Elscooter på hösten

Get The Help You Need!

Contact Us

När man tänker hösten så tänker inte många på att köra runt på en elscooter. Folk ställer in sina cyklar i förråden för vintern. Dels för att det blir kallt men den största anledningen är att det blir halt. Samma sak gäller elscootrar. Försäljningen av elscootrar på hösten går ner markant och man ser färre och färre på gatorna.

Idag kommer vi ta upp varför våra elscootrar funerar att köra på hösten.


Bra däck

Våra mer starka och mer hållbara elscootrar har även mycket bättre däck för halka och blöta löv till exempel. Dessa elscootrar är Kugoo G-Max, Kugoo G2-Pro, Kugoo G-Booster, Kugoo Kirin M4, Kugoo Kirin M4 Pro och Kugoo Kirin G1.

Alla de har 10 tums däck vilket gör att man kan köra mycket säkrare än de vanliga 8 tums däcken. Sedan så har de även bättre hjulspår så de klarar blötare förhållanden. Den som har speciellt bra hjulspår är Kugoo Kirin M4 Pro. De är tjockare och även däcket är bredare.


Sittplats

En annan viktig faktor är att elscootern har en sittplats. Det är oftast kallt att stå upp och då kan det vara väldigt skönt att sitta ner. De elscootrar vi har som har en sittplats är Kugoo Kirin M4, Kugoo Kirin M4 Pro och Kugoo G-Booster.

Det som är skönt är att man enkelt kan ha en pläd på sina ben som skyddar mot vinden. OBS, elscootern kommer med sittplatsen nedmonterad, om du inte vill ha den så behöver du inte montera den.

Kugoo Kirin M4 Pro Kugoo Sverige Electric Scooters


Starkare batteri

När hösten och vintern kommer så blir det kallare och det påverkar batterierna. Oftast så kommer räckvidden att begränsas för att det drar mer att köra under kalla förhållanden. Därför är det viktigt att man köper en elscooter som har ett större och starkare batteri.

Som tidigare är det dessa scootrar som har större och starkare batteri: Kugoo G-Max, Kugoo G2-Pro, Kugoo G-Booster, Kugoo Kirin M4, Kugoo Kirin M4 Pro och Kugoo Kirin G1.


Sammanfattning

Det är inte svårt att köpa en elscooter idag. Men vilken man ska ha nu när hösten kommer är lite svårare att välja. Tveka inte att höra av dig till oss via chatten nere i högra hörnet. Vi svarar så snabbt som möjligt. Du kan även skicka ett mail till oss via kontakta oss sidan.

Trending Products

Trending Products

Trender kommer och går, varje år kommer det ut nya lansering av elscooters för alla åldrer och i olika modeller. Vi granskar, testar och recenserar dessa i takt med att de kommer ut, och givetvis så tar vi på Electric Scooters reda på vilka våra kunder tycker bäst om, och vilka som säljer bäst där ute på marknaden!Här kan du se några av de mest populära Elscooters just nu! Ta gärna och kika hur de ställer sig mot andra Elscooters i samma klass i våra Bäst i Test listor!