barn som ska köra så behöver den endast sparka. När man blir äldre så kan man stoppa i batteriet igen.
 • Elscootrarna har en kraftfull motor, bra bromsar och stora däck som gör att det blir bekvämt att köra den.
 • En annan aspekt varför en elscooter är bra är att den är väldigt bekväm och tidseffektiv. Våra scheman är fullproppade med att ta sig fram och tillbaka från jobbet. Med tanke på köer som lätt bildas så tappar du massor av tid bara på att ta dig fram och tillbaka från jobbet. Med en elscooter så kommer du inte ha några problem med att ta en kortare väg. Du kan samtidigt välja att ta bussen eller tunnelbanan en dag.
 • Elscootrar har väldigt lågt fotavtryck på jorden. Enligt en studie så bidrar en bil med ungefär 229 gram av växthusgaser per användare per kilometer. Medans en elscooter endast bidrar med 16 gram per kilometer. Det är en stor skillnad i längden!
 • Du kan till och med bränna kalorier genom att köra en elscooter. En elscooter kan hjälpa dig att bränna ungefär 200 till 600 kalorier på en dag.
 • Elscootrar är också tillgängliga att hyra på flera elscooter affärer i Sverige. Om du inte använder en så ofta så kan det vara ett bättre alternativ. Kom bara ihåg att i slutändan så kommer en egen scooter att bli billigare.

Anledningar till att köpa en elscooter

Det finns anledningar till att köpa en elscooter som du kan läsa på innan. Dessa är:

 • Det är det bästa sättet att transportera sig på. Det går på ett batteri, så du behöver inte tanka bensin.
 • Elscootrarna är lätta och är portabla. Om något skulle gå sönder så är det enkelt att ta den till en elscooter affär i Sverige.
 • De är säkra att köra då de erbjuder handkontrollerad acceleration och en bakbroms. De flesta har också en baklampa.
 • Det är bekvämt att köra en elscooter. Kugoo Kirin M4 har till exempel en stol man kan sitta på. De flesta scootrarna är också långa så man kan stå bekvämt.
 • En elscooter skapar inget ljud och producerar ingen rök eller koldioxid. Elscootrar från Electric Scooters är miljövänliga.

Om du har några frågor om varför man ska köpa en elscooter så kan du kontakta oss. Du kan också läsa mer om oss. Även om du är intresserad av en elscooter så kan läsa om erbjudanden nu. Samt att du kan jämföra våra elscootrar.

Du kan också läsa mer om oss och följa våra sociala medier som Facebook och Instagram.

Vi på Electric Scooters tycker att en elscooter är det perfekta sättet att ta sig runt. Genom att åka till skolan och jobbet på en elscooter så bidrar du till miljön och social distansering. Köpa en elscooter!


Köpa en elscooter

 

Köpa en Elscooter Electric Scooters

Trending Products

Trending Products

Trender kommer och går, varje år kommer det ut nya lansering av elscooters för alla åldrer och i olika modeller. Vi granskar, testar och recenserar dessa i takt med att de kommer ut, och givetvis så tar vi på Electric Scooters reda på vilka våra kunder tycker bäst om, och vilka som säljer bäst där ute på marknaden!Här kan du se några av de mest populära Elscooters just nu! Ta gärna och kika hur de ställer sig mot andra Elscooters i samma klass i våra Bäst i Test listor!