E-WHEELS E2S V2 2023

E-WHEELS

E-WHEELS E2S V2 2023 Elscooter

Pålitlig Testvinnare!

Rabatter finns, se nedan!

 • Ny förbättrad design
 • Lätthanterlig
 • Extremt kraftfull motor
Få det bästa priset här

Produktbeskrivning E-Wheels E2S V2 2023

§ Vi vill påminna dig om att för små elfordon utan pedaler är maxhastigheten 20 km/h och den maximala nominella effekten 250 W när de används på allmänna vägar. Kom ihåg skydd vid körning.

Ny utgåva av E-Wheels E2S V2

E2S V2 har en del uppdateringar som gör den strået vassare än sin föregångare, till exempel:

 • Ny förbättrad design
 • Dämpare bak (endast på Long Range-modellerna)
 • Extremt kraftfull motor
 • Längre räckvidd

E-Wheels E2S V2 levereras med ny uppdaterad programvara som ger mer kraft ur motorn. Detta gör att den presterar mycket bättre i backar än den tidigare versionen. Jämfört med närmaste konkurrent klarade E2S V2 backen dubbelt så snabbt i ett backtest som utfördes av Tek.no.

E2S V2 Standard vs Long Range+

E2S V2 kommer i två olika versioner: Standard och Long Range+. Standard har blivit framröstad som Bäst i test upprepade gånger, med en motor med en nominell motoreffekt på 250 W. Long Range+ har uppgraderats med ett större batteri för 30 % längre räckvidd (10 Ah), dämpare för optimal körkomfort, ny app och förbättrad framlampa. Long Range+ kan även väljas med punkteringsfria däck.

IP56 – Godtagbart skydd mot damm och partiklar

Med en IP-certifiering på 56 har denna elsparkcykel ett godtagbart skydd mot damm och lågtrycksstrålar av vatten. Precis som övriga elsparkcyklar på marknaden bör man vara försiktig med att utsätta produkten för stora mängder vatten, då det kan tränga igenom till elektroniken.

IP står för Ingress Protection och IP-systemet används globalt för att klassificera skyddet en produkt har mot intrång från fasta föremål och vatten. 

E-Wheels E2S V2 är en 100 % laglig elscooter

ES V2 med sin toppfart på 20 km/h är 100 % laglig för alla i Sverige, oavsett ålder. Du kan även välja en modell med maxfart på 30 km/h. Begränsningen har ingen betydelse i backar, du får full effekt från motorn fram till att växeln slår in i 20 km/h. Stora luftfyllda däck garanterar en behaglig körning även på ojämnt underlag. (Om du väljer punkteringsfria däck har du ett bra skydd för punkteringar). Det stora batteriet säkerställer lång räckvidd.

Nominell effekt vs. toppeffekt

Det kan vara bra att ha koll på skillnaden mellan nominell kontinuerlig effekt och toppeffekt. Dessa begrepp skiljer sig mycket åt. Den nominella effekten representerar den hållbara och stabila prestationen från motorn under långa tidsperioder, medan toppeffekten representerar den högsta effekt som motorn kan producera, men bara under mycket korta stunder.

E-Wheels E2S V2 är kompatibel med Bluetooth och app

E2S V2 är utrustad med Bluetooth, så att du kan låsa elsparkcykeln i appen, samt göra andra personliga inställningar. E2S V2s accelerator är utrustad med en säkerhetsfunktion som förhindrar att den kör iväg om du stöter emot den. Detta är praktiskt till exempel när man står vid ett övergångsställe. Den måste därför sparkas igång, en funktion som kallas “non zero start”. Non zero start kan stängas av i appen om man inte önskar att denna funktion är aktiverad.

E-Wheels E2S V2 kan förväxlas med Xiaomi Essential och 1S, men E2S V2 är betydligt starkare och har fler funktioner i appen.

Skandinaviens bäst säljande elsparkcyklar

I V2-serien är E-Wheels PRO-edition och MAX-edition överlägset den bäst säljande produktlinjen. Kombinationen av flera års upprepade justeringar och uppgraderingar har resulterat i E2S V2, PRO-Edition och MAX-Edition. En samling som är skräddarsydd för den moderna pendlaren. Detta återspeglas i alla tester där de gång på gång presterar och det är svårt att hitta en bättre elscooter för pengarna.

