Elscooter Rea

Här hittar du de senaste modellerna till det bästa priset!

Innehåll

Till Topplistan!

För dig som är på jakt efter en förmånlig elscooter är Elscooter Rea den perfekta platsen att börja din sökning. På Electric Scooters förstår vi att tillverkarna regelbundet lanserar nya modeller, vilket leder till att de äldre versionerna ofta måste säljas till lägre priser. Men låt inte de sänkta priserna lura dig – dessa modeller är fortfarande av hög kvalitet, de är bara prissänkta för att snabbt sälja ut lagerbeståndet.

I vårt sortiment hittar du spännande modeller som E-Wheels E2S V2, Dessutom finns förra årets modeller ofta tillgängliga till starkt reducerade priser.

När du väljer en elscooter från vår Elscooter Rea, kom ihåg att priset inte bör vara den enda faktorn att överväga. Garanti, säkerhet och komfort är också viktiga aspekter att ta i beaktande. Det kan vara lockande att välja den billigaste modellen under en Elscooter Rea, men det är viktigt att vara medveten om eventuella negativa kundrecensioner eller brister i produktionen. Därför rekommenderar vi att du alltid läser recensioner och gör en välgrundad bedömning innan du genomför ditt köp av en Elscooter Rea.

Elscooter Rea

E2V V2 PRO 2023

Få det bästa priset här

2023 års upplaga av V2 PRO, med den en rad uppdateringar som förfinar denna redan populära modell, nu tillgänglig på vår Elscooter Rea. Med sin nya design, bakre dämpare och punkteringsfria däck, är V2 PRO redo att erbjuda en förbättrad körupplevelse.

Modellen har uppgraderats med en kraftfullare motor på 500 W nominell effekt och 1000 W toppeffekt, samt ett större batteri på 36 V och 15 Ah, vilket ger en imponerande räckvidd på 45 kilometer. Denna kombination av kraft och effektivitet gör den till en framstående aktör på marknaden.

V2 PRO är utrustad med en LCD-skärm och Bluetooth-funktionalitet, vilket möjliggör anpassning genom en app. Dess säkerhetsfunktion “non zero start” förhindrar oavsiktlig acceleration och ökar säkerheten, särskilt i trafikerade områden.

Med IP56-certifiering erbjuder V2 PRO ett pålitligt skydd mot damm och partiklar, vilket gör den lämplig för olika väderförhållanden. Detta, tillsammans med valet mellan luftfyllda eller punkteringsfria däck, säkerställer en bekväm körupplevelse på varierande underlag.

V2 PRO erbjuder en kombination av prestanda och säkerhet som gör den till en favorit bland Skandinaviens pendlare. Med sin förmåga att leverera utmärkt prestanda gång på gång, har den cementerat sin position som en av de bäst säljande elsparkcyklarna i regionen.

E-Wheels E2S-serien, inklusive V2 PRO, har fått strålande recensioner och toppbetyg i flera tester, vilket bekräftar att den ger exceptionellt värde för pengarna. För den som letar efter en prisvärd och högpresterande elscooter är V2 PRO ett utmärkt val på vår Elscooter Rea.

 • Produktbeskrivning

  Den hyllade folkfavoriten E2S V2 kommer här äntligen i en PRO-version. PRO-versionen har uppgraderats med en mer kraftfull motorLCD-skärm och större batteripaket, så att du kan njuta av ännu bättre köregenskaper längre än någonsin. Batteriet har ökat till imponerande 36 V och 15 Ah vilket ger en optimal räckvidd på 45 kilometer. Motorn har ökats till 500 W nominell effekt, 1000 W toppeffekt.

 • Specifikationer

Få det bästa priset här
E-Wheels E2S V2

E-Wheels E2S V2

Få det bästa priset här

E2S V2 är nu tillgänglig på vår Elscooter Rea och framstår som ett prisvärt alternativ och ett optimalt val för en bred användargrupp. Den passar utmärkt för både nybörjare och mer erfarna användare som söker en elscooter utan behov av extremt höga hastigheter eller stora batterier.

En av de mest betydande fördelarna med E2S V2 är dess lättviktskonstruktion. Den väger endast 12,5 kilo, vilket gör den till en av de lättaste modellerna på marknaden. Denna lätthet är essentiell för användarvänligheten, vilket innebär att den enkelt kan bäras i trappor, skjutas uppför backar vid lågt batteri, eller tas med i kollektivtrafiken.

Modellen från 2023 är en subtil förbättring jämfört med tidigare års modeller, vilket bekräftar ordspråket: “om det inte är trasigt, behöver det inte lagas”. När det kommer till räckvidd, lovar tillverkaren upp till 35 kilometer, men under våra praktiska tester noterade vi en räckvidd på 18-20 kilometer, vilket är mer än tillräckligt för de flesta användare inom denna priskategori.

Sammanfattningsvis erbjuder E2S V2 ett utmärkt värde för pengarna, vilket gör den till en stark kandidat i vår Elscooter Rea. Den kombinerar en lätt vikt med tillräcklig räckvidd, vilket gör den idealisk för stadspendlare och erfarna elscooterförare.

