Elscooter 250W LOWRIDER

Non Brand

Elscooter 250W LOWRIDER

Tuff mini-lowrider!

Rabatter finns, se nedan!

 • Du sparar 1 000 kr
 • Elscooter för barn upp till 50 kg
 • Tuff mini-lowrider
 • Två fartlägen med toppfart upp till 10 & 18 km/h
Få det bästa priset här

Produktbeskrivning

Riktigt tuff Mini-lowrider med 250W motorstyrka, högt styre och fräck sadel av limpa-modell.

Modellen har rejäl skivbroms bak. Som förälder går det att ställa motorn i två lägen med toppfart cirka 10 km/h eller 18 km/h.

 

Detta är tveklöst det tuffaste sättet att transportera sig på när man är mellan 5-12 år! Modellen är medvetet liten i konstruktionen för att ge en minimoto-känsla. Detta gör att det går utmärkt för barn upp till 50 kg att använda elscootern.

 

Modellen har möjlighet att strypas för att passa både lite yngre och äldre barn. Både toppfarten och accelerationen blir lugnare i strypt läge.

 

Elmotorn på 250W är underhållsfri och drivs av två seriekopplade 12V blyackumulatorer. En laddning (ca: 8 timmar) ger ca: 45 minuters lektid. Scootern laddas med medföljande laddare i ett vanligt vägguttag. Andra detaljer som denna elscooter har är en tuff och bekväm sadel av limpa-modell, fräck strömbrytare och rejäl skivbroms för bakhjulet med rödlackerat bromsok.

 

Passande laddare: Laddare 24V 1,5 A till elscooter och minimoto.

Få det bästa priset här

Specifikationer

Namn

Elscooter 250W LOWRIDER

Engine

250 W

Battery capacity

168 Wh (24 V 7 Ah)

Topphastighet

Upp till 18km/h

Vikt

50 kg

Mått (LxBxH)

92 x 40 x 72 cm

Mi Electric Scooter 3 Specifikationer

Liknande Produkter

Liknande produkter som Elscooter 250W LOWRIDER

Trender kommer och går, varje år kommer det ut nya lansering av elscooters för alla åldrer och i olika modeller. Vi granskar, testar och recenserar dessa i takt med att de kommer ut, och givetvis så tar vi på Electric Scooters reda på vilka våra kunder tycker bäst om, och vilka som säljer bäst där ute på marknaden!Här kan du se några av de mest populära Elscooters just nu! Ta gärna och kika hur de ställer sig mot andra Elscooters i samma klass i våra Bäst i Test listor!

Elscooter 250W LOWRIDER Frågor och Svar

Vad är Elscooter 250W LOWRIDER elektrisk skoter känd för?

Elscooter 250W LOWRIDER elcykel är känd för sin exceptionella prestanda, snygg design och imponerande sortiment. Det är ett populärt val bland pendlare och urbana ryttare på grund av dess avancerade funktioner och bekvämlighet.

Är Elscooter 250W LOWRIDER scooter vikbar för enkel förvaring och transport?

Ja, Elscooter 250W LOWRIDER scooter har en vikbar design som gör det bekvämt att lagra och transportera. Dess kompakta form vid vikning säkerställer att den lätt kan passa i trånga utrymmen eller transporteras med kollektivtrafik.

Vilken typ av motor använder Elscooter 250W LOWRIDER elcykel?

Elscooter 250W LOWRIDER elektrisk skoter är utrustad med 250 W motor som ger en smidig och lyhörd ridupplevelse, oavsett om du accelererar eller kryssning.

Att tänka på innan du köper en elscooter

Letar du efter en pålitlig, säker och effektiv elscooter för att glida genom staden eller snabbt ta dig till jobbet? Det finns mycket att överväga, från räckvidd och hastighet till säkerhetsfunktioner och pris. Elscooter 250W LOWRIDER kan vara svaret på dina behov – en modern elscooter som kombinerar kraftfull prestanda med enastående säkerhet och användarvänlighet. I vår guide nedan listar vi de viktigaste faktorerna att ha i åtanke när du väljer din perfekta elscooter, och visar hur Elscooter 250W LOWRIDER skiner som ett exemplariskt val. Låt oss hjälpa dig att göra ett informerat och klokt köp som passar just ditt liv och dina behov!

 1. Säkerhetsfunktioner:

  • Kolla efter belysning, reflexer och effektiva bromsar.
  • NITROX 120W har fram- och bakljus, omfattande reflexer och ett effektivt bromssystem för ökad säkerhet.
 2. Maximal Bärkapacitet:

  • Kontrollera maxvikten som scootern kan hantera.
  • NITROX 120W har en maximal lastkapacitet på 50 kg, vilket är tillräckligt för de flesta användare som inte är vuxna.
 3. Garanti och Kundservice:

  • Kontrollera vilken garanti som erbjuds och hur bra tillverkarens kundservice är.
  • NITROX 120W kommer med en ettårig garanti, med sex månader på batteriet, vilket ger dig trygghet efter köpet.
 4. Pris och Värde:

  • Jämför pris och funktioner för att se om du får valuta för pengarna.
  • NITROX 120W erbjuder en rad högpresterande funktioner till ett konkurrenskraftigt pris, vilket gör den till ett prisvärt val för många användare.