Underhåll din EsS V2

Kom ihåg att ta hand om din E-Wheels E2S V2 2023. Din elsparkcykel kräver regelbunden underhåll och tillsyn för att fungera optimalt.

Kontrollera regelbundet att det är rätt lufttryck i däcken för att undvika punktering, håll det mellan 3,4-4 bar (50-60psi). (Punktering täcks inte av garantin).

Om du upplever någon typ av rörelse/förändring i styret, ska elscootern inte användas förrän det har åtgärdats. Hur ofta du behöver dra åt beror på hur mycket du använder den.

Gör det till en rutin att ofta och regelbundet kontrollera att skruvarna sitter bra och eventuellt dra åt skruvar som blivit något lösa under körning på grund av mycket vibrationer.

Förvara scootern på en torr plats, mellan 5 och 25 grader.

Det är viktigt att underhålla batteriet genom att ladda det minst en gång i månaden, hela året. Undvik att låta batteriet gå under 10%, vid låg batteriprocent är det viktigt att ladda omedelbart.

Bromsen måste justeras och dras åt vid behov.

Kontrollera alltid bromsen innan du använder produkten. Om den inte bromsar tillräckligt måste detta åtgärdas innan produkten används.

Undvik vattenpölar och kraftigt regn. 

När du tvättar scootern rekommenderar vi att du använder en fuktig trasa.

Följ alla dessa tips, då blir körglädjen blir mycket större!

Få det bästa priset här

Specifikationer E-Wheels E2S V2 2023

Namn

E-WHEELS E2S V2 2023

Motor

250 W Nominell motoreffekt, 700W Max

Vikt

12.5kg

Topphastighet

Upp till 35km/h

Material

Aluminiumlegering

Farthållarläge

Tillgängliga

Maxvikt

125kg

Mått

1080x1140x430mm

Mått (Ihopvikt)

1080x490x430mm

Storlek Paket:

570 x 145 mm (L x B)

Typ av däck

8.5″ Punkeringsfria däck

Stråklastare

Kraftfullt vitt LED-light fram, rött bak

Bluetooth

Bluetooth 4.1 BLE eller senare versioner

Batteri

36V 10Ah – 360Wh , 12960 mah

Laddningstid

8-10 Timmar

Operativsystem App

Android & IOS

Liknande Produkter

Liknande produkter som E-WHEELS E2S V2 2023

Trender kommer och går, varje år kommer det ut nya lansering av elscooters för alla åldrer och i olika modeller. Vi granskar, testar och recenserar dessa i takt med att de kommer ut, och givetvis så tar vi på Electric Scooters reda på vilka våra kunder tycker bäst om, och vilka som säljer bäst där ute på marknaden! Här kan du se några av de mest populära modellerna just nu! Ta gärna och kika på hur de ställer sig mot andra Elscooters i samma klass i våra Bäst i Test listor!

E-WHEELS E2S V2 2023 Frågor och Svar

Vad är E-WHEELS E2S V2 2023 elektrisk skoter känd för?

E-WHEELS E2S V2 2023 elcykel är känd för sin exceptionella prestanda, snygg design och imponerande sortiment. Det är ett populärt val bland pendlare och världsvana förare på grund av dess avancerade funktioner och komfort.

Vad är den maximala hastigheten för E-WHEELS E2S V2 2023 elcykel?

E-WHEELS E2S V2 2023 elektrisk skoter kan nå en maximal hastighet på upp till 35hm/h, vilket gör den lämplig för att navigera genom stadens gator och områden.

Är E-WHEELS E2S V2 2023 scooter vikbar för enkel förvaring och transport?

Ja, E-WHEELS E2S V2 2023 scooter har en vikbar design som gör det bekvämt att lagra och transportera. Dess kompakta form vid vikning säkerställer att den lätt kan passa i trånga utrymmen eller transporteras med kollektivtrafik.

Vilken typ av motor använder E-WHEELS E2S V2 2023 elscooter?

E-WHEELS E2S V2 elektrisk skoter är utrustad med 250 W Nominell motoreffekt, 700W max DC borstlös motor som ger en smidig och lyhörd ridupplevelse, oavsett om du accelererar eller glider fram.