 • Produktbeskrivning

  Bästa elsparkcykeln 2023. E2S V2 kommer i två olika versioner: Standard och Long Range+. Standard har blivit framröstad som Bäst i test upprepade gånger, med en motor med en nominell motoreffekt på 250 W. Long Range+ har uppgraderats med ett större batteri för 30 % längre räckvidd (10 Ah), dämpare för optimal körkomfort, ny app och förbättrad framlampa. Long Range+ kan även väljas med punkteringsfria däck.

 • Specifikationer

  Här hittar du specifikationerna för E2S V2.

Få det bästa priset här

Att tänka på när du väljer en Elscooter Rea

När du ska köpa en Elscooter på Rea är det viktigt att tänka på följande punkter:

 • Forska om Modellen: Innan du slår till på ett Rea-erbjudande, se till att du har gjort en grundlig efterforskning om modellen. Kolla in specifikationer, prestanda och kundrecensioner för att få en helhetsbild av produkten.

 • Kontrollera Batteriets Kvalitet och Räckvidd: Ett av de viktigaste aspekterna av en elscooter är batteriet. Se till att batteriets livslängd och räckvidd passar dina behov, och att det inte är en äldre modell vars batteri kan ha försämrats över tid.

 • Jämför Priser: Även om en elscooter är på rea, kan det vara värt att jämföra priset med andra återförsäljare och modeller. Ibland kan en Rea inte vara så mycket billigare än vanligt pris eller så kan andra modeller erbjuda bättre värde för pengarna.

 • Kontrollera Garanti och Returpolicy: Se till att du förstår garantivillkoren och returpolicyn för elscootern. En längre garanti kan ge extra trygghet, särskilt när det gäller rea-produkter.

 • Säkerhetsfunktioner: Säkerhet bör aldrig kompromissas, även när du köper på rea. Kontrollera att elscootern har lämpliga säkerhetsfunktioner som starka bromsar, ljus och reflexer.

 • Testa Produkten Om Möjligt: Om det finns möjlighet, testkör elscootern innan köp. Detta ger dig en bättre känsla av hur elscootern passar dina förväntningar.

 • Läs om Uppdateringar och Förbättringar: Undersök om modellen du överväger har fått några viktiga uppdateringar eller förbättringar som kan påverka dess prestanda eller användarvänlighet.

Att köpa en Elscooter Rea kan vara ett utmärkt sätt att spara pengar, men det är viktigt att göra det på ett informerat sätt för att säkerställa att du får en produkt som uppfyller dina behov och håller i längden.

VSETT 9+

Vsett 9+ TFT

Få det bästa priset här

Stabil och Flexibel

Med två 650 W motorer får Vsett 9+ den kraft som behövs för att snabbt nå sin maximala hastighet. Denna modell imponerar med sin acceleration. Den inbyggda batteriet i den kompakta ramen bidrar till en ökad stabilitet och förbättrad körkomfort.

Efter bara några minuters åktid med Vsett 9+ kommer du märka hur mycket elscootern har utvecklats.

Säkerhetsfunktioner

Säkerhet är ett huvudfokus för Vsett. Vsett 9+ är utrustad med stark belysning fram och blinkande bromsljus bak, vilket säkerställer att du syns väl. Dessutom har Vsett 9+ inbyggda blinkers, vilket gör körning på väg ännu säkrare. Den inkluderar även en NFC-startspärr som garanterar att endast du kan starta din Vsett.

Display och Kontroll

Den nya displayen är tydligt belyst och full av nyttiga funktioner som farthållare, hastighetsmätare, batterinivå och inställning för acceleration.

Kom ihåg att underhålla ditt elfordon. Elscootrar och elcyklar behöver regelbundet underhåll och omsorg för att fungera på bästa sätt.

 • Produktbeskrivning

  Upplev den helt nya generationen elsparkcyklar med Vsett 9+ TFT. Med ett imponerande 48V 19.2 Ah, LG-batteri och en räckvidd på upp till 100 km är Vsett 9+ TFT för dig som letar efter en kompakt och smidig modell.

 • Specifikationer

  Här kan du hitta specifikationerna för Vsett 9+.

Få det bästa priset här
Nitrox M8 Black / White

Elsparkcykel Nitrox M8

Få det bästa priset här

Nitrox M8 är en ultimat elscooter för vuxna från Nitrox som också råkar vara en av de med lägst pris i klassen. För dig som letar ett budgetalternativ men inte vill tumma på kvalitet, så kan vi starkt rekommendera Nitrox M8 antingen som din första elscooter eller för dig med vana.

Kraftfull Prestanda: Nitrox M8 drivs av ett 5Ah litiumbatteri och en borstlös navmotor med en effekt på 250W, vilket ger dig en räckvidd på upp till 15 km/laddning. Och med en laddningstid på bara 4 timmar är du snabbt tillbaka på vägen.

Bärbarhet: Med en vikt på endast 11,5 kg och hopfällbar design, kan du enkelt bära med dig den vart du än går!

Smidig Körning: Extra stora 6,5-tums hjul av stark gummi gör att du smidigt tar dig fram på även ojämna underlag, och du behöver inte oroa dig för punkteringar!

