Erbjudanden just nu

Get The Help You Need!

Contact Us

Just nu så har vi två erbjudanden på hemsidan! Det kommer alltid finnas något erbjudande och vi försöker vara så bra som möjligt på att skicka ut det till er!

  • Upp till 30% rea på majoriteten av scootrarna. Det gäller tills den 5/10 eller tills scootrarna tar slut i lager. Vi hoppas att alla får möjlighet att köpa en scooter men ta inget för givet. De kan ta slut!
  • Om du skapar ett konto hos oss på www.electricscooters.se/mitt-konto så får du en rabattkod på 10% vilket du kan kombinera med rean på scootrarna. På det sättet så kan du spara upp till 40% på scootrarna vilket är ett väldigt bra kap!

Om du skapar ett konto så kommer vi också att skicka ut först till er när ett nytt erbjudande gäller och ni kommer också få ta del av speciella erbjudande just för er!

Trending Products

Trending Products

Trender kommer och går, varje år kommer det ut nya lansering av elscooters för alla åldrer och i olika modeller. Vi granskar, testar och recenserar dessa i takt med att de kommer ut, och givetvis så tar vi på Electric Scooters reda på vilka våra kunder tycker bäst om, och vilka som säljer bäst där ute på marknaden!Här kan du se några av de mest populära Elscooters just nu! Ta gärna och kika hur de ställer sig mot andra Elscooters i samma klass i våra Bäst i Test listor!