Finns det olika ridlägen tillgängliga på E-WHEELS E2S V2 2023 elscooter?

Ja, E-WHEELS E2S V2 2023 scooter erbjuder vanligtvis flera körlägen.

Vilken typ av däck kommer E-WHEELS E2S V2 2023 scooter med?

E-WHEELS E2S V2 2023 elektriska skoter är vanligtvis utrustad med 8.5″ Punkeringsfria däck.

Har E-WHEELS E2S V2 2023 scooter inbyggda lampor för nattkörning?

Ja, den har inbyggda lampor för nattåkning.

Finns det en följeslagare app för E-WHEELS E2S V2 2023 elcykel?

Ja, E-WHEELS E2S V2 2023 levereras med en app som du kan använda för att övervaka batteristatus, spåra dina resor och justera inställningar.

Att tänka på innan du köper en E-wheels e2s V2 2023

Letar du efter en pålitlig, säker och effektiv elscooter för att glida genom staden eller snabbt ta dig till jobbet? Det finns mycket att överväga, från räckvidd och hastighet till säkerhetsfunktioner och pris. E-WHEELS E2S V2 2023 kan vara svaret på dina behov – en modern elscooter som kombinerar kraftfull prestanda med enastående säkerhet och användarvänlighet. I E-Wheels guide nedan listar vi de viktigaste faktorerna att ha i åtanke när du väljer din perfekta elscooter, och visar hur E-WHEELS E2S V2 2023 strålar som ett exemplariskt val. Låt E-Wheels hjälpa dig att göra ett informerat och klokt köp som passar just ditt liv och dina behov!

 1. Räckvidd:

  • Kontrollera hur långt elscootern kan köras på en laddning.
  • E-WHEELS E2S V2 2023 har en räckvidd på upp till 35 km, vilket gör den idealisk för daglig pendling.
 2. Maxhastighet:

  • Överväg vilken hastighet som passar dina behov.
  • E-WHEELS E2S V2 2023 har en maxhastighet på 35 km/h, vilket är lagligt och säkert för stadsförhållanden.
 3. Vikt och Portabilitet:

  • Om du behöver bära scootern, kolla vikten och hur lätt den är att fälla ihop.
  • E-WHEELS E2S V2 2023 väger endast 12.5 kg och är enkelt hopfällbar, vilket underlättar transport och förvaring.
 4. Batteriets Livslängd och Laddningstid:

  • Kontrollera hur lång tid det tar att ladda batteriet och dess livslängd.
  • E-WHEELS E2S V2 2023 laddas fullt på cirka 6,8 timmar och har ett Intelligent Battery Management System för att maximera batteriets livslängd.
 5. Säkerhetsfunktioner:

  • Kolla efter belysning, reflexer och effektiva bromsar.
  • E-WHEELS E2S V2 2023 har fram- och bakljus, omfattande reflexer och ett effektivt bromssystem för ökad säkerhet.
 6. Material och Byggkvalitet:

  • Se till att elscootern är gjord av hållbara och högkvalitativa material.
  • E-WHEELS E2S V2 2023 har en ram av höghållfast flygplansmaterial i serie 6 aluminiumlegering, vilket garanterar hållbarhet och stabilitet.
 7. Maximal Bärkapacitet:

  • Kontrollera maxvikten som scootern kan hantera.
  • E-WHEELS E2S V2 2023 har en maximal lastkapacitet på 125 kg, vilket är tillräckligt för de flesta vuxna användare.
 8. Anslutning och App-funktioner:

  • Om du är intresserad av att spåra din körning, se om det finns en kompatibel app.
  • E-WHEELS E2S V2 2023 kan kopplas till E-Wheels app, som låter dig övervaka hastighet och batterinivå direkt i din smartphone.
 9. Garanti och Kundservice:

  • Kontrollera vilken garanti som erbjuds och hur bra tillverkarens kundservice är.
  • E-WHEELS E2S V2 2023 kommer med en ettårig garanti, med sex månader på batteriet, vilket ger dig trygghet efter köpet.
 10. Pris och Värde:

  • Jämför pris och funktioner för att se om du får valuta för pengarna.
  • E-WHEELS E2S V2 2023 erbjuder en rad högpresterande funktioner till ett konkurrenskraftigt pris, vilket gör den till ett prisvärt val för många användare.