Elscootrar och Covid-19

Get The Help You Need!

Contact Us

Just nu så har vi en pandemi som drabbar alla. Ingen vill ha den och alla vill att den ska gå över så snabbt som möjligt. Hur tänker vi angående det? Jo genom att social distansering är A och O i denna pandemi så hjälper faktiskt våra elscootrar. När du väljer att inte åka kollektivt och att ta elscootern istället så kommer det att bli en mindre på bussen eller tunnelbanan. Tänk om det är 100 st som väljer att ta elscootern istället. Då börjar det bli skillnad och vi på Electric Scooters vill verkligen hjälpa till att nå dessa mål.

Det är inte bara Covid-19 vi vill bekämpa utan det är också våra klimatmål. När du väljer att ta en elscooter så bidrar du också till att klimatet blir bättre. Elscootrar släpper inte alls ut lika mycket växthusgaser som en bil gör. Det som elscootrar släpper ut är när den produceras och det gör även bilar. Vi tror att om vi kan hjälpa Sverige med elscootrar så kommer det hjälpa många.

Hur når vi dessa mål?

Att nå målen är något vi verkligen vill och det är vårt högsta mål. Genom att erbjuda scootrar i Sverige till ett superpris så kommer vi att göra det lättare för folk att köpa de. Det är ett perfekt tillfälle nu då vi har rea på alla Kugoo scootrar. Hjälp dig själv och dina nära och kära genom att ta elscootern till jobbet eller till skolan. Vi vill att Covid-19 ska gå över och att klimatet ska vara detsamma.

Följ oss på Instagram för att få tillgång till bra erbjudanden. Kontakta oss om du har några frågor!

Trending Products

Trending Products

Trender kommer och går, varje år kommer det ut nya lansering av elscooters för alla åldrer och i olika modeller. Vi granskar, testar och recenserar dessa i takt med att de kommer ut, och givetvis så tar vi på Electric Scooters reda på vilka våra kunder tycker bäst om, och vilka som säljer bäst där ute på marknaden!Här kan du se några av de mest populära Elscooters just nu! Ta gärna och kika hur de ställer sig mot andra Elscooters i samma klass i våra Bäst i Test listor!