Stark & Hållbar: En toppfart av 20 km/h, en maxlast på 81 kg och en kombination av elektromagnetiska och mekaniska bromsar gör den här elscootern för vuxna idealisk.

Allt Under Kontroll: Utrustad med hastighetsmätare och batteriindikator på styret, så att du alltid har koll. Tumgasreglage för både gas och broms ger enkel hantering.

Tålig i Alla Väder: Klassad IPX4, vilket innebär att den står emot vattenstänk från alla håll. En regnskur? Inga problem!

Extra Finesser: Kompletterad med en kraftfull LED-strålkastare fram och en röd LED-lampa bak, gör att du syns även i mörker.

Specifikationer i Korthet:

 • Motor: 250 W
 • Batterikapacitet: 180 Wh
 • Räckvidd: 15 km
 • Toppfart: 20 km/h
 • Vikt: 11,5 kg
 • Hjulstorlek: 6,5″
 • Hopfällbar: Ja

Nitrox M8 är den perfekta kombinationen av prestanda, portabilitet och prisvärdhet i ditt val av elscooter Rea.

Vilken är den bästa Elscooter på Rea?

Att göra det rätta valet bland elscootrar på vår Elscooter Rea kan vara en utmaning med tanke på det breda utbudet. Det är viktigt att överväga vad som betyder mest för dig i en elscooter.

Betrakta först Nitrox M8, känd för sin lätta och smidiga konstruktion, perfekt för stadsnavigering och enkel förvaring. Den är idealisk för korta resor i urbana miljöer.

E-Wheels E2S V2, å andra sidan, erbjuder en robustare lösning med längre batteritid, vilket gör den lämplig för längre pendlingar eller helgutflykter.

För den som önskar ännu mer kraft finns E2V V2 PRO 2023, som erbjuder högre hastigheter och förbättrad byggkvalitet, passande för både stads- och terrängkörning.

Kom ihåg att ett lägre pris inte automatiskt innebär att en modell är den bästa för dig. Viktiga aspekter att beakta inkluderar säkerhetsfunktioner, användarvänlighet och garantier. Läs gärna kundrecensioner för att få en bättre bild av produkternas prestanda i praktiken.

Innan du fullbordar ditt köp på vår Elscooter Rea, ta dig tid att jämföra olika modeller baserat på dina behov och prioriteringar. Tveka inte att kontakta oss för ytterligare rådgivning och information.

Genom att noga överväga dina behov kan du göra ett välgrundat val som levererar både frihet och nöje under många år framöver.

Elscooter baserat på Vikt

När du utforskar våra Elscooter Rea erbjudanden är det viktigt att hitta en modell som passar just dina behov, särskilt om du letar efter en elscooter som klarar av högre vikter.

Elscooter 120kg:

Elscootrar varierar i pris och kvalitet, med tanke på den breda och varierande målgruppen. De som använder sin elscooter för daglig pendling kan behöva en modell som är mer hållbar och har längre räckvidd, medan andra som använder sin elscooter mer för nöje kanske prioriterar andra egenskaper. På vår Elscooter Rea kan du hitta modeller som tillgodoser alla dessa behov, med olika modeller som klarar av vikter upp till 120kg.

Elscooter 150kg:

För dem som behöver en mer robust elscooter, kanske på grund av personlig vikt eller behov av att bära extra packning, är det viktigt att välja en modell som är byggd för att klara av dessa krav. Vi erbjuder flera modeller på vår Elscooter Rea som kan hantera upp till 150kg, vilket ger dig frihet och säkerhet oavsett dina behov.

Oavsett om du söker en lätt och smidig modell för stadskörning eller en kraftfullare variant för tyngre laster, har vår Elscooter Rea ett brett urval att välja från. Ta en titt på våra rekommenderade modeller och hitta den som bäst passar dina krav och önskemål.

Elscooter med Sits

Intresset för smidiga elfordon växer stort i Sverige. Speciellt när det gäller Elscooter med Sits Vuxen. Den smidiga elscootern tar sig lätt fram överallt och är ofta snabbare än både bilen och kollektivtrafiken, speciellt i storstäderna. Nu kan du dessutom välja en Elscooter med Sits för att få en ännu behagligare resa! Tänk vad skönt att slippa leta parkering utan istället åka till jobbet smidigt och ta med elscootern in och ladda upp den inför hemresan. 

Här hittar du två modeller med sits som vi starkt rekommenderar!

Nitron 1600 W

DYU D3F

Ihopfällbara Elscootrar

Det finns flera praktiska fördelar om du köper en ihopfällbar elscooter vuxen. Du kan enklare vika ihop den för att bära och ta med din ihopfällbara elscooter på bussen, tunnelbanan, pendeltåget eller spårvagnen. En till fördel med en ihopfällbar elscooter är att den tar mindre plats vid förvaring eller om man vill packa med den på en resa.

Här är två modeller av ihopfällbara Elscooter Rea som vi varmt rekommenderar!

E2S V2 2023

E2S V2 PRO

Till Topplistan!