Elscooter med lång räckvidd

Get The Help You Need!

Contact Us

Inledning

Elscooter med lång räckvidd är bra på många sätt. De kan på ett bättre sätt komplettera en bil eller andra transportmedel. Dessutom så behöver du inte ladda de lika ofta och de blir smidigare att pendla med.

Det enda negativa med de är att de oftast är lite dyrare än de ”vanliga” elscootrarna. Dock så är en elscooter med lång räckvidd väldigt populära och kritiken de har fått är väldigt positiv!

Så idag tänkte vi skriva om just elscooter med lång räckvidd och ta reda på vilka som är bäst på marknaden!

Två butiker som säljer elscooter med lång räckvidd

E-Wheels

Norskt bolag som är Nordens största återförsäljare av eldrivna fordon. Har sålt de sedan 2014. Har över 25 elscootrar som de säljer!

Eltra

Eltra säljer sina egna elscootrar och har en väldigt distinkt och snygg design på de. Säljer både elscootrar, elcykel och lådcyklar.

Elscooter med lång räckvidd för runt 15000kr

Eltra Ultra Gen. 4

Eltra Ultra Gen. 4 electricscooters.se

Eltra Ultra Gen. 4 är en grym elscooter för dig som vill åka långt, komma upp i snabba hastigheter och få en elscooter med lång räckvidd för ett bra pris.

ZERO 10X

ZERO 10X är en elscooter som fungerar för allt. Den är kraftfull och har en lång räckvidd.

ZERO 10X har ett 52V 18Ah batteri och med det så får du en räckvidd upp till 110km! Samma som för Eltra Ultra Gen. 4 så kommer du inte behöva ladda den här alls ofta!

Många köper just ZERO 10X pågrund av motoreffekten. Den är utrustad med två stycken 1000W motorer vilket gör att du kan åka i backar som lutar upp till 35%.

Utöver det så har den två 10″ däck och bromsar både bak och fram vilket gör den säker att åka på. Du kan köpa både med 20km/h spärr och utan.

Elscooter med lång räckvidd för runt 34000kr

ZERO 11X

Värsting av värstingen. ZERO 11X är något utav det bästa som finns. En elscooter som har två 1600W motorer som tar dig upp för 40% backar (endast testat, går säkert högre).

Utöver det så har den LG 70V 32Ah batteri med en laddtid på endast 7 timmar. Räckvidden är upp till 160km!

Dessutom så har elscootern två 11″ däck och 160mm hydrauliska bromsar bak och fram samt bromssensor.

Vsett 11+

Yttrerligare en värsting elscooter. Vsett 11+ är en elscooter som är gjord för terrängen. Med två stycken 1500W motorer så klarar den stigar och tuffare terräng.

Den har även två 11″ däck. Batteriet är ett 60V 31,2Ah och har en laddtid på 8-16 timmar. Räckvidden är också upp till 160km!

Den har även en hastighet över 40km/h!

Sammanfattning

Det finns flera fördelar med en elscooter med lång räckvidd och det kan vara värt att köpa en. Dels om du har längre till jobbet/skolan eller om du tycker att det är smidigare att inte behöva ladda elscootern hela tiden.

Både Eltra och E-Wheels är bra försäljare av elscootrar och de kan sin grej. Glöm inte att vi på Electric Scooters har tidigare sålt elscootrar i 3 års tid och kan svara på de flesta frågorna. Så kontakta oss om du har frågor om elscootrar.

Trending Products

Trending Products

Trender kommer och går, varje år kommer det ut nya lansering av elscooters för alla åldrer och i olika modeller. Vi granskar, testar och recenserar dessa i takt med att de kommer ut, och givetvis så tar vi på Electric Scooters reda på vilka våra kunder tycker bäst om, och vilka som säljer bäst där ute på marknaden!Här kan du se några av de mest populära Elscooters just nu! Ta gärna och kika hur de ställer sig mot andra Elscooters i samma klass i våra Bäst i Test